Влез

View Full Version : Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?

SisiStrange
11-12-2012, 13:04
Пускам темичката от любопитсво. В съседната тема си изняснихме, че голяма част от момичетата не харесват идеята за девствени момчета, тъй като за тях те са:
- неопитни;
- назад с материала;
- с ниска сексуална култура;
- с недоизграден характер и тн.

А вие как се чувствате спрямо неопитните момичета? Бихте ли искали да сте първи на някоя девойка? Занимава ли ви се да я "учите", "чакате", да сте внимателни в началото и прочие? Прекалено голяма отговорност ли е за вас?

Или пък обратното:
Харесва ли ви идеята, че ще сте първият?

anonymous708973
11-12-2012, 13:16
Копирам си мнението от другата тема:

моят приятел никога не се е занимавал сериозно с девствени. Пробвал се е, като е видял колко стискат краката - не само в чисто физически смисъл - се е отказвал в много ранен стадий. Казва, че са голяма занимавка и не е за него. Щял да се "прежали" само ако е много хлътнал - тоест, това, което и аз бих направила с девствено момче.
Забавлявали сме се да мислим какво би било, ако ми беше първият. Стигнахме до извода, че саксийката е щяла да бъде пукната доста по-бързо :Д

Но ще кажа на umri да се включи, за да го напише по своя уникален и силно експресионистичен начин :д

draid
11-12-2012, 13:19
Няма никакъв шанс някога да спя с девствена, защото тя е задръстена, очевидно има куп проблеми с комуникацията, щом никой не я харесва. Вероятно е грозна, и задръстена, стой си само в тях. Да не говорим, че се познава от поне 400м че е девствена, няма как да ме привлече и се изчервява, само като я погледне човек. Отделно кой ще я чака да се чуди с коя ръка да ме хване за оная работа....

Като изключим това в стил DD & PP нямам абсолютно нищо против.

klimatronik
11-12-2012, 13:22
Няма никакъв шанс някога да спя с девствена, защото тя е задръстена, очевидно има куп проблеми с комуникацията, щом никой не я харесва. Вероятно е грозна, и задръстена, стой си само в тях. Да не говорим, че се познава от поне 400м че е девствена, няма как да ме привлече и се изчервява, само като я погледне човек. Отделно кой ще я чака да се чуди с коя ръка да ме хване за оная работа....

Като изключим това в стил DD & PP нямам абсолютно нищо против.:D:D

magita
11-12-2012, 13:25
Оф пантерке бяз забравила, че ти не си била девствена... Лол, понеже и ти не си се стискала и за тва...
Смешни сте ми как оплювате хората които са по пътя, по които и вие сте минавали (:

SisiStrange
11-12-2012, 13:44
Не ми се карайте в темата, моля ви. :) Искам честни мнения ей така да видя другата страна.

draid
11-12-2012, 13:54
Ето ти честно мнение: Бих правил секс девствена, ако разбера че е такава, няма ни най-малко да повлияе на мнението ми за нея и прочие. Уловката е, че бих го направил само и единствено ако имам чувства към нея, защото не бих искал да има лоши спомени от първият си контакт с другия пол.

djipsito
11-12-2012, 13:57
Били ли сте с девствена, която знае какво прави (щото има фантазия) и не е спарен пън ?

SisiStrange
11-12-2012, 14:03
Той иронизираше. :)

djipsito
11-12-2012, 14:04
Явно не. Чак се подразних.

Не четеш внимателно ;) Поста му беше ироничен ;р

Guardian02
11-12-2012, 14:09

:D:D:D:D:D
И аз така , и аз така !!!

klimatronik
11-12-2012, 14:22
Ето ти честно мнение: Бих правил секс девствена, ако разбера че е такава, няма ни най-малко да повлияе на мнението ми за нея и прочие. Уловката е, че бих го направил само и единствено ако имам чувства към нея, защото не бих искал да има лоши спомени от първият си контакт с другия пол.

