Влез

View Full Version : малко помощ :)

lolssie
11-10-2012, 12:02
Здравейтее :) моето не е точно проблем, бих казала, че е по-скоро затруднение :) знам, че има много такива теми, но където и да чета все не намирам точното нещо... та да се върна към затруднението : приятелят ми става на 21 този месец, заедно сме от 3 месеца и не знам какво да му подаря (не се смейте).. все пак сме от скоро заедно и не съм сигурна още за нещата, които харесва. Всичките ми гаджета досега, са били доооста по-малки и си нямам наидея какво се харесва на момчетата на тази възраст. Някакви идеи? Благодаря мнооооого, предварително .. :)

Azoria
11-10-2012, 12:49
Купи му някаква дреха, гривна (ако носи), парфюм, ключодържател и т.н. Абе все неща,които няма как да не си видяла и в другите теми. То ти не си го понаваш да знаеш какво ще му се хареса, пък ние...

mlf
11-10-2012, 20:11
подари му нещо, което не е свързано с теб .. все пак не е свети валентин, а е негов рожден ден .. може би тениска или чаша с кафе на която на пише ЧРД, мило ... нещо от рода :)

valdesbg
11-10-2012, 20:23
Чаша със закачлив надпис(несвързан с ВАС), любима книга, диск с любими песни/групи, дрехи и парфюми недей според мен. Ваучер за някой от големите магазини също е добра идея.

marilyn
11-10-2012, 20:23
подари му нещо, което не е свързано с теб .. все пак не е свети валентин, а е негов рожден ден .. може би тениска или чаша с кафе на която на пише ЧРД, мило ... нещо от рода :)

Даммм

Amore-Mio*
11-11-2012, 10:38
Излизаш по магазините и избираш.