View Full Version : Напоследък ми е адски кофти...
sashko705
11-09-2012, 17:53
Дойде време и аз да пиша в този раздел, защото на последък се чувствам адски празен отвътре. Да започна от начало. Значи аз съм на 16 момче, красив съм... даже прекалено красив, за момче, :lol: но напоследък се чувствам празен отвътре. Около мен всички си имат кръшове, влюбени са etc., а аз съм някакво безчувствено същество и не мога да си харесам никоя, струва ми се, че всички момичета около мен не са достойни за мен и все нещо не им достига. Напоследък имам нуждата да обичам, а не да бъда обичан.. Защо по дяволите имам такова чувство... определено не му се кефя :D
На 16 не е кой знае какво ако не си срещнал 'голямата любов'. А да ходиш с някоя просто ей така... е много тъпо. Има време, пък и щом си толкова красив и прекрасен сигурно не ти е трудно с момичетата. :)
shmatarok
11-09-2012, 18:14
Добре дошъл в клуба. :Д
С времето все ще се появи някоя, която да ти грабне вниманието повече и да изпиташ нещо към нея. Дотогава си живей живота.
Знаеш ли кой ще е най-подходящ за теб? Вземи си едно огледало и виж. Ще сте чудесна двойка, сигурен съм. :lol:
След като спреш да бъдеш такъв нарцисист и да мислиш, че никоя не е достойна за теб, може и да си намериш приятелка.
sashko705
11-09-2012, 18:44
Еее... аз съм в отлична връзка със себе си :D Иначе по принцип не търся много в едно момиче- да е интелигентна, да е забавна, да има самочувствие, да се облича нормално, да има хубав музикален вкус, да е слабичка и да обича да се гушка ^_^, но такава все още не съм срещнал... Около мен виждам главно кифли с празни глави, чакащи поредния петък, за да се напият в някоя чалготека и евентуално да изчукат някой пич, който прекарва 90% от свободното си време във фитнеса и е чел максимум 1 книга през целия си живот... Не искам да намирам любовта на живота си, разбира се :D но все пак ми се иска да обичам някой друг, освен себе си :D
TheNormalGuy
11-09-2012, 19:23
И аз съм на същото положение, момичетата около мен ги възприемам като сексуални обекти, е намират се и такива, които леко да ми събудят интереса, но толкоз...
Amore-Mio*
11-11-2012, 10:56
Прекалено високото ти самочувствие - извън всякакъв предел, дразни изключително много и от това ти идва и проблема, де.
Смъкни се на земята, стига си летял в небесата.
Ти ако се имаш за неземно красив, то тогава никоя няма да е достойна за теб и ще си седиш сам-самичък. Така, че оправи това.
Прекалено високото ти самочувствие - извън всякакъв предел, дразни изключително много и от това ти идва и проблема, де.
Смъкни се на земята, стига си летял в небесата.
Ти ако се имаш за неземно красив, то тогава никоя няма да е достойна за теб и ще си седиш сам-самичък. Така, че оправи това.
1+
Kaena Smith
11-11-2012, 11:51
Защо отдавате всичко на самочувствието?!Високо,
добре,но чак пък - "прекалено високо".Критериите на различните хора са различни,това че неговите са повече/високи(според някои),не значи,че няма да намери момиче,в което да се влюби.От друга страна,не можеш просто да си търсиш момиче по някакъв списък,но така или иначе в един момент ще се появи някоя,която може да не отговаря и на половината критерии,но да се влюбиш.
Изискванията са показателни,вероятно не на момичетата нещо "не им достига",просто никоя от тях не е "тя".
Към авторът,просто се чувстваш малко самотен,заобиколен от толкова влюбени двойки и т.н.Нормално е да ти се иска "да обичаш някого".Или ще го преодолееш от само себе си,или като намериш "правилното" момиче,а може и да продължиш да се чувстваш "празен".
Съвет: Не си губи времето в търсене на "подходящата",занимавай се с нещо,което те прави щастлив и с времето чувството ще отшуми.
