PDA

View Full Version : Разлика във възрастта : (

sweet_mouse
11-09-2012, 20:08
Здравейте. Искам да ви споделя моята история моля ви дайте ми съвет. Момчето което харесвам е с 6 години по - голямо от мен. Аз съм на 15 а той на 21. Помогнете ми каква да правя. Страх ме е да кажа на родителите си. Според вас много ли са 6 години?

dPa3HuTeJl
11-09-2012, 20:15
-insert a dramatic but not so much of a helpful answer here, explaining the two different opinions about the subject and how if you love him it doesn't matter-

Търси в шибаната търсачка, бе, има 3000000 хиляди теми по тоя въпрос. И все пак, не, вероятно ще те изчука няколко пъти и ще те зареже, cuz you're a slut, get it?!

DisappointedDreamer
11-09-2012, 20:26
-insert a dramatic but not so much of a helpful answer here, explaining the two different opinions about the subject and how if you love him it doesn't matter-

Търси в шибаната търсачка, бе, има 3000000 хиляди теми по тоя въпрос. И все пак, не, вероятно ще те изчука няколко пъти и ще те зареже, cuz you're a slut, get it?!

А ти си тъпак.

Авторке, какво да ти кажа. Тая тема е дъвкана много пъти. Ако си напаснете като характери и виждания няма нищо лошо. Въпроса е, че това е малко вероятно да се случи, защото се намирате в различни етапи от живота/развитието си. Все пак, опитай си късмета и не бързай да споделяш на родителите си толкова скоро.

dPa3HuTeJl
11-09-2012, 20:28
А ти си тъпак.

Авторке, какво да ти кажа. Тая тема е дъвкана много пъти. Ако си напаснете като характери и виждания няма нищо лошо. Въпроса е, че това е малко вероятно да се случи, защото се намирате в различни етапи от живота/развитието си. Все пак, опитай си късмета и не бързай да споделяш на родителите си толкова скоро. А твоя отговор беше много оригинален.

Като овци сте.

sweet_mouse
11-09-2012, 20:28
DisappointedDreamer - благодаря много за отговората ти

marilyn
11-09-2012, 20:42
Подкрепям мнението на DisappointedDreamer. Само че не разбрах от написаното от авторката дали момчето те харесва. Щото пише, че ти го харесваш.

DisappointedDreamer
11-09-2012, 20:42
А твоя отговор беше много оригинален.

Като овци сте.

ми тая тема 50 хиляди пъти е била обсъждана.
кво да кажа, освен:

а) да напиша наново нещата
б) да и копирам други теми

sweet_mouse
11-09-2012, 20:44
Засега изглежда, че чувствата са взаимни. Ще видим натам какво ще се получи. Знам, че темата е много обсъждана, но няма към кой да се обърна.

marilyn
11-09-2012, 20:48
Засега изглежда, че чувствата са взаимни. Ще видим натам какво ще се получи. Знам, че темата е много обсъждана, но няма към кой да се обърна.

Ами тогава рисковете си ги знаеш: да не се получи нищо, защото сте на различни нива на развитие; да те изчука и да те зареже; да не ви се получи, защото не успявате да си съчетаете графика ако щеш- той ако учи или работи и ти с даскало; ти като нямаш 18 не можеш да ходиш навсякъде с него... и тн и тн... ама може и да ви се получи.. от вас си зависи.

sweet_mouse
11-09-2012, 20:51
Да много си права. Най ме е страх да не вземе да получи каквото иска и да ме зареже. Иначе бих поела риска да видя какво ще се получи. Но ме е страх от мнението и на родителите ми.

marilyn
11-09-2012, 20:52
Да много си права. Най ме е страх да не вземе да получи каквото иска и да ме зареже. Иначе бих поела риска да видя какво ще се получи. Но ме е страх от мнението и на родителите ми.

Ами не им казвай все още. Виж какво ще се получи, на къде духа вятъра и такам. Зависи какви са ти отношенията с вашите де... аз никога не съм могла да им казвам такива неща.

sweet_mouse
11-09-2012, 20:54
Попринцип им споделям, но това е вече много сериозно.

lubovvv
11-10-2012, 11:52
Не са много 6 години, но ако беше поне на 17, щото нали се сещаш кво ще иска той от теб, задължително?