е що да има лоши спомени?
Много ще я хапеш, връзваш с вериги и ... ;D

anonymous708973
11-12-2012, 15:59
Оф пантерке бяз забравила, че ти не си била девствена... Лол, понеже и ти не си се стискала и за тва...
Смешни сте ми как оплювате хората които са по пътя, по които и вие сте минавали (:

Преди да си позволиш да ме критикуваш, опитай се да ВНИКНЕШ в написаното от мен в другата тема.

Климатика, проблем с общуването с момичета има 20-годишен девствен, никога не съм твърдяла, че при 16-годишно девствено момче е същият случай. Да се има предвид.

Сиси, отговорът е ясен отпреди да пуснеш темата. Момчетата, които биха спали с девствена, са повече от момичетата, които биха спали с девствен. Що ли? Защото момчето е в ролята на свалящия (пропуснете лекцията, че момичето не трябва да е пасивно и бла-бла, това го знам) и ако той е девствен, е по-лошо отколкото момичето да е девствено.

jghgh
11-12-2012, 16:07
това е страхотно <3
много мило <3

klimatronik
11-12-2012, 17:50
Климатика, проблем с общуването с момичета има 20-годишен девствен
Хайде пак същото
Е то бива първобитно мислене
Върни се в старата тема да четеш,че не ми се занимава
20 годишен девствен само ще кажа ,че може да си бъде съвсем нормален и готин човек, който знае как да общува..

xPafx
11-12-2012, 17:52
Хайде пак същото
20 годишен девствен само ще кажа ,че може да си бъде съвсем нормален и готин човек, който знае как да общува..
Недей, моля те, недей..
Няма смисъл...

jghgh
11-12-2012, 18:12
Хайде пак същото

Да, и просто също възприема девствеността като нещо ценно, което не иска да губи с коя да е : )

Но съм съгласна, че след едни години да си девствен вече показва някакви грешки в самия теб. Може би до към 22-3 е ОК да си девствен, но нататък...

Паф, няма недей :д Спам да има

xPafx
11-12-2012, 18:14
Мани спама, пак ще избухнат епичните спорове, хиляди редове изписани, ще стане мазало...

klimatronik
11-12-2012, 18:20
Мани спама, пак ще избухнат епичните спорове, хиляди редове изписани, ще стане мазало...
Абе, да става
Те някои хора май само за това пишат и провокират ;d

xPafx
11-12-2012, 18:22
Виж сега, мисля че хората са наясно и с моето и с тввоето мнение [близки са, уау..], та май е най-добре да не се изпада пак в романи и прочие..

draid
11-12-2012, 18:46
Защото момчето е в ролята на свалящия (пропуснете лекцията, че момичето не трябва да е пасивно и бла-бла, това го знам) и ако той е девствен, е по-лошо отколкото момичето да е девствено.

Да не съм те чул в някоя тема да се обаждаш и бориш за еманципация. Много мразя когато Ви е изгодно да сте ни равни, а когато не ви е обратно. Ти си типичен пример, че мъжете и жените са равни, ама жените са по-равни от мъжете. Смешно е просто. Един мъж хаби много повече време за да бъде с девствено момиче.

jghgh
11-12-2012, 18:47
Времето не се хаби, а иначе Пантерата не ми се струва някога да е била фенка на равенството между половете.

draid
11-12-2012, 18:49
Имах в предвид, че да се стигне до секс и той да бъде успешен е много по-трудно от колкото когато на момчето му е за първи път.

DarkTemplar
11-12-2012, 18:52
Както се пее в една незабравима песен: Тирбушонаа в тапатаа*, оцета в салататаа.

*в случая ципата ;)

anonymous708973
11-12-2012, 18:56
Времето не се хаби, а иначе Пантерата не ми се струва някога да е била фенка на равенството между половете.

Защо? о.О

Дрейд, двойни стандарти винаги е имало и винаги ще има. Някои са във ваша полза, други - в наша. get over it.

klimatronik
11-12-2012, 18:59
Защо? о.О

Дрейд, двойни стандарти винаги е имало и винаги ще има. Някои са във ваша полза, други - в наша. get over it.
ти нали си зодия близнации ... :D

jghgh
11-12-2012, 19:01
Защо? о.О

Останала съм с впечатлението, че еманципацията те дразни, че предпочиташ патриархално устроен семеен ред и т.н.

draid
11-12-2012, 19:02
О, моля ви, не и в тази тема...