TheBeliever
11-11-2012, 11:59
Самочувствието е едно, самоизтъкването е друго. С тези декларации "аз съм прекалено красив и никоя не е достойна за мен", даже да срещнеш "достойната" шансът е, че тя няма да ти обърне внимание. Защото наистина звучиш грозно.
Колкото до другото - ако около теб не намираш това, което търсиш, потърси другаде. Ако движиш с кифли, няма как да намериш описаното от теб момиче.
Колко книги си чел пък ти?
sashko705
11-11-2012, 12:27
Колко книги си чел пък ти?
Достатъчно.
Не се оглеждаш на правилното място щом виждаш само " кифли с празни глави, чакащи поредния петък, за да се напият в някоя чалготека и евентуално да изчукат някой пич, който прекарва 90% от свободното си време във фитнеса и е чел максимум 1 книга през целия си живот ".
Тези и мен ме дразнят :D
valdesbg
11-11-2012, 21:37
Може би проблема ти е че търсиш от грешния бряг на реката.
rusoto_baby_f
11-11-2012, 21:47
Яко си във филма
SHPAIdURmeN
11-11-2012, 22:29
Яко го "храните" пича :D. Но си е така, брачет малко по по лека с това самочувствие( и си мисля че си от типовете, които си слагат и фондютен), защото скоро няма да се намериш подходящото за теб момиче. Ти имаш големи изисквания добре, обаче ти предлагаш ли нещо повече насреща ? ( да си се замислял ?)
sashko705
11-12-2012, 06:20
Ами фондютен не си слагам, защото съм перфектен без гримове енд шит...Не знам защо решихте, че имам високо самочувствие, просто имам реална самооценка :D. Така или иначе вече ми мина това чувство за празнота.. In the end it doesn't even matter.
JoLLiE92
11-12-2012, 06:48
Обща болест. :cool:
heartshapedbox
11-12-2012, 06:57
Дай една снимка да те видим колко си прекрасен.
И според мен нещата опират до прекалено голямо самочувствие.
Dark_Heartbreaker
11-12-2012, 11:52
Е, всички казват, че имаш голямо самочувствие и може би са малко прави и ти наистина трябва да се замислиш. Не приемай всичко това като критика, а по-скоро като съвет, който би ти бил нужен. Ако беше с толкова "голямо" самочувствие, още на първия коментар щеше да се размрънкаш, как сме те критикували и т.н. А ти очевидно приемаш всичко спокойно и не се палиш като някой пиян мъжага, облечен в кожа :D Така че, споко! Няма нищо лошо в това представителите на силния пол да имат самочувствие, даже е готино, стига да не се прекалява ;) Запознавай се с повече момичета и спри да търсиш това,което си си наумил. Във всяко едно момиче ще откриеш нещо очароващо, просто прецени кое те очарова най-много ;)
P.S Аз май ще излезна помирителя в тоя форум :D
pozitiwen
11-12-2012, 11:54
Абе евала..по-добре да имаш самочувствие в повече от необходимото, от колкото да нямаш грам.Иначе и аз като по-малък си имах много високи изисквания особено за външният вид на момичето ..но в един момент характера и отношението й към мен минаха на първо място ,което не означава ,че бих си харесал всяко момиче което има добър характер(или такъв ,който ми допада).Външният вид има значение ,но не трябва да е най-важното.
пс;иначе и аз обичам момичета ,които обичат да се гушкат
psychopath
11-12-2012, 16:07
Защо си мисля, че си ретард?