♠Joker♠
11-10-2012, 12:07
Не са много 6 години, но ако беше поне на 17, щото нали се сещаш кво ще иска той от теб, задължително?

+

Azoria
11-10-2012, 12:47
Не са много 6 години, но ако беше поне на 17

...защото нали се сещаш,че хич не сте на един акъл?

sweet_mouse
11-10-2012, 18:36
Да разбира се, че се сещам .. ох не знам какво да правя ..

♠Joker♠
11-10-2012, 18:58
Потърпи още 2-3 години.

Summer_game
11-10-2012, 19:58
еми зависи от доста неща.. сичко си опира до хората..
аз имам 6 години разлика с моя приятел и съм на 17, разликата не се усеща, но в началото го притесняваше малко, с родителите никога не съм имала проблем, преди една година бях почти на 16 и бях с момче с 6 год по голямо, разликата пак не съм усещала, нито той, нито родителите, но трябва да призная на моменти се е държал сякаш съм дечко, сега като ми каже някой 15-20 и нещо и не ми звучи съвсем редно.. незнам поне да беше непълнолетна..не че тва има някво значение.. в крайна сметка зависи си главно от теб и него, и кво имате в главите..

valdesbg
11-10-2012, 20:14
Абе... по принцип не е кой знае колко проблематично, ама във вашия случай по добре не.

bloodyF
11-10-2012, 20:21
15-21 е проблем, да.
щото като те изчука ще има 3 теми:
1)изчука ме и ме заряза
2)бременна ли съм?
3)какво е овулация?

та да, проблем е
иначе 6 години не са много в различни ситуации ..

sweet_mouse
11-10-2012, 20:57
Благодаря все пак, че споделихте мнението си : )

fenkaaa
11-10-2012, 21:08
Ами.. между мен и приятеля ми разликата е 5 години.Когато тръгнахме бях на 15,а той дни преди това направи 20.В момента съм на 17,заедно сме 2 години и връзката ни е идеална.

NambyPamby
11-10-2012, 21:23
15-21 е проблем, да.
щото като те изчука ще има 3 теми:
1)изчука ме и ме заряза
2)бременна ли съм?
3)какво е овулация?

Аре трай. Да не си хванала Господ за шлифера, като си с 2 години по-голяма от авторката? Много бързо забрави как допреди половин месец пускаше на конвейр теми с далеч по-малоумни питанки, свързани с приятеля ти и връзката ви като цяло.

DisappointedDreamer
11-10-2012, 21:35
Аре трай. Да не си хванала Господ за шлифера, като си с 2 години по-голяма от авторката? Много бързо забрави как допреди половин месец пускаше на конвейр теми с далеч по-малоумни питанки, свързани с приятеля ти и връзката ви като цяло.

<3

Amore-Mio*
11-11-2012, 10:31
Разликата в случая е голяма.
И макар да съм се опитвала да си представя, че е нормално едно 15-годишно момиче да е с 21-годишен мъж, не ми се получава. Даже наскоро имах позната, която беше тръгнала с някакъв, по-голям от нея с 10 години и познай какво стана: той я изчука седмица-две, и после я заряза.
Тоест, не ти казвам да го зарежеш сега, но да си имаш едно наум. Все пак всичко си е до човек. А аз все пак не познавам нито теб, нито него, така че.

DisappointedDreamer
11-11-2012, 10:36
^Добре, бе, ти имаш ли поне едно мнение, в което наистина заявяваш мнение?

Не можеш да кажеш, че той само ще я изчука, заради възрастта. Както има 15 годишни, които биха го направили, така има и 21 годишни. Както има син цвят, така има и зелен.

Друг е въпросът по какъв начин едно 15 годишно би могло да забавлява един 21 годишен. Ако са на същия акъл, споделят същите виждания/мнения, то тогава окей. Но това не говори особено добре за 21 годишния.
Второ, наистина ме подразни коментара на блъдиФ. Че тя е само с 2 години по-голяма от авторката, и самата тя има връзка с човек 9 години по-голям от нея; връзка, която не върви окей.

