PDA

View Full Version : Искам да им е гадно!



psyho_bitch
11-10-2012, 07:06
Има две момичета от класът ми които само ми завиждат и глупости, затова измислиха слухове за мен и едно момче, че ме е завел в една стая и съм почнала да се събличам (което НЕ е вярно). Момчето, като започна да ми пише какво съм говорила, писах му, че нищо после и сестра ми говори с него и ако се скарах с него или нещо щчх да УМРА! Защото той, от всички които познавам, ме е най-страх да не го загубя. Въпросът ми е: Как да им го върна ТЪПКАНО? На едното момиче му викат бобър (заради големите й зъби), а на другото - пекинез (заради очите й) и дори класът много-много не ги харесва. Какво да направя,ч е да им е гадно? Не съм чак толкова гадна, но просто те замалко щчаха да ме скарат с човек скъп за мен. Мерси, предварително :)

notlike
11-10-2012, 07:46
Кажи им, че обичаш стриптийза. Няма по-лошо нещо за противника от това да се съгласиш с критиката му и да почнеш да се смееш иронично, като продължаваш. Иначе тези работи са типични за ранния пубертет, навярно си в този период.

scrooper
11-10-2012, 07:48
Оф, просто отиди и им го навикай това в очите. Кажи, че не търпиш лъжкини и ги попитай нямат ли си собствен живот, че да се стараят толкова да плетат интриги в чуждите.

the sniper guy
11-10-2012, 14:37
Просто измисли лъжа с която да им се носи слава доато са в това училище.

~The Smile~
11-24-2012, 16:13
А пък при мен едни момичета писаха на дъската в класната стая мен + еди си кого от момчетата= Love! Аз го трия ,те пак го пишат... Веднъж едно момиче написа мен + момчето,което харесвам =ВНСЛ!!! Ама по цялата дъска написа такива! В по стените в тоалетните също!!! Ама леличката,която чисти хвана съученичката ми,която драскаше мен+ момчето,к.харесвам =ВНСЛ и после я накара да изчисти. :boooomb:
По темата: Върви с високо вдигната глава и да не ти пука за мухли като тези от твоя клас!!!