sashko705
11-12-2012, 16:53
Е, всички казват, че имаш голямо самочувствие и може би са малко прави и ти наистина трябва да се замислиш. Не приемай всичко това като критика, а по-скоро като съвет, който би ти бил нужен. Ако беше с толкова "голямо" самочувствие, още на първия коментар щеше да се размрънкаш, как сме те критикували и т.н. А ти очевидно приемаш всичко спокойно и не се палиш като някой пиян мъжага, облечен в кожа :D Така че, споко! Няма нищо лошо в това представителите на силния пол да имат самочувствие, даже е готино, стига да не се прекалява ;) Запознавай се с повече момичета и спри да търсиш това,което си си наумил. Във всяко едно момиче ще откриеш нещо очароващо, просто прецени кое те очарова най-много ;)
P.S Аз май ще излезна помирителя в тоя форум :D
Ооо, аз въобще не съм тръгнал да разубеждавам някой в противното, даже напротив. Все пак съм пуснал тема тук, което значи, че ще има положителни и отрицателни мнения, но аз така или иначе не се влияя от никое мнение. Аз съм истински човек и ше си остана такъв, какъвто съм си, дори и завинаги да си остана сам :D.. I ain't changing for anyone! :lol: Иначе и аз не гледам вече толкова външноста, колкото умствения багаж и характера, защото съм срещал адски сладки момичета, които нямат акъл за 5 стотинки, както и обратното.
Dark_Heartbreaker
11-12-2012, 17:10
Ооо, аз въобще не съм тръгнал да разубеждавам някой в противното, даже напротив. Все пак съм пуснал тема тук, което значи, че ще има положителни и отрицателни мнения, но аз така или иначе не се влияя от никое мнение. Аз съм истински човек и ше си остана такъв, какъвто съм си, дори и завинаги да си остана сам :D.. I ain't changing for anyone! :lol: Иначе и аз не гледам вече толкова външноста, колкото умствения багаж и характера, защото съм срещал адски сладки момичета, които нямат акъл за 5 стотинки, както и обратното.
Само така ;) Коментарът ти е доказателство, че след месец, тук няма да се появи тема от сорта "Какво да правя? Грозен съм. Самочувствието ми е нулево! ПОМОЩ" :D Ако самите ние нямаме добро мнение за себе си, няма как и околните да имат ;) Успех с намирането на перфектната половинка :D
Godzilla
11-13-2012, 15:58
Само аз ли искам да видя снимка на тоя, без грам съмнение, визуално перфектен мъж?
дай снимки няколко
SHPAIdURmeN
11-13-2012, 16:27
дай снимки няколко
^
sashko705
11-13-2012, 18:11
Не смятам да споделям снимки във форум...
psychopath
11-13-2012, 18:26
Аз си те представям по следния начин.
1,80+
60-65кг.
Среднодълга коса, ала Кърт Кобейн. Кьосе, нелепо тийнейджърско изражение, слушаш американска чалга и си вЕрваш...
Топло?
sashko705
11-13-2012, 18:31
Аз си те представям по следния начин.
1,80+
60-65кг.
Среднодълга коса, ала Кърт Кобейн. Кьосе, нелепо тийнейджърско изражение, слушаш американска чалга и си вЕрваш...
Топло?
По-тежък съм и може би косата ми е по-дълга от тази на Кърт Кобейн и не съм рус естествено... :lol: Не бих определил музиката която слушам като "американска чалга" и изражението ми като "нелепо", но да... Прити мъч ит :D
psychopath
11-13-2012, 18:35
Пфхахахах възхищавам си се, сериозно! <3
16 годишно момче с коса по-дълга от на Кърт Кобейн, което да е "прекалено красиво"... някак не си го представям :lol:
Или както казваше майка ми за един приятел "хубав като момиченце" :lol:
sashko705
11-13-2012, 18:46
Ами въпрос на вкус.. Всеки има различни представи за хубост. Някой намират различното за красиво, други пък са като теб... Никъде + това не съм написал, че съм безбожно красив и всички трябва да ме харесвате. Аз си се харесвам и вие каквото искате си говорете, както казах в по-предишен пост- "I ain't changing for anyone!"
psychopath
11-13-2012, 18:59
С какво смяташ, че си различен?