Чакай бре, тъкмо се опитват да разгърнат фронта девойките и то на вражеска територия (:

lqlq89
11-12-2012, 19:04

БРАВООООО! :):):)

Auriss
11-12-2012, 19:22
Хора сек'ви.

По-добре девствена от нахакана разпоретина, пък ако ще дръжки на черешки на възел с език да връзва.

anonymous708973
11-12-2012, 19:26
Останала съм с впечатлението, че еманципацията те дразни, че предпочиташ патриархално устроен семеен ред и т.н.

Това ще го копирам на моя приятел, определено ще му е супервесело да го прочете :D
Шегата настрана - грешиш. Повече приличам на Дриймърката отколкото предполагаш, просто се опитвам да се култивирам. Ениуей, ако темата ти е интересна, дай на лични, че не искам да оспамвам тази.

DisappointedDreamer
11-12-2012, 19:43
^може ли да взимам частни уроци от теб? ще се култивираме заедно. (или поне опитаме)

magita
11-12-2012, 19:51
Пантерке явно не се разбираме. В много от теми подобни на тези започваш да обиждаш някви девственици. Дори съм на 90% сигурна, че не е само по отношение на т'ва дали са правили секс или не. Минала си по същия път, по който и ти (говоря за некви слаби неща, за нещата от живота дето се случат на всички) ама се правиш на няква уникална, която разбира всичко и не дава да и се каже иначе... (;

anonymous708973
11-12-2012, 19:53
^може ли да взимам частни уроци от теб? ще се култивираме заедно. (или поне опитаме)

Не съм искала да звуча наставнически, въпреки че често се случва :д
Нямаш нужда от уроци. Когато срещнеш някого, който си заслужава, но имате търкания заради тестостерона в характера ти, сама ще се култивираш :)

DisappointedDreamer
11-12-2012, 19:56
Когато срещнеш някого

или АКО....
тъжно.

BloodyMeri
11-12-2012, 20:03
PinkPan7her наистина си мисля, че предпочиташ някакъв патриархален строй.И не знам ама си мисля,че вашите са те държали супер изкъсо и сега си като разпасана кобила.Ама с тва наивно поведение и с онова инфантилно държание когато се беше изтипосала на панаира като момиче на Шкода ....по твоите приказки едва ли някой би предположил, че не си девствена!Сега да не се засегнеш от твоите собствени разсъждения цитирани от мен?!
А DisappointedDreamer, ти от кога взе да подбираш кой е девствен и кой не е и кой на колко години е?!Ся тука нещо се правиш на мноо срамежлива!Аре моля ти се!

draid
11-12-2012, 20:28
Алооо, двете дето сте на всяка манджа мерудия. Прочетохте ли заглавието ? Аз никъде не видях в него да пише чат за вас двете.

DisappointedDreamer
11-12-2012, 20:29
^Лол.

BloodyMeri
11-12-2012, 20:31
Ще отречеш ли ...?

stynioo
11-12-2012, 20:32
Алооо, двете дето сте на всяка манджа мерудия. Прочетохте ли заглавието ? Аз никъде не видях в него да пише чат за вас двете.

по тая логика и никъде не пише и че не е за тях 2те .. които и да са те

therichbitch
11-12-2012, 20:38
Изяжте се.. майка ви стара
патриархат, матриархат.. пак се почват простотиите

П.П. Допада ми мисленето на draid

BloodyMeri
11-12-2012, 20:39
draid е суперския пич.Не ми допада мисленето му, направо му се възхищавам.Мислим по един и същи начин.

