Влез

View Full Version : Ще разберат ли родителите ми ... ?

vikityyy111
11-13-2012, 17:40
Здравейте, на 14 съм и харесвам едно момче той също ме харесва, но не ходим .... той ми предложи да спя с него(още съм девствена) ии искам да попитам да го направя ли? и има ли някаква вероятност родителите ми да разберат ?

w0sh
11-13-2012, 17:55
Значи много внимавай, защото след секс може по всяко време да ти се появят червени петна по челото. Само по това могат да те разпознаят! Така че бъди сигурна, че 3-4 дена след акта постоянно си проверяваш челото за такива петна. Могат да се появят по всяко време!

trollface.
11-13-2012, 17:59
Един приятел от класа имаше такива днес :D:D:D

DisappointedDreamer
11-13-2012, 18:06
Здравейте, на 14 съм и харесвам едно момче той също ме харесва, но не ходим .... той ми предложи да спя с него(още съм девствена) ии искам да попитам да го направя ли? и има ли някаква вероятност родителите ми да разберат ?

Не. Недей да спиш с него. Той е жалък пубер с бушуващи хормони. А ти ще съжаляваш.
На втория въпрос дори няма да си направя труда да отговоря.

granger
11-13-2012, 18:13
Не. Недей да спиш с него. Той е жалък пубер с бушуващи хормони. А ти ще съжаляваш.
На втория въпрос дори няма да си направя труда да отговоря.

Стой си на гъзето.
Самия факт,че питаш тук и сама се съмняваш в преценката и вътрешното си усещане са показателни.

sweet_mouse
11-13-2012, 18:17
Ами момчето според мен момчето иска само да те използва. Съжелявам, но според мен е така. Ако толкова искаше да има нещо по - сериозно вече да сте станали гаджета. Не мислиш ли ?

bitchwolf
11-13-2012, 18:19
Аз нямаше да се притеснявам дали ще разберат /щото няма как да разберат, ако не им кажеш (в случай че не си се сетила вече)/, а дали съм готова за това и дали го искам наистина.

vikityyy111
11-13-2012, 18:37
Ами момчето според мен момчето иска само да те използва. Съжелявам, но според мен е така. Ако толкова искаше да има нещо по - сериозно вече да сте станали гаджета. Не мислиш ли ? -- Всъщност аз му намеквах, че искам да сме заедно ии той разбра намека ми ии се опита да ми предложи,но не знам защо не ми го каза направо .. ?

granger
11-13-2012, 18:38
Не си търси извинения за поведението и държанието му.
Бегай по-добре от такива.

vikityyy111
11-13-2012, 18:44
Но аз много го харесвам,а и той мен, а като тръгнем .. ?

granger
11-13-2012, 18:45
ще те изчука и ще те зареже.

vikityyy111
11-13-2012, 18:51
ще те изчука и ще те зареже.
Мии .... сс негоо се познаваме от доста време, а и вчера се видяхме и говорихме точно за това ... дали след като го направим ще ме зареже ... и той каза,че няма да го направи, но мен ме е страх от родитилите ми .. ако разбератт .. ? ;xx

granger
11-13-2012, 18:52
оф,кво се занимавам и аз с теб. Явно е,че те сърби под опашката , та 2 не виждат. Като разберат, ще осъзнаят що за стока сте и двамата.
Прави квото искаш.

DisappointedDreamer
11-13-2012, 18:55
Мии .... сс негоо се познаваме от доста време, а и вчера се видяхме и говорихме точно за това ... дали след като го направим ще ме зареже ... и той каза,че няма да го направи, но мен ме е страх от родитилите ми .. ако разбератт .. ? ;xx

Дете си.
Направи го, когато напълно осъзнаваш това, което вършиш и последиците от него.

complicated_
11-13-2012, 19:18
Но аз много го харесвам,а и той мен, а като тръгнем .. ?