Не ме разбирай погрешно, харесвам мъже с дълга коса, дори много. Просто не смятам ,че на 16, което и да било момче е достатъчно възмъжало, за да изглежда добре с коса до раменете, примерно. Затова се сетих за "хубав като момиченце" :D
И няма лошо да се харесваш, ама както ти го казаха и по-нагоре, проблема най-вероятно е в твърде високото ти самочувствие. :)
DennisCobain
11-13-2012, 19:39
Имам чувството, че тролиш, САШКО. 8-)
sashko705
11-13-2012, 19:43
Определено не съм като повечето мои връсници. Освен, че не изглежам като всички останали, не слушам същата музика, имам съвсем различни интереси, амбиции, виждания etc. Съм и широко скроен човек, никога не джъджвам хората без да ги познавам, не им поставям етикети, винаги си майндвам май оун бизнес, слабо ме интересува мнението на другите за мен, честен съм и почти винаги съм фиъл...
sashko705
11-13-2012, 19:48
Имам чувството, че тролиш, САШКО. 8-)
Ахахах има адски малко случаи в които не троля и това определено е един от тях... Ти защо реши че троля? Btw косата не ми е баш до раменете, защото е на степени, а с къса коса изглеждам адски смешно...
psychopath
11-13-2012, 19:49
Тоя филм съм го гледал, такива обяснения съм чул поне 200 за последните 5-6 години насам.
Най-парадоксалното и общото между всички вас е, че се смятате за различни и дори се стараете да бъдете такива, а не осъзнавате колко сте еднакви.
thegreenzombie
11-13-2012, 19:50
лол, искам да ти видя косата :3
DennisCobain
11-13-2012, 19:59
и аз! И аз! :3
SetTheWorldOnFire
11-13-2012, 20:04
Sashko705, DennisCobain съдейки по подписите ви слушате една и съща група. Обявявам ви за мъж и жена. Проблема е решен! :lol:
DennisCobain
11-13-2012, 20:08
Sashko705, DennisCobain съдейки по подписите ви слушате една и съща група. Обявявам ви за мъж и жена. Проблема е решен! :lol:
http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/423/untitle.JPG
8-)
Godzilla
11-13-2012, 20:09
... даже прекалено красив, за момче
Той момчето си го е казал. Толкова е красив, че на момче не прилича. :)
Определено не съм като повечето мои връсници. Освен, че не изглежам като всички останали, не слушам същата музика, имам съвсем различни интереси, амбиции, виждания etc. Съм и широко скроен човек, никога не джъджвам хората без да ги познавам, не им поставям етикети, винаги си майндвам май оун бизнес, слабо ме интересува мнението на другите за мен, честен съм и почти винаги съм фиъл...
А ти на Български език можеш ли да комуникираш или си прекалено различен от останалите жители на Републиката, за да го правиш? По-различен от нас, стадото, използващо официалния език.
sashko705
11-13-2012, 20:13
Тоя филм съм го гледал, такива обяснения съм чул поне 200 за последните 5-6 години насам.
Най-парадоксалното и общото между всички вас е, че се смятате за различни и дори се стараете да бъдете такива, а не осъзнавате колко сте еднакви.
Не, до преди две-две години и половина бях доста зле, гледах да се харесвам на хората, харесвах крапи музика, бях подстриган 3ти номер и общо взето гледах да се приобщавам към масата, но почнах да се вразумявам и да бъда себе си... И сега може да не ми се кефят другите, ама аз си се кефя на себе си.
Someday...
thegreenzombie
11-13-2012, 20:15
Someday...
but c'mon .. (моята е зелена, ако това помага :д)
sashko705
11-13-2012, 20:18
А ти на Български език можеш ли да комуникираш или си прекалено различен от останалите жители на Републиката, за да го правиш? По-различен от нас, стадото, използващо официалния език.
Ахаха затрудняваш ли се в транслейшъна?
sashko705
11-13-2012, 20:21
but c'mon .. (моята е зелена, ако това помага :д)
Мммм фасинейтинг! Бих пуснал някоя снимка на косата ми, но в момента съм на таблета и ми е малко филм.. Но пък има надежда да пусна тумороу морнинг... :D
Без снимка не мога да дам адекватно мнение по темата. Губи ѝ се смисълът.
