Влез

View Full Version : Какво да му подаря ? .. Мислех да му купя часовник, но разбрах, че е на раздяла ..

SuperDessue..
11-07-2012, 13:10
Здравейте,
Със приятелят ми сме заедно от 3 месеца вече. Бях решила да му подаря часовник LED WATCH with mirror display - бял и там още нещо, но разбрах, че било на раздяла. Реших да разровя в интернет и да видя вярно ли е. Във всички сайтове с теми " Какви подаръци да НЕ подаряваме" на първо място е часовника. Като мнения/коментари всички пишат как след такъв подарък ( часовник ) се разделяли след няколко дена. Сега се притесних, защото остават два дена докато излезем и не мога да се сетя нищо. Часовник няма да подаря, защото чичо ми се разделил със жена си преди много време и то няколко дена след като и подарил такъв подарък. И като чета още колко много хора с прекрасни отношения след седмица, две се разделят просто така...
За това ....
Моля ви дайте ми някаква идея за подарък :ХХХ !! Правим 3 месеца и трябва да му купя нещо. Ще ви помоля без глупави коментари. :)) Спешно е !

TheBeliever
11-07-2012, 13:19
Уааааау, ЦЕЛИ три месеца? Ама разбира се, че ТРЯБВА да му купиш нещооооо. Нещо голямо и сладурско като плюшено сърчицеееее с твоя снимка на него, за да си го гушка докато теб те няма. аввввввввв
Ама не часовник, щото имат магическа сила и 1000% ще те намрази само два дни след като му го подариш, даааа.

/end of sarcasm

SuperDessue..
11-07-2012, 13:20
Мда .. Мисля, че казах без тъпи коментари :)) .. Не мога пък да се изложа да не купя нищо .. А и по принцип не съм суеверна, но ако той знае суеверието няма да му стане хубаво :)))))

TheBeliever
11-07-2012, 13:25
Според темата и коментарите.

SuperDessue..
11-07-2012, 13:32
Както и да е явно никой няма да ми даде идея тук :)

ALetterFromTheSky
11-07-2012, 13:45
Аз подарих плюшена играчка... обща снимка... ей такива неща... може да го изведеш някъде за своя сметка, въпреки че повечето момичета припадат при мисълта да платят те сметката или там каквото е-лигли :)

SuperDessue..
11-07-2012, 14:08
Аз вече съм му подарявала плюшена играчка .. Мисля си за парфюм One million ама незнам ..

marilyn
11-07-2012, 14:15
Мда... то всички дето са си подарили часовници са се разделили после.... как можеш да вярваш на тая простотия?! Пример: когато майка ми ме е родила, баща ми й е подарил скъп часовник, който тя до ден днешен носи. Преди това й е подарявал други часовници. 31 години брак.
Да ви имам тъпите суеверия. Подари му плюшка, обща снимка в рамка, нещо свързано с някое негово хоби...

xXxPETYAxXx
11-07-2012, 14:32
Боже...аз съм подарявала на бившия си часовник. Е вярно, че не сме заедно вече, но няма нищо общо с часовника - след този подарък бяхме заедно сравнително дълго време.
Иначе, щом държиш да му подариш нещо, може и портфейл, като преди да му го подариш сложиш вътре някоя монета(така се подаряват портмонетата, да има пари в тях) и твоя/ваша снимка в отделението за снимки.

Dagichka
11-07-2012, 14:49
между другото това тъпо поверие доста е разпространено и му вярват. не малко пъти съм спорила с разни хорица за това, не виждам смисъл да не подариш на някой близък часовник (който той примерно адски много желае), само заради едно суеверие? друг е въпросът, че тва "задължително трябва да му купя нещо" хич не е задължително. достатъчно е да го целунеш, да му ги честитиш и end of story. но щом толкова държиш, може да му подариш плюшко, възглавничка, да ги напръскаш с твоя парфюм за да миришат на теб.. или няква рамка с ваша снимка.. и тн.

Blab
11-07-2012, 15:27
аз по темата за часовника:
като му се случи на човек 1-2 пъти, започва да се пази, малко или много;
дядо ми почина, когато батерията на часовника, който ми подари, спря.
това е моят пример, не смятам, че е редно да прилагам чужди;

DisappointedDreamer
11-07-2012, 15:37
Баща ми е подарил на майка часовник преди доста години. Тая година чукнаха 20 години брак. Не знам. Ти избираш дали да вярваш на суеверията.

Иначе, не си ли го опознала вече за тия 3 месеца? От какво се интересува, хобита няма ли? Може нещо свързано с тях да му подариш.

WhyAlwaysMe?
11-07-2012, 16:47
Това за часовника е най-голямата тъпотия. Не вярвай на такива неща. :)

bloodyF
11-07-2012, 17:01
не знам какво да му подариш, но ще ти кажа едно, в моята настояща връзка съм обсебена от суеверия за абсолютно всичко
и като изключим , че това ме напряга адски много, с нищо не е навредило или помогнало за връзката ми
но да, нервна и напрегната съм при всяко мини-нещо-като-суеверие ,за което се сетя в определен момент..

loveme454
11-07-2012, 17:16
парфюма One milion е наистина добър ;) една моя притеятелка подари за рождения ден на приятеля си чаша с тяхна снимка и с надпис " никой не е перфектен докато не се влюбиш в него " а ходят от 2 месеца :) надявам се да съм ти помогнала

rusoto_baby_f
11-07-2012, 22:51
по тая логика всички които са си подарявали плющени играчки заживяват щастливо до края на дните си бла бла
Подарявала съм часовник на бившият ми приятел

reperw
11-08-2012, 04:45
чакам някоя да каже подарявала съм часовник на приятеля ми и ОЩЕ сме заедно :D:D

Amore-Mio*
11-09-2012, 09:50
Това с часовника е голяма простотия.
Изобщо не е на раздяла. Пък и плюс това баща ми също е подарявал на майка ми часовници, но още са си заедно и проблеми нямат.

Иначе ти си го познаваш и сама можеш да прецениш кое ще е най - добрия подарък за него. Аз съм на мнение да купиш нещо мъничко , все пак правите някакви си 3 месеца, не 3 години. Нещо малко, но от сърце. Не се впускай в някакви подаръци, за хиляда лева. /Можеш да му подариш ваша снимка в рамка/върху чашка/пъзели правят във форма на сърце с ваша снимка/тениски също.

dirtyyy
11-09-2012, 16:53
Ходете на готина вечеря в ресторант или му сготви нещо, подари му ваша снимка в рамка.

PullMeCloser
11-09-2012, 16:58
Това с часовника е егати простотията. Това е един от малкото наистина хубави подаръци, особено ако е наистина хубав. Както и да е, де, запази си го това за някой негов личен празник, както и парфюма според мен.