View Full Version : Срамувате ли се ?
iliopsoas
11-07-2012, 17:03
Стеснявате ли се докато правите секс \ мастурбирате , ако домашния ви любимец ви гледа :D? Говоря главно за кучетата и котките .
Canis_Dirus
11-07-2012, 17:07
DO YOU EVEN LIFT?
bitchwolf
11-07-2012, 17:20
хахах много ми е съвестно наистина :д
Костенурките постоянно ни гледат, но хич не се стеснявам даже хаха :D
iliopsoas
11-07-2012, 17:27
Костенурките постоянно ни гледат, но хич не се стеснявам даже хаха :D
А тарантулите завиждат :D
малко ме е срам, да.
защо, по дяволите, ме гледа любопитно : D
I love Music
11-07-2012, 18:05
Стеснявате ли се докато правите секс \ мастурбирате , ако домашния ви любимец ви гледа :D? Говоря главно за кучетата и котките .
Нека да гледат че да се учат как се мастурбира :D
iliopsoas
11-07-2012, 18:33
малко ме е срам, да.
Да , обикновено ако ме гледат интересно им бия 2 шамара и ги паркирам да спят предваритерно , да няма скомфузни ситуации :D
dream1707
11-07-2012, 18:44
Мне .. и на приятеля ми папагала ни гледа :D ... От време на време имитира разни звуци.. примерно тия като се целуваме
iliopsoas
11-07-2012, 19:01
Не. Как ги измисляте тия въпроси? :D
Хората от тва че са нямали какво да правят са измислили висшата математика , а ти задаваш подобен въпрос :D .
TrollWare
11-07-2012, 19:32
Мравките ни гледат , даже и там плъхове , хлебарки сите чавенца се сабират.
малко ме е срам, да.
точно, ахаха :lol:
shmatarok
11-07-2012, 21:47
Хах, честно казано се е случвало и съм го изнасяла в другата стая. :Д
aGressiwe
11-07-2012, 22:05
ае веднъж котката й се качи на леглото и гледа :| викам това ако се нахъса нещо ще отиде работата :D :D :D беги е кво ще гледат все едно аз да гледам как се чукат те ,никакво разбиране няма ебати съществата дето са ;xx :(
djipsito
11-07-2012, 22:38
Не е точно притеснение, ама едно такова... абе не искам да ме гледа!
Чак се изчервявам хихихи :D
Amore-Mio*
11-08-2012, 06:18
Не.
На приятеля ми котката също ни гледа , любопитно - ама понякога наистина е някак не подтискащо, ами не знам, тоя непрекъснат поглед по теб.
Един път го правих пред клетки на морски свинчета ( в стаята на едно гадже ) и те само шумолкаха и ми разваляха концентрацията , затова вече ще го правя само пред охлюви и смоци !
Имам котка, заек и пекинез.. как съм???
Това е единичен случай моето... могат да акат на вън, могат да са супер добрички, но стане ли нещо такова
О.О ..
УЖАС.
Имам котка, заек и пекинез.. как съм???
Това е единичен случай моето... могат да акат на вън, могат да са супер добрички, но стане ли нещо такова
О.О ..
УЖАС.
Искаш да кажеш ,че не можеш да правиш секс пред тях ли :D
bilqnavod
11-08-2012, 08:12
ае веднъж котката й се качи на леглото и гледа :| викам това ако се нахъса нещо ще отиде работата :D :D :D беги е кво ще гледат все едно аз да гледам как се чукат те ,никакво разбиране няма ебати съществата дето са ;xx :(
:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::r azz::razz::razz:
Никога не съм правила секс пред животинка.... не съм имала гадже, което да има домашен любимец, а брат ми има питбул, който когато в нас... не пуска чужди хора вкъщи...
psychopath
11-08-2012, 12:34
Не, ама натоварват! ;д