хах .. не се подвеждай ;) и на мен едно момче "много ме харесваше" както се казва звезди ми сваляше докато не получи това,което искаше.. А в момента все едно не се познаваме.. Пази се от такива ;)

rusoto_baby_f
11-13-2012, 19:45

много ясно, че ще каже, че няма да те зареже

Dark_Heartbreaker
11-13-2012, 20:25
Харесвала го, той я харесвал, пък после и секс поискал, а пък тя седи, чуди се и се мае дали ако го направи родителите ѝ ще разберат...... На 14 си, осъзнай се малко и приеми, че момчето е идиот, който мисли че като ти предложи секс, ти ще се хвърлиш в краката му... О, и един МНОГО важен съвет : Изчакай си девствена поне докато не намериш момче, което първо ще те целуне и ще ти каже "Обичам те" и чак след това ще предприеме нещо друго! Боже, имайте малко акъл в главата!

FuckMeImWhore
11-13-2012, 20:51
Не си струва да го направиш заради момчето, освен ако ти не го искаш.

bilqnavod
11-13-2012, 20:58
Момиче, как може да си толкова лекомислена?

valdesbg
11-13-2012, 21:19
Ще разберат и ще ти порасте пишка и ташаци. Не е задължително в тоя ред.

Nakadah
11-14-2012, 05:20
До къде стигнахме... Питаме по интернета дали А да спи с Б.... :lol:

Amore-Mio*
11-14-2012, 07:52
Още не ходите, той ти предлага директно, от първия ден да спиш с него? Я си помисли дали си струва всичкото това. Защото съм почти напълно убедена, че след секса той ще си хване пътя.

Иначе ако ти не им кажеш - няма как да разберат.

trollface.
11-14-2012, 08:12
о.О.. Малко оффтопик - аз съм момче на 15 и дори не съм имал гадже а ти на 14 секс.. прави си изводите.
По темата - не всички са такива, само да те използват, но са много, тъй че си решавай внимателно! :)

heartshapedbox
11-14-2012, 08:19
Остави вашите, няма какво да се притесняваш за тях.
Защо не тръгнеш с момчето, да го видиш що за стока е и тогава да мислиш за секс с него?

GossipGirl89
11-14-2012, 08:47
Вие още не сте тръгнали, а той вече ти предлага да спите заедно - сама можеш да си направиш изводи какви са намеренията му.
След като си стигнала до тук, че да питаш във форум дали да спиш с него или не, значи ти самата не си сигурна дали го искаш => недей да го правиш.
А родителите ти няма как да разберат ако ти самата не им споделиш.

AnzaRe
11-14-2012, 10:23
14 и секс добре ве лешници :)

tori
11-15-2012, 09:20
Още не разбирам защо тая тема се обсъжда - става на въпрос за още неоформено като характер момиче и курвар, който иска да я мине веднъж-дваж и да я зареже. Да си решава сама ама аз лично не бих го направила, колкото и да го харесвам въпросния.

Mladenoff
11-15-2012, 12:17
Хем всички ти казват да не го правиш, защото ще съжаляваш, хем си пълната контра на всяко мнение. Като толкова те сърби 14-годишната пу*ка - иди си наеби и ти пожелавам приятен живот като ку*ва....Успех, накарай родителите ти да се гордеят с теб. Строши пишката на всяко момче ,което ти каже, че иска да спи с теб, да те е*а в патката заспала, да те е*а

♠Joker♠
11-15-2012, 16:34

Разбира се, че няма да те зареже. Как да пропусне шанса да те изчука още няколко пъти? Кажи му, че не искаш да спиш с него и виж как веднага ще те зареже. Харесвал я бил... Иска само едно, бягай от него.

Believe*
11-15-2012, 18:55
ще те изчука и ще те зареже. / грубо , но самата истина ;)

aposiopeza
11-20-2012, 19:06
Е да, щом е казал, че няма да те зареже, можеш да му вярваш напълно.А вашите ще разберат 100%, понеже, така като те гледам, ти ще се напикаеш от притеснение и ще им кажеш..