Godzilla
11-13-2012, 20:28
Ахаха затрудняваш ли се в транслейшъна?
Изключително се затруднявам с разшифроването на Българо/Английския бълвоч.
Или пиши на Английски език да покажеш колко си готин, или пиши на Български език, за да те разбираме какво пишеш.
И кой нормален, здравомислещ човек мени настроенията си за 3 дни? Да не ти е дошъл цикъла?
На 9-ти Ноември си "адски кофти" щото човечеството не е достойно за изключителната ти външност (която в последствие се разбира, че не е нужно другите да намират за красива, но ти много харесваш), а на 12-ти вече ти е минало - някакси.
psychopath
11-13-2012, 20:32
А каква музика слушаш по-точно? (Аз имам представа, ама по-добре ти да си кажеш ;д)
sashko705
11-13-2012, 20:50
Indie, rock, hard rock, electronic rock, alternative, punk, pop punk, punk rock, grunge, horror punk, hardcore punk, metal,thrash, industrial, metalcore, hardcore, post-hardcore, deathcore. Тези най-често, иначе има и други които слушам рядко...
FuckMeImWhore
11-13-2012, 20:52
И на мен ми е интересно да те видя.
valdesbg
11-13-2012, 20:53
Определено момичетата не са това, което търсиш... преориентирай се докато е време. Не съм убеден дали ще те търпят толкова лигав на другия бряг ама.. опитай.
Mladenoff
11-13-2012, 20:56
Eпа 'земи постни една снимка, да ти видим неземната красота.
Да говориш къв си и къв не си без да сме те видели - т'ва си са празни приказки. Кой знае къв ръб си.
Пък, ако толко си красив и чак ти пречи да си намериш приятелка - т'ва принципно може да се уреди...
sashko705
11-13-2012, 21:02
Като ме видите вече няма да съм интересен... valdes, предлагаш ли ми се? За съжаление ще трябва да ти откажа, защото не си падам по гей шит.. Само не знам как реши, че съм лигав..
valdesbg
11-13-2012, 21:10
Ти и сега не си интересен. Не усещаш ли как всичко живо те пързаля и се гаври с теб?
Инак щом не разбираш - още по хубаво. Няма и нужда да обяснявам. Тук съм заради сеира. Изключително слабо ме вълнуваш като личност, форумно присъствие и начин на мислене и изказване.
Лигав е милото ми определение за теб.
SHPAIdURmeN
11-13-2012, 21:11
:D Саше мога само да ти се смея и нищо друго, в бъзмълвие изпаднах. Имал дълга коса блаблабла слушал само рок, хард рок etc. бил единствен айде бе :D Май наскоро не си ходил на метал концерт, а ? И с това твое баш прекаленото високо самoчувствие не знам коя би те изтърпяла след 1 месец връзка. :D
sashko705
11-13-2012, 21:42
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdcpzt8TnY1rfv1ymo1_500.gif
Ако си мислите, че ме интересува мнението на шепа форумни тролове и хейтъри, дълбоко се лъжете. Нито ме знаете, нито ме познавате.. И да- имам дълга коса и слушам горните жанрове музика, на концерт последно бях септември месец.И там се бяхме събрали 30 хиляди човека и всички бяха като мен, да знаеш...
valdesbg
11-13-2012, 21:52
И за чий трибуквеник пусна темата в тоя случай? Не е нужно да се въртя около теб три години за да те опозная. 5 минути са напълно достатъчни или в тоя случай - няколко реда.
За протокола - сега разбираш ли защо си лигав?
FuckedUp
11-14-2012, 06:14
Ако си мислите, че ме интересува мнението на шепа форумни тролове и хейтъри, дълбоко се лъжете.
Значи направи темата да кажеш, че си бил неземно красив за твоята възраст и си хардхор? Дори не искаш да пускаш снимка.
Чезвай, лайнар.
