Влез

View Full Version : Какво да правя ?

Helloouu
11-10-2012, 17:00
От класа ми има едно момиче, до няколко дни си мислех, че ме харесва. Каза, че от всички момчета в класа най-симпатичен съм и аз. Просто по държанието и се познаваше, че ме харесва и така реших да я поканя в понеделник да отидем някъде, защото и аз имам известни симпатии към нея, докато не и прочетох в ask.fm, че името на момчето, което харесва, започва с "B"... Моето не започва с "B" и сега просто съм супер объркан. Какво да правя ?

♠Joker♠
11-10-2012, 17:18
Това, че си и най-симпатичния от класа, не означава задължително, че те харесва.

Ами какво да правиш, очевидно, ако вярваш на нещата, които е писала в ask.fm, не те харесва. Приеми го и я остави. Освен това не виждам ти да изпитваш нещо повече към нея освен "симпатии".

Goddess
11-10-2012, 17:26
Това, че на фона на останалите момчета в класа ти си й най-симпатичен, не означава, че ти си момчето, което по принцип харесва. Все пак няма лошо да я поканиш да се помотаете някъде - чисто приятелски, да се поопознаете повече и да общувате и извън училище.

Azoria
11-10-2012, 17:58
Ти пак си я покани. Щом този друг не й е приятел не виждам пречка. :)

fenkaaa
11-10-2012, 21:19
Това, че на фона на останалите момчета в класа ти си й най-симпатичен, не означава, че ти си момчето, което по принцип харесва. Все пак няма лошо да я поканиш да се помотаете някъде - чисто приятелски, да се поопознаете повече и да общувате и извън училище.

Добра идея.

valdesbg
11-10-2012, 21:24
А ако напише в аск.фм че има космат чеп, закусва с бира и не си мие зъбите пак ли ще повярваш?

Amore-Mio*
11-11-2012, 10:34
Не ти е дала никакви надежди.
Просто е напълно възможно да си й най-симпатичен - и на външен вид, и като човек, и просто да те приема като приятел. Но в никакъв случай не е задължително да те харесва повече от такъв. .