I love Music
11-12-2012, 20:41
Аз бих спал с девствено момиче защото и аз съм девствен :)

Mladenoff
11-12-2012, 20:41
Пускам темичката от любопитсво. В съседната тема си изняснихме, че голяма част от момичетата не харесват идеята за девствени момчета, тъй като за тях те са:
- неопитни;
- назад с материала;
- с ниска сексуална култура;
- с недоизграден характер и тн.

А вие как се чувствате спрямо неопитните момичета? Бихте ли искали да сте първи на някоя девойка? Занимава ли ви се да я "учите", "чакате", да сте внимателни в началото и прочие? Прекалено голяма отговорност ли е за вас?

Или пък обратното:
Харесва ли ви идеята, че ще сте първият?

Ако е за сериозна връзка и момичето си струва - абсолютно. Ама, ако е за една вечер, напълно против. Да се цапаш за нищо :/

THADONMAKAVELI
11-12-2012, 20:43
Ако ме впечатли , не само външно.

MaLyKoLiU
11-12-2012, 21:38
Да, но рядко се намират девствени след 16 години, а ако спя с по-малка може да отида в затвора :S

Azoria
11-12-2012, 22:00
Преместихте спора в тази тема... :?

Да, но рядко се намират девствени след 16 години, а ако спя с по-малка може да отида в затвора :S + :lol:

greenblood
11-13-2012, 01:32
Да бих спал с девствено момиче и то с голямо удоволствие. Харесва ми това че ще и бъда първи. И бих се отнесъл много добре с нея за да се чувства момичeто специално. :)

Ivaaaaa
11-13-2012, 07:07
Да бих спал с девствено момиче и то с голямо удоволствие. Харесва ми това че ще и бъда първи. И бих се отнесъл много добре с нея за да се чувства момичeто специално. :)

супер <3

Niakoitam
11-13-2012, 07:08
Да, бих спал с девствено момиче ако ме радва.Като е девствена не значи, че е нещо по-малко Честно казано ако имам избор между девствено момиче и някаква повърхностна,егоистична,на дута, имаща се за божи дар секс богиня дето лети в облаците,защото някой някога и е разбил хралупата,защото по дефаут никой не се ражда недевствен особено пък момичетата бих избрал на 100% девствената.Ще ми е доста по-добре.Друг е въпроса, че една мацка смятаща се за много вървежна ако попадне в обстановка, в която всички в обкръжението и са изплезили език по нея и и свалят звезди и има един,който се държи с нея като нещо по-нисшо и даже се дърпа от компанията и тя ще си умре да му търчи по-гъза за да му докаже всъщност в каква грешка е той, че не търчи по нейният.Е, все пак ми се ще да се надявам, че въпросната девствена след време няма да се възгордее, да забрави откъде е тръгнала и да стане една от вървежните секс богини. :)

Big Jo reaper
11-13-2012, 07:37

аве задръстен ко кат е девствена ми то ако сички следваха тази логика ямаше да има бездевствени тва се отнася към всички с неговото мнение да ви *** тапата логика много сте задръстени особено ти draid

Big Jo reaper
11-13-2012, 07:39
аз бих спал с девствено момиче при мисалта че някой друг е влизал в портала ми се гади най малко заради това

jghgh
11-13-2012, 07:46
аве задръстен ко кат е девствена ми то ако сички следваха тази логика ямаше да има бездевствени тва се отнася към всички с неговото мнение да ви *** тапата логика много сте задръстени особено ти draid

АХАХАХАХАХАХ
we got a newbie here

Big Jo reaper
11-13-2012, 07:55
АХАХАХАХАХАХ
we got a newbie here
не съм ли прав еб* му аз и смазаната логика

Niakoitam
11-13-2012, 07:58

Сега отново му прочети само последният ред ;)

DisappointedDreamer
11-13-2012, 08:01
Като е девствена не значи, че е нещо по-малко Честно казано ако имам избор между девствено момиче и някаква повърхностна,егоистична,на дута, имаща се за божи дар секс богиня дето лети в облаците,защото някой някога и е разбил хралупата,защото по дефаут никой не се ражда недевствен особено пък момичетата

Добре, де. Като е девствена не значи, че е нещо по-малко. Хубаво. Тогава защо автоматично казваш, че ако не е девствена значи Е нещо по-малко.

