View Full Version : Не разбирам
С грешката да повторя или потретя темата искам да попитам момчетата какво искат, защото започна да ми писва. Така на 15 години съм и от една година съм без гадже. Харесах си едно момче три години по-голям и е в моето училище. По принцип не съм от момичетата, които си бутат и натискат, но като знаех че предишното му гадже е с 5 години по-голяма от мен се замислих дали въобще ще ме забележи. И след като момчетата харесват по-лесните така да кажем и аз му исках приятелство в фб. За щастие имаме общи познати и ни запознаха. Беше малко тъпо, но той ми каза, че ме помни от 5 годишна, защото сме живели в един квартал и започнаха моите огромни наивни очаквания че той ще ме хареса и т.н, но когато му писах в фб той не ми писа даже ме махна от приятели и си чудя само едно защо. нямам смелост да отида и да го питам но просто не разбирам Да не би да не иска да има нищо общо с мен само защото братовчед ми и той са добри приятели? Просто кажете какво трябва едно момиче да направи та да спечели вниманийцето ви и не си мислете веднага ще съм грозна като смъртта :D
не си мислете веднага ще съм грозна като смъртта :D
Сори, ама ако беше яка бъди сигурна, че той щеше да ти се натиска, а не обратното.
Peace.
valdesbg
11-11-2012, 20:42
Да не се държи като столкърка и поне малко да има самочувствие. Безинтересна си му.
xXxPETYAxXx
11-11-2012, 20:56
На 15 години си и вече ти е "писнало"?!
Не те харесва явно. Щом предната му приятелка е била по-голяма от него, то едва ли ще хареса някоя 15-годишна. Разбрал е, че си хлътнала и е решил, че е по-добре да те махне от фб, и да не ти се обяснява, за да разбереш намека без той да се занимава с глупости.
На 15 години си и вече ти е "писнало"?!
Не те харесва явно. Щом предната му приятелка е била по-голяма от него, то едва ли ще хареса някоя 15-годишна. Разбрал е, че си хлътнала и е решил, че е по-добре да те махне от фб, и да не ти се обяснява, за да разбереш намека без той да се занимава с глупости.
Може да има нещо такова,а може би просто не го кефиш.
С грешката да повторя или потретя темата искам да попитам момчетата какво искат, защото започна да ми писва.
:lol:
Не всички ще те харесват - приеми го от сега.
Amore-Mio*
11-12-2012, 06:08
Явно просто не те харесва - приемаш този факт и си продължаваш да си живееш живота.
Рано е да ти писне и да се отказваш.
Ехх този фб колко може да нарани хората :D
по темата мисля, че си му твърде малка
pozitiwen
11-12-2012, 11:19
Абе най-вероятно не те харесва щом те е изтрил от фб..Ама за да не те отчайвам ще ти кажа ,че има много малък шанс да се прави на "hard to get" ,което в повечето случаи го използват момичетата.. Моят съвет е да продължиш напред и да го забравиш