Просто авторке, всички опира до теб. Аз бих те посъветвала да излизаш с връстници, или момчета 2-3-4 години по-голями от теб, защото си само на 15.

sweet_mouse
11-11-2012, 12:26
Благодаря много за мненията ви. Amore-Mio - да имам си едно наум. Но не се знае как ще се развият нещата с него. Може би пък ще останем само приятели, което от една страна е хубаво, защото той ще ми е като по - голям брат. И така отново благодаря на всички ви.

bloodyF
11-11-2012, 18:59

тая па
питанките ми може да са били малоумни за теб, не ме интересува посредственото ти мнение
и като цяло мнението ти doesn't seems legit
темите ми може да са били свързани с всичко, но не й с нещо такова, което авторката ще започне да пуска, ако тръгне с баткото
та да, няма значение

Nakadah
11-12-2012, 06:32
Както винаги отговарям, разликата е огромна... Винаги ми е било интересно какъв ******* трябва да си, че да си на 21 години и да заглеждаш някоя на 14-15, вместо на твойте години....

pozitiwen
11-12-2012, 11:31
Според мене не е чак толкова голяма разликата ..и аз съм имал гадже с 5 години по-голяма от мене ..ама едно е да си момче и да имаш по-голямо с 5 години от теб гадже ..друго е да си момиче и да си в тази ситуация...

nan4eva
11-12-2012, 14:16
лично аз имам връзка вече 4 години с едно момче, което 8 години по голямо. само че той е дота сериозен и много мил с мен. в началото и аз се притеснявах докато един ден не казах че съм намерила страхотен приятел с който искам да бъда с него в началото родителите ми се притесняваха после видяха че момчето е добро. един съвет изчакай малко да бъдеш сигурна че е за теб.

NqkfaNikakva21
11-12-2012, 15:03
Както винаги отговарям, разликата е огромна... Винаги ми е било интересно какъв ******* трябва да си, че да си на 21 години и да заглеждаш някоя на 14-15, вместо на твойте години....

И аз това си мисля. Той ще ти говори за висша математика, а ти ще смяташ дроби .. грубо казано.

psychopath
11-12-2012, 15:57
6 години могат да бъдат много, могат да бъдат и малко. На първо място завси от хората, казвам го по-общо, за да не отидат 4-5 реда...
На второ място зависи "кога" са тези 6г. разлика...
Ако си на 30, а той на 36, няма проблем, ако си на 12, а той на 18 е друго.
Аз лично не виждам как бих се занимавал сериозно с 6г. по-малко момиче...поне на този етап

sweet_mouse
11-12-2012, 19:38
Всичко зависи от човека. По коментарите ви общо взето това разбирам : дд

rusoto_baby_f
11-12-2012, 21:25
Ами.. между мен и приятеля ми разликата е 5 години.Когато тръгнахме бях на 15,а той дни преди това направи 20.В момента съм на 17,заедно сме 2 години и връзката ни е идеална.
браво на вас

Смятам, че всичко зависи от човека, не толкова от разликата.
Защото той може и на 17 да е и пак да я иска само за 2-3 секс и после чао както някои преди мен казаха.

TheBobqk
11-13-2012, 10:38
Авторке, какво да ти кажа. Тая тема е дъвкана много пъти. Ако си напаснете като характери и виждания няма нищо лошо. Въпроса е, че това е малко вероятно да се случи, защото се намирате в различни етапи от живота/развитието си. Все пак, опитай си късмета и не бързай да споделяш на родителите си толкова скоро.

Аз съм напълно съгласна. С приятеля ми имаме 6 години разлика и бях на 15, когато се срещнахме, но тогава нещата не се получиха именно заради това, че бяхме в съвсем различни етапи от живота си.

sweet_mouse
11-13-2012, 13:44
Аз съм напълно съгласна. С приятеля ми имаме 6 години разлика и бях на 15, когато се срещнахме, но тогава нещата не се получиха именно заради това, че бяхме в съвсем различни етапи от живота си.
А родителите ти как приеха връзката ви?

dulcinea17
11-13-2012, 13:50
Ами не виждам нищо лошо. Има много хора щастливи с такава разлика в годините и обратното - връстници, които не се разбират. Ако това е човекът за теб - защо не?