Ходи проси внимание във FB, не тук.
sashko705
11-14-2012, 07:05
Няма пък, ше седя тука и ше ви дразна, защото имам прекалено високо самочувствие! МУХАХАХАХАХА... Следващия път ше пусна тема "Грозен съм и никой не ме харесва" и може да ми се кефите повече... Защото все пак тука на почит са хората с ниско самочувствие явно. Еби му майката.
Godzilla
11-14-2012, 08:14
Тук стана тъжно...
Момчето явно минава през период на себеоткриване, оставете го да диша на спокойствие.
Това дали си различен обаче не се определя от музиката, която слушаш и дължината на косата ти. Не го определяш и ти.
Ти си си чист хипстър. Една от две прослойки на модерното общество, характеристиките на които почти изцяло се изчерпват само с изричането на думата "хипстър". Идеали, маниери, "визия за бъдеще", външен вид, начин на разсъждение, мнение за околните. Другите е "гот".
Общо взето си като конфекцията на тоя етап. Само ти си мислиш, че си различен от останалата конфекция, но околните виждат евтината кройка, допълнена единствено от различен цвят и етикет. В момента проблема е, че просто никой не ти харесва цвета, а кройката... тя така или иначе е еднаква.
Няма пък, ше седя тука и ше ви дразна, защото имам прекалено високо самочувствие! МУХАХАХАХАХА... Следващия път ше пусна тема "Грозен съм и никой не ме харесва" и може да ми се кефите повече... Защото все пак тука на почит са хората с ниско самочувствие явно. Еби му майката.
Жалък си, и единствената вагина, която си помирисвал ти се люлее отдясно, като вървиш.
sashko705
11-14-2012, 16:42
Абе майната им на околните, майната и на вас! Спрете да ми казвате какъв съм и какъв не съм и каква путка съм помирисвал. Мисля че споменах, че се различавам и по други критерии (освен вънщност и музикален вкус)
широко скроен човек, никога не джъджвам хората без да ги познавам, не им поставям етикети , което мисля, че го доказах, като не нахраних нито един от вас, който реши да се отбие в моята тема и да ме хейтне... Разтройвате ме :lol:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4lr4kJnuZ1qb2etzo1_500.gif
sashko705
11-14-2012, 17:50
чиба, надъхан девствен.
Mисля, че това е моята тема и ти си този който не трябва да пише в нея, не аз.. И би ли престанал да ми казваш какво да правя?
valdesbg
11-14-2012, 23:33
Още ли се мотаеш наоколо бе.... тъп и упорит...
П.П. Какъв език разбираш, че да те изгоним на него?
Разобличи форумните комплексари *аплодиращо човече* Браво на Сашко.
sashko705
11-15-2012, 05:11
Още ли се мотаеш наоколо бе.... тъп и упорит...
П.П. Какъв език разбираш, че да те изгоним на него?
Ами това си е моята тема, никой не те кара ти да пишеш в нея,така че GTFO!
http://media.tumblr.com/tumblr_mdht1m5iWm1qbo80u.jpg
Я, Хари Потър 8-)
Имам въпрос: защо пускаш тема щом като искрени отговори не ти понасят? Никой не ти е казал, че си грозен или нещо от сорта, казаха ти ,че голямото ти самочувствие ти играе лоша шега. Ти си имай високото мнение, обаче когато го демонстрираш по този начин тип "Аз съм перфектен, няма момиче за мен" - какво очакваш? (два въпроса станаха)
sashko705
11-15-2012, 17:28
Я, Хари Потър 8-)
Имам въпрос: защо пускаш тема щом като искрени отговори не ти понасят? Никой не ти е казал, че си грозен или нещо от сорта, казаха ти ,че голямото ти самочувствие ти играе лоша шега. Ти си имай високото мнение, обаче когато го демонстрираш по този начин тип "Аз съм перфектен, няма момиче за мен" - какво очакваш? (два въпроса станаха)
Нито съм казал, че съм перфектен, нито съм казал, че няма момиче за мен.. Хубаво вие ми казахте, че имам високо самочувствие и аз съм окей с т'ва, но след това почнаха да ме гонят от собствената ми тема.. Понасят ми искренните отговори и хейтове, хубаво.. Има ли още някой да ми каже какъв съм?
valdesbg
11-15-2012, 17:33
Ако знаеше колко си противоречиш.... Гоним те от форума, не от темата ти. Има огромна разлика.
sashko705
11-15-2012, 18:00
Ако знаеше колко си противоречиш.... Гоним те от форума, не от темата ти. Има огромна разлика.
