PDA

View Full Version : ПАРФЮМ

Blab
11-07-2012, 16:02
женски.
та, девойки, да ми препоръчате.
да не е тежък, нито крайно женствен.
харесвам по-леки, ванилени, плодови, пр. аромати, с някакъв туист в тях. (нещо, което те оставя да се чудиш, като нетрадиционна подправка в класическо ястие.)
в никакъв случай бонбонени или нещо такова, просто по-момичешки, отколкото "дамести" миризми.
сега съм в някакъв период на по-осезаема промяна от едната фаза към другата, та си търся аромат, който да улавя онова Бритни усещане "not a girl not yet a woman", с 1 идея по-близко до жената, ако ме разбирате:Д

//съчетанието от ванилия и мускус особено ми допада

вярвам във вас! действайте!:Д

Jaune
11-07-2012, 17:24
бях си харесала един на ланвин, миришеше на виолетки (или теменужки звучи по-момичешки?) :>

marilyn
11-07-2012, 17:25
Не знам дали ще ти хареса, но все пак ще ти препоръчам това, което ползвам към момента Christian Dior- J`adore. Не е сладникав, а е много приятно ароматче... абе.. не мога да го обясня. Виж го, дано ти харeса. Другият, който може би повече ще ти допадне е Sergio Tacchini- Donna. :)))

malka_sladkka
11-07-2012, 18:36
Не знам дали ще ти хареса, но все пак ще ти препоръчам това, което ползвам към момента Christian Dior- J`adore. Не е сладникав, а е много приятно ароматче... абе.. не мога да го обясня. Виж го, дано ти харeса. Другият, който може би повече ще ти допадне е Sergio Tacchini- Donna. :)))

Този на Dior е уникален :D Иначе Carolina Herrera 212 VIP, толкова ми е любим, но не мога да определя сладникъв ли е, не е ли :D

BamBamBo
11-07-2012, 20:16
j'adore е наистина уникален парфюм,но е много летен,свеж , но мисля пак летен е на Дона Карън Be Delicious Fresh Blossom , ако са ти скъпи си вземи от парфюмериите на Рефан,доста са издържливи и са 1 : 1 с оригинала. :)

dulcinea17
11-08-2012, 12:29
И аз съм за Ж'Адор - би трябвало да ти хареса. Много готин аромат, лек, свеж и загадъчно женствен:)))

marilyn
11-08-2012, 12:54
И аз съм за Ж'Адор - би трябвало да ти хареса. Много готин аромат, лек, свеж и загадъчно женствен:)))

И всички гаджета го харесват!

sweet_mouse
11-08-2012, 12:56
Chanel / Eau tendre / - розовия невероятен е, обаче е скъпичък

cordi80
11-08-2012, 13:37
Купих си от strawberrynet Chanel - Chance много свежо ухание

sweet_mouse
11-08-2012, 13:46
колко парички даде?

ManuelaK
11-08-2012, 14:29
Givenchy Very Irresistible е лекичък и много приятен аромат. И е траен.
Lalique Perles de Lalique е също лек аромат, много приятен - пише, че има пачули и бурбонски пипер, каквото и да е това :-)))))
Нищо, че не е много популярен, хубав е много. 66,90 лв. 100 ml, което е добре.

marble
11-09-2012, 12:35
Аз ти предлагам всичко на Marc Jacobs. Базовите нотки на повечето са ванилия и мускус.
Също новият парфюм на Guerlain "La petite robe noir" е божествен. Първоначално идва много тежък, но всъщност когато изветрее малко върху кожата е прекрасен.

mimunche
11-09-2012, 15:25
Вижте тази статия е много интересна и те учи как да избереш най-подходящия за теб аромат http://bgstylezone.blogspot.com/2012/11/blog-post_6814.html

j_adore2
11-09-2012, 15:55
На мен ми харесват Blvgari - белия, зеления и сега новият червен. Също така Versace - Bright Crystal, Nina Ricci - Червената ябълка и J'adore на Dior също е един добър избор. Отивай и някоя парфюмерия и си избирай. Поне като е за теб е по - лесна задачата.