View Full Version : Ще разберат ли родителите ми ... ?
vikityyy111
11-13-2012, 17:40
Здравейте, на 14 съм и харесвам едно момче той също ме харесва, но не ходим .... той ми предложи да спя с него(още съм девствена) ии искам да попитам да го направя ли? и има ли някаква вероятност родителите ми да разберат ?
Значи много внимавай, защото след секс може по всяко време да ти се появят червени петна по челото. Само по това могат да те разпознаят! Така че бъди сигурна, че 3-4 дена след акта постоянно си проверяваш челото за такива петна. Могат да се появят по всяко време!
trollface.
11-13-2012, 17:59
Един приятел от класа имаше такива днес :D:D:D
DisappointedDreamer
11-13-2012, 18:06
Здравейте, на 14 съм и харесвам едно момче той също ме харесва, но не ходим .... той ми предложи да спя с него(още съм девствена) ии искам да попитам да го направя ли? и има ли някаква вероятност родителите ми да разберат ?
Не. Недей да спиш с него. Той е жалък пубер с бушуващи хормони. А ти ще съжаляваш.
На втория въпрос дори няма да си направя труда да отговоря.
Не. Недей да спиш с него. Той е жалък пубер с бушуващи хормони. А ти ще съжаляваш.
На втория въпрос дори няма да си направя труда да отговоря.
Стой си на гъзето.
Самия факт,че питаш тук и сама се съмняваш в преценката и вътрешното си усещане са показателни.
sweet_mouse
11-13-2012, 18:17
Ами момчето според мен момчето иска само да те използва. Съжелявам, но според мен е така. Ако толкова искаше да има нещо по - сериозно вече да сте станали гаджета. Не мислиш ли ?
bitchwolf
11-13-2012, 18:19
Аз нямаше да се притеснявам дали ще разберат /щото няма как да разберат, ако не им кажеш (в случай че не си се сетила вече)/, а дали съм готова за това и дали го искам наистина.
vikityyy111
11-13-2012, 18:37
Ами момчето според мен момчето иска само да те използва. Съжелявам, но според мен е така. Ако толкова искаше да има нещо по - сериозно вече да сте станали гаджета. Не мислиш ли ? -- Всъщност аз му намеквах, че искам да сме заедно ии той разбра намека ми ии се опита да ми предложи,но не знам защо не ми го каза направо .. ?
Не си търси извинения за поведението и държанието му.
Бегай по-добре от такива.
vikityyy111
11-13-2012, 18:44
Но аз много го харесвам,а и той мен, а като тръгнем .. ?
ще те изчука и ще те зареже.
vikityyy111
11-13-2012, 18:51
ще те изчука и ще те зареже.
Мии .... сс негоо се познаваме от доста време, а и вчера се видяхме и говорихме точно за това ... дали след като го направим ще ме зареже ... и той каза,че няма да го направи, но мен ме е страх от родитилите ми .. ако разбератт .. ? ;xx
оф,кво се занимавам и аз с теб. Явно е,че те сърби под опашката , та 2 не виждат. Като разберат, ще осъзнаят що за стока сте и двамата.
Прави квото искаш.
DisappointedDreamer
11-13-2012, 18:55
Мии .... сс негоо се познаваме от доста време, а и вчера се видяхме и говорихме точно за това ... дали след като го направим ще ме зареже ... и той каза,че няма да го направи, но мен ме е страх от родитилите ми .. ако разбератт .. ? ;xx
Дете си.
Направи го, когато напълно осъзнаваш това, което вършиш и последиците от него.
complicated_
11-13-2012, 19:18
Но аз много го харесвам,а и той мен, а като тръгнем .. ?
хах .. не се подвеждай ;) и на мен едно момче "много ме харесваше" както се казва звезди ми сваляше докато не получи това,което искаше.. А в момента все едно не се познаваме.. Пази се от такива ;)
rusoto_baby_f
11-13-2012, 19:45
много ясно, че ще каже, че няма да те зареже
Dark_Heartbreaker
11-13-2012, 20:25
Харесвала го, той я харесвал, пък после и секс поискал, а пък тя седи, чуди се и се мае дали ако го направи родителите ѝ ще разберат...... На 14 си, осъзнай се малко и приеми, че момчето е идиот, който мисли че като ти предложи секс, ти ще се хвърлиш в краката му... О, и един МНОГО важен съвет : Изчакай си девствена поне докато не намериш момче, което първо ще те целуне и ще ти каже "Обичам те" и чак след това ще предприеме нещо друго! Боже, имайте малко акъл в главата!
FuckMeImWhore
11-13-2012, 20:51
Не си струва да го направиш заради момчето, освен ако ти не го искаш.
bilqnavod
11-13-2012, 20:58
Момиче, как може да си толкова лекомислена?
valdesbg
11-13-2012, 21:19
Ще разберат и ще ти порасте пишка и ташаци. Не е задължително в тоя ред.
