Влез

View Full Version : Търсене на американски театрален колеж/университет !!

Oscardossantos
11-12-2012, 23:05
Здравейте , понеже както сигурно всички , не искам да уча в България и за това гледам чуждите страни, та да си дойда на думата , искам да уча театрално майсторство в САЩ и по точно Калифорния и търсех навсякъде из сайтове и т.н. и никъде не пише с какво се кандидатства или колко струва и т.н. и питам вас , знаете ли дали изобщо дали се иска някакви предмети от дипломата защото доколкото прочетох за НАТФИЗ в София не искат никакви предмети, подлагат те на техен изпит . Та може ли някой да ми разясни също какви други изпити трябва да мина ако искам да уча в Америка защото доколкото разбрах, трябва да минавам един от най трудните изпити по Английски език за да ме приемат в Америка ! И ако може някой ако се интересува като мене за тези университети да ми даде имена да ги видя ! И моля ви обяснете ми каква е разликата между колеж и университет ?

Psyko Nuts
11-13-2012, 08:29
Офф топик: Знаеш ли някой сайт, в който мога да видя някакви университети в Англия или Холандия?

Blab
11-13-2012, 09:49
http://www.strasberg.com/ , примерно.
//като те притеснява езика, обаче, не знам къде си тръгнал с актьорство. пробвай физически, танцов театър;

едит: сега си давам сметка, че щом си се хвърлил нататък, вероятно се целиш в киното. по Метода (пхах, американци:Д) са обучавани масата добри (кино) актьори.

Oscardossantos
11-13-2012, 19:18
Езика не ме притеснява толкова, винаги съм бил много добър по английски, знам го от 4 годишен, на матурата имах 6 , само трябва да им науча някой от фразите им и т.н. но това не е най големия проблем , по принцип не търся да ставам актьор,а режисьор, а за да стана такъв пак се учи в театрален университет .. а целта ми е Америка защото там имам най голям шанс да се реализирам защото каквото и да си говорим всички филми се правят в Америка ... не искам да уча в държави в Европа защото нито им знам езика, нито пък се печелят пари ..