Ако се махна аз ше останете само комплексарите.. :lol:
valdesbg
11-15-2012, 18:59
That`s the point. We don`t wellcome newcommers.
SHPAIdURmeN
11-15-2012, 22:25
+ за всички коментари на valdesbg има кой да пише вместо мен. :D
Сашко пък за тебе :D :D :D ми то вече не останаха думи да те опишем мога просто де седя с ръка на челото и да се чудя :D.Aз съм дотук с темата на самовлюбения, че не искам да му падам на нивото !!
Целящ се да е в център на вниманието.
iliopsoas
11-16-2012, 14:54
Срам и резил появи се едно 16 годишно момче , което заяви че има някакво самочувствие и на "оборотните" форумни пичаги в гъзеца въгъреца им се размърда ? Какво става бе момчета , не ви изнася мнението на един 16 годишен ? Нещо се засегнахте , иначе откъде ще е тая злоба ? Жалка историика наистина ..
valdesbg
11-16-2012, 15:21
Пича е малоумен балон пълен с хелий. Готино ни е да го ебаваме и поднасяме наляво и надясно. Пича се връзва, което допълнително опростява нещата. Минус е че не е забавен, ама.. кво толкова. Като ни писне.. ще срежем въженцето и ще излети. Злоба не знам къде видя.
*flies away*
iliopsoas
11-16-2012, 21:16
Човек ясно , на мен автора не ми е по вкуса , и не ме кефи кви ги плямпа , но кажи ми къде е смисъла да фана да се занимавам с него ? Доставя ли ти удоволствие някво ? Живота ще го научи , ще разбере в най-скоро време къде зимуват раците и къде се намира в йерархията .
valdesbg
11-16-2012, 22:04
Кеф ми е да го ебавам и да го дразня, нищо повече. Щото ми се връзва. След време ще ми писне и ще го оставя. That simple.
psychopath
11-16-2012, 22:47
Сериозно обмислям на такива малки олигофренчета да им плескам профилактични шамарчета, да си знаят, винаги ще има за какво. :Д
heartshapedbox
11-17-2012, 09:08
Шамарата и това е :Д
Не си различен.
Има още хиляди 16 годиншни депресирани момченца, пуснали косичка, слушащи ВМТН и възприемащи се за "мега хардкор".
Осъзнай се.
[QUOTE=TheBeliever;10484893]Самочувствието е едно, самоизтъкването е друго. С тези декларации "аз съм прекалено красив и никоя не е достойна за мен", даже да срещнеш "достойната" шансът е, че тя няма да ти обърне внимание. Защото наистина звучиш грозно.
Мисля, че авторът просто каза, че до сега не е срещнал подходящата, а не че никоя не е достойна за него. Лично аз харесвам момчета със самочувствие, такива, които знаят точно какво искат. Изискванията също не са кой знае колко високи, с две думи: свясно момиче. Не се отчайвай. Има време да откриеш идеалната.
thegreenzombie
11-17-2012, 22:20
Мисля, че авторът просто каза, че до сега не е срещнал подходящата, а не че никоя не е достойна за него. Лично аз харесвам момчета със самочувствие, такива, които знаят точно какво искат. Изискванията също не са кой знае колко високи, с две думи: свясно момиче. Не се отчайвай. Има време да откриеш идеалната.
скив, не всички те хейтват 8-)
скив, само форумните тарди те хейтват
Готово.