Това е като борбата между дебели и слаби.

Anonys
11-13-2012, 08:22
М не, не ми харесва идеята, че ще съм и първия. Но зависи и от ситуацията. Трябва да сложите 2 вариянта - ако имам чувства към нея и ако нямам. Ако нямам чувства, няма смисъл да го правя с девствена, защото първо: има други жени, които са готови на това, а това момиче(девственото) и всички други, които биха имали очаквания към мен и аз ги разочаровам, бих се чувствал един вид гадно. Когато имам чувства, тогава не гледам, дали е девствена, дали е опитна или е неопитна. И все пак, ако имам чувства и съм с девствена, има много време за секс, в което ще може с всеки изминал ден да и показвам различни неща и в случая няма да си "омръзнем" от страна на секса.

Niakoitam
11-13-2012, 08:25
Добре, де. Като е девствена не значи, че е нещо по-малко. Хубаво. Тогава защо автоматично казваш, че ако не е девствена значи Е нещо по-малко.

Не казвам, че ако не е девствена автоматично е нещо по малко.Казвам че като е девствена не е нещо по-малко, а като не е девствена МОЖЕ да е нещо по-малко. Съжалявам, че ще го кажа,но ако бъда изправен пред избор между девствена с близки до моите разбирания и недевствена с подобни на твоите, на Пантерата, на Джоли и разни други разсъждения особено по тази тема...определено бих избрал девствената и изобщо не ме грее какви секс богини сте, за какво се борите и какви пози можете да правите в леглото :)

Anonys
11-13-2012, 08:26
^Кой го пусна тоя лаф, че са секс богини? :D

Niakoitam
11-13-2012, 08:30
От другата тема тръгна :)

psychopath
11-13-2012, 10:01
Бих, не ми пречи. Бих я учил и чакал да се научи, но само ако става дума по-сериозни взаимоотношения. Не бих излъгал някоя девствена, ако ми е само за веднъж, защото няма и да е честно спрямо нея, няма да е същото като с някоя по-опитна, а едва ли са много девственичките, които са навити за един път. Не съм изпаднал толкова, че да свалям звезди на девственички, за да ми пуснат и после да ги зарежа. Та бих се занимавал, само ако искам нещо повече от момичето.
Момичетата отдават по-голямо значение на първия път от момчетата, при тях не се усеща "товара на девствеността", както го има при някои момчета.

draid
11-13-2012, 10:41

Не си прав. Ти си безкрайно тъп. Ако се питаш, защо по дяволите си безкрайно тъп, то погледни в тълковния речник значението на думата сарказъм. Ако все пак и това не помогне и все още не може да зацепиш за какво иде реч, то прочети по надолу на 1-вата стр. какво съм написал.

stambelan
11-13-2012, 11:07
Спал съм 3 пъти.

w0sh
11-13-2012, 13:26
Значи ако разбирам правилно девствените мъже е редно да се прострелят в простатата, защото са неопитни и цел живот е редно да си останат такива, докато девствените момичета са невинни цветенца, които трябва да бъдат откъснати от монах на поляна под млечната светлина на пълната луна? Особено комично с оглед на кои аватарчета се мъдрят до тези твърдения.
Ще го копирам на приятелката ми да се посмее. (забеляза ли тънката шега?)

wast
11-13-2012, 16:25
Естествено, че ДА... Та нали аз бях първия на гаджето ми :)

SisiStrange
11-13-2012, 17:19
Мда. Както се и очакваше. :)

draid
11-13-2012, 17:50
Мда. Както се и очакваше. :)

Ами, аз съм крайно изненадан от отговорите :D

anonymous708973
11-13-2012, 18:20

Един съученик е на мнението, че ако едно момиче е правило секс, значи не си струва да се занимава с него. Излишно е да казвам, че е девствен. Може би има някакви болки, че с друго момиче няма шанс (повярвайте ми, познавам го добре), може би има нещо общо с велика философия на майка му, именно, че ако едно момиче е хубаво, значи не е достатъчно умно. Той съзнателно си търси (и беше намерил едно) невзрачни девойчета.