DisappointedDreamer
11-13-2012, 13:53

Колкото по-големи сте на възраст, толкова по-добре ще го възприемат повечето родители. И все пак много зависи от тях, имам бивша съученичка набор 97, която вече година има връзка с младеж 6 години по-голям от нея. Нейните го приемат прекрасно, защото и те са били в нейното положение.

Родителите ми имат разлика от 10 години. Нерядко са ми казвали, че възрастта не е от толкова голямо значение и съм сигурна, че ако излизах с младеж 6 години по голям, щяха да го приемат добре.
И все пак изчакай. Ти не им казваш веднага за връзките си, нали? Въпросът е приятелките ти как ще го приемат, защото все пак ти с тях излизаш постоянно и ако са против няма да ти е особено приятно. Важно е и как приятелите на въпросния биха те приели теб. Но това отново си зависи от това какви хора сте и ти, и той.

sweet_mouse
11-13-2012, 15:02
Колкото по-големи сте на възраст, толкова по-добре ще го възприемат повечето родители. И все пак много зависи от тях, имам бивша съученичка набор 97, която вече година има връзка с младеж 6 години по-голям от нея. Нейните го приемат прекрасно, защото и те са били в нейното положение.

Родителите ми имат разлика от 10 години. Нерядко са ми казвали, че възрастта не е от толкова голямо значение и съм сигурна, че ако излизах с младеж 6 години по голям, щяха да го приемат добре.
И все пак изчакай. Ти не им казваш веднага за връзките си, нали? Въпросът е приятелките ти как ще го приемат, защото все пак ти с тях излизаш постоянно и ако са против няма да ти е особено приятно. Важно е и как приятелите на въпросния биха те приели теб. Но това отново си зависи от това какви хора сте и ти, и той.

Първо ще видя дали ще стане между нас и тогава може да им кажа. Впрочем благодаря за отговора ти

PurpleDream
11-13-2012, 15:24
затвор!
хахахаххахха
ужас

TheBobqk
11-14-2012, 02:30

В началото се притесняваха, но той е добър човек и просто й разказвах за него и тя горе-долу ги прие нещата. Дори ги бях запознала, трябваше да говорят дали може да изляза на нова година с него. Като цяло не са ми правили проблем. Преди 8 месеца пак се събрахме, но виждам, че майка ми е много по-спокойна, защото и аз порастнах доста като мислене и всичко.

titinkaa
11-14-2012, 09:44
Не е важна разликата,а това как ще си паснете.Ако той е сериозен към теб,няма да бърза в много неща с теб,ще е търпелив и отговорен към теб.Все пак ти си дете,а той вече е мъж.Трябва да се съобразява с теб и положението ти.Най-важното е да си имате доверие и разбирателство.

3oPuTy
11-14-2012, 10:44
Според мен 6 години разлика не са много,но естествено много зависи от хората във връзката.Ако не са на едно мисловно ниво нещата няма да потръгнат ... :?

inatchiika
11-15-2012, 19:53
Мило момиче,когато бях на 15 ходих с момче на 22 бяхме заедно няколко месеца и с него за първи път правих секс! Няма да те поучавам да не бъдеш с него,но мнението ми на този етап е че от това няма да излезе нищо хубаво,ше се разделите и ти ще бъдеш безкрайно наранена,по добре намери някой на твоя възраст така и майка ти ще го приеме по лесно...... Успех

sweet_mouse
11-16-2012, 11:11
Мило момиче,когато бях на 15 ходих с момче на 22 бяхме заедно няколко месеца и с него за първи път правих секс! Няма да те поучавам да не бъдеш с него,но мнението ми на този етап е че от това няма да излезе нищо хубаво,ше се разделите и ти ще бъдеш безкрайно наранена,по добре намери някой на твоя възраст така и майка ти ще го приеме по лесно...... Успех
А как родителите ти приеха връзката. И съжеляваш ли за това което си имала с него?

lips4e
11-19-2012, 14:46
абе всички сте толкова прости като давате мнение от собствената си ограниченост....света е толкова различен и многослоен че има място за всички и важна е любовта а не възрастта