LadyTerrible
11-21-2012, 07:20
Е,не....на 14 си...според мен ти е рано за секс.По мое мнение първия път трябва да си с някой,на когото имаш доверие,а не момче,което дори не е обвързано с теб...не можеш да си на 100% сигурна в намеренията му и освен това,ако има нещо към теб ,едва ли би ти поискал секс просто така,без да сте заедно...не му пускай и това е.

titinkaa
11-21-2012, 08:23

Ти дори самата не си сигурна дали си готова да спиш с момче,а питаш нас.Ние от къде да знаем дали си психически и физически готова за такава стъпка.А и щом не сте никакви по-добре не прави тази грешка.

slimbo
11-21-2012, 18:52
Оллее не мога просто не мога на 14 години за секс ми тръгнала да мисли..... Вие сериозно ли на къде отива младежта ..

Big Jo reaper
11-29-2012, 12:12
оставете момичето не и промиваите мозака вики ела да си се ебем не ги слушай тия аз наистина те харесвам и това че искам да та клатушкам е признак :) <3

sex101
11-29-2012, 18:00
Я си седни на Д-то и недей да правиш глупости. Щом не иска да е с теб, без да првите секс- не си заслужава

fenikss_
11-29-2012, 18:31
3начи няма кв'o да питаш нас келешите по форумите...
Отговори си ти готова ли си да правиш секс и дали си готова да поемеш отговорност,ако (има защо) ,след това.
Ако отговорът ти е положителен действай,ако ли не,изчакай.
Но сама си реши ,не слушай никой.
3а мен ти си малко и неосъзнато детенце... но ти сама си преценяваш.
Никой не може и не трябва да взима решение вместо теб.
Само гледай после да не останеш зарязаната глупачка,дето той я е вкарал в леглото си и я е зарязал,защото вече му е безинтересна, поради факта,че (тя .т.e. ти -е/си лесна).
Никога,ама никогa,не прави грешката да ходиш по гайдата на мъжете и да тичаш по тях,защото им ставаш безинтересна и се ориентират към нова ''плячка'',защото мъжете са ловци и обичат да ловуват,а ,ако ти ги гониш и преследваш им ставаш безинтересна...

sladka _vip
11-29-2012, 21:02
Абе ти може да го харесваш ама той да си е прост тъпак, който иска да се възползва от теб. Недей бъди наивна. Тоя не става.

The_real_one
11-29-2012, 21:24
Абе на 14 значи си седми клас нали? Няма ли да кандидатстваш тази година? я седни да поучиш малко остави тия работи за след няколко годинки. ^^

fenikss_
11-30-2012, 02:53
Абе на 14 значи си седми клас нали? Няма ли да кандидатстваш тази година? я седни да поучиш малко остави тия работи за след няколко годинки. ^^

^^ това не и пречи да води полов живот,ако се чувства готова за това.
Ти можеш да учиш с да си правиш секс с гаджето нали?
Така и тя може..
Сега друг е въпросът да умее да се пази,за да не забременее и да не лепне някоя болест..
Но,ако има акъл да прави секс,значи тярбва да има и същият акъл да се предпазва ..

SirLeX
12-01-2012, 01:10
Самият факт че си на 14 и че питаш непознати в интернет за помощ ми казва че искаш да го правиш и питаш дали си заслужава...еми незнам ти ми кажи.. Ще си заслужава ли да те изчукат девствена когато даже си нямате идея какво правите защото сигурно не е виждал голо момиче през живота си и после да ти каже "Аааааре чао, беше ми приятно.." Накрая сигурно ще се депресираш и ще започнеш да мислиш за самоубииства или подобни глупости..така чее момиче......осъзнай се!

vikityyy111
12-28-2012, 18:53
Така ще направя ;)

DENKAZ
12-28-2012, 22:35
Сега ти е времето, НАПРАВИ ГО!