Влез

View Full Version : Инфо за домашните любимци !

Miki26
11-11-2012, 14:15
Здравейте ! Извинявам се ако вече има такава тема , но изках да направя . Такава тема в която да качваме информация за дом. животинки и да споделяме снимки и информация за нашите ..
Оделно да кажа : Искам да започна "преговори" с нашите за някаква животинка (Живеем в апартамент) имала съм зайчета декоративно първо 1 после друго , но много бързо умират 1-вото ми живя 2 годинки , а другото 7-8 месеца и много трудно ги преживявам - не ходя на училище по цял ден плача , сънувам кошмари изпадам в истерии , превиждат ми се така наречени щастливи спомени с тях и т.н. и ми трябват доста седмици , за да си нормализирам ежедневието (Одначало си мислех , че полудявам ) . Може ли някаква идея и информация за какво живото "да преговарям " (Такам и доп. информация - майка ми мрази котки ) Моля ви дайте ми съвети за някакво животинче .

Miki26
11-11-2012, 14:16
Извинявам се за правописните грешки които са доста , просто пиша от таблета си и някои копчета отказват , а и така като гледам съм бъркала доста думи , наистина се извинявам !

Makenzi97
11-11-2012, 14:36
Ти сериозно ли? На 17 години и ми ревеш за зайци? Че и кошмари.... накъде отива тоя свят...
Земи си плъх или тарантула - и да искаш да ги умориш, бая зор ще видиш.

Miki26
11-11-2012, 15:26
Не съм на 17 това е грешка която ми напомни да оправя за което благодаря ) на 13 съм !

Makenzi97
11-11-2012, 16:09
Това обяснява много неща.