Canis_Dirus
11-13-2012, 18:24
Значи ако разбирам правилно девствените мъже е редно да се прострелят в простатата, защото са неопитни и цел живот е редно да си останат такива, докато девствените момичета са невинни цветенца, които трябва да бъдат откъснати от монах на поляна под млечната светлина на пълната луна? Особено комично с оглед на кои аватарчета се мъдрят до тези твърдения.
Ще го копирам на приятелката ми да се посмее. (забеляза ли тънката шега?)

Нали момиченцата във форума трябва да се изфукат, колко са им яки гаджетата, колко много неща владеят с пишката и прочее.

anonymous708973
11-13-2012, 18:26
Нали момиченцата във форума трябва да се изфукат, колко са им яки гаджетата, колко много неща владеят с пишката и прочее.

Ако визираш мен, грам не съм на горното мнение.

Canis_Dirus
11-13-2012, 18:29
Много сте си повярвали ;)

Azoria
11-13-2012, 18:30
Един съученик е на мнението, че ако едно момиче е правило секс, значи не си струва да се занимава с него. Излишно е да казвам, че е девствен. Може би има някакви болки, че с друго момиче няма шанс (повярвайте ми, познавам го добре), може би има нещо общо с велика философия на майка му, именно, че ако едно момиче е хубаво, значи не е достатъчно умно. Той съзнателно си търси (и беше намерил едно) невзрачни девойчета.

Няма ли я вероятността просто да иска да е толкова специален за даденото момиче,колкото ще е и тя за него (щом и той е девствен) ?

ohluv
11-13-2012, 18:34
Много сте си повярвали ;)
Пази се файтърите идват!

По темата:Не знам,ако пусне :D

SpiritInBlack
11-13-2012, 18:35
къде спориш с пантерката да те питам аз ? хем , че е грозна , е тъпичка селянка , която има адското непокрито самочувствие. скрий се някъде , че ще те навре в миша дупка ! някво фенче е на приятеля си , колко е готина като са я ебали и т.н. рофл

спал съм с 1 девствено момиче и нямах абсолютно никакъв проблем с това. просто внимавах повече. даже ще се радвам , ако е девствена , защото не е поредната разкрачена курва

anonymous708973
11-13-2012, 18:36
Няма ли я вероятността просто да иска да е толкова специален за даденото момиче,колкото ще е и тя за него (щом и той е девствен) ?

О, сигурно я има. Но на мен ми е неразбираема, аз съм на доста по-различно мнение.
Но той като цяло е изключително инфантилен и при него се прилага теорията на Фройд за неизразходваната сексуална енергия.

Мда, личните нападки винаги са силен аргумент. Не че нещо, ама на "грозна" и на "тъпа селянка" грам не ме засягаш. На приятеля ми само вода можеш да носиш. Не си позволявай толкова. Особено пък след като не си виждал нито мен, нито него на живо.

draid
11-13-2012, 18:39

Не, той това иска, защото е девствен и друга няма да му пусне. Това му е прикритието.

Azoria
11-13-2012, 18:39
Е това, че твоето мнене е друго не значи ,че е правилното. Не знам дали изобщо има правилно относно този въпрос. Всеки си намира човекът рано или късно, независимо какво му е мисленето по въпроса.

Canis_Dirus
11-13-2012, 18:41
Пази се файтърите идват!

Come at me

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/200133_o.gif

DYEL?

anonymous708973
11-13-2012, 18:43
Не, той това иска, защото е девствен и друга няма да му пусне. Това му е прикритието.

На него няма. Поне не и в сегашното му развитие. Изключителен инфантил.
Девствена, недевствена, всяко момиче му се дразни на моменти.

BloodyMeri
11-13-2012, 19:11
Разбирачката пак ръси акъл - казах ти нещо преди няколко страници.Пък и попитах нещо оная дриймърката , но нещо ми отбягва въпроса ...