До къде стигнахме... Питаме по интернета дали А да спи с Б.... :lol:
Amore-Mio*
11-14-2012, 07:52
Още не ходите, той ти предлага директно, от първия ден да спиш с него? Я си помисли дали си струва всичкото това. Защото съм почти напълно убедена, че след секса той ще си хване пътя.
Иначе ако ти не им кажеш - няма как да разберат.
trollface.
11-14-2012, 08:12
о.О.. Малко оффтопик - аз съм момче на 15 и дори не съм имал гадже а ти на 14 секс.. прави си изводите.
По темата - не всички са такива, само да те използват, но са много, тъй че си решавай внимателно! :)
heartshapedbox
11-14-2012, 08:19
Остави вашите, няма какво да се притесняваш за тях.
Защо не тръгнеш с момчето, да го видиш що за стока е и тогава да мислиш за секс с него?
GossipGirl89
11-14-2012, 08:47
Вие още не сте тръгнали, а той вече ти предлага да спите заедно - сама можеш да си направиш изводи какви са намеренията му.
След като си стигнала до тук, че да питаш във форум дали да спиш с него или не, значи ти самата не си сигурна дали го искаш => недей да го правиш.
А родителите ти няма как да разберат ако ти самата не им споделиш.
14 и секс добре ве лешници :)
Още не разбирам защо тая тема се обсъжда - става на въпрос за още неоформено като характер момиче и курвар, който иска да я мине веднъж-дваж и да я зареже. Да си решава сама ама аз лично не бих го направила, колкото и да го харесвам въпросния.
Mladenoff
11-15-2012, 12:17
Хем всички ти казват да не го правиш, защото ще съжаляваш, хем си пълната контра на всяко мнение. Като толкова те сърби 14-годишната пу*ка - иди си наеби и ти пожелавам приятен живот като ку*ва....Успех, накарай родителите ти да се гордеят с теб. Строши пишката на всяко момче ,което ти каже, че иска да спи с теб, да те е*а в патката заспала, да те е*а
Разбира се, че няма да те зареже. Как да пропусне шанса да те изчука още няколко пъти? Кажи му, че не искаш да спиш с него и виж как веднага ще те зареже. Харесвал я бил... Иска само едно, бягай от него.
Believe*
11-15-2012, 18:55
ще те изчука и ще те зареже. / грубо , но самата истина ;)
aposiopeza
11-20-2012, 19:06
Е да, щом е казал, че няма да те зареже, можеш да му вярваш напълно.А вашите ще разберат 100%, понеже, така като те гледам, ти ще се напикаеш от притеснение и ще им кажеш..
LadyTerrible
11-21-2012, 07:20
Е,не....на 14 си...според мен ти е рано за секс.По мое мнение първия път трябва да си с някой,на когото имаш доверие,а не момче,което дори не е обвързано с теб...не можеш да си на 100% сигурна в намеренията му и освен това,ако има нещо към теб ,едва ли би ти поискал секс просто така,без да сте заедно...не му пускай и това е.
titinkaa
11-21-2012, 08:23
Ти дори самата не си сигурна дали си готова да спиш с момче,а питаш нас.Ние от къде да знаем дали си психически и физически готова за такава стъпка.А и щом не сте никакви по-добре не прави тази грешка.
Оллее не мога просто не мога на 14 години за секс ми тръгнала да мисли..... Вие сериозно ли на къде отива младежта ..
Big Jo reaper
11-29-2012, 12:12
оставете момичето не и промиваите мозака вики ела да си се ебем не ги слушай тия аз наистина те харесвам и това че искам да та клатушкам е признак :) <3
Я си седни на Д-то и недей да правиш глупости. Щом не иска да е с теб, без да првите секс- не си заслужава
fenikss_
11-29-2012, 18:31
3начи няма кв'o да питаш нас келешите по форумите...
Отговори си ти готова ли си да правиш секс и дали си готова да поемеш отговорност,ако (има защо) ,след това.
Ако отговорът ти е положителен действай,ако ли не,изчакай.
Но сама си реши ,не слушай никой.
3а мен ти си малко и неосъзнато детенце... но ти сама си преценяваш.
Никой не може и не трябва да взима решение вместо теб.
Само гледай после да не останеш зарязаната глупачка,дето той я е вкарал в леглото си и я е зарязал,защото вече му е безинтересна, поради факта,че (тя .т.e. ти -е/си лесна).
Никога,ама никогa,не прави грешката да ходиш по гайдата на мъжете и да тичаш по тях,защото им ставаш безинтересна и се ориентират към нова ''плячка'',защото мъжете са ловци и обичат да ловуват,а ,ако ти ги гониш и преследваш им ставаш безинтересна...
sladka _vip
11-29-2012, 21:02
Абе ти може да го харесваш ама той да си е прост тъпак, който иска да се възползва от теб. Недей бъди наивна. Тоя не става.
The_real_one
11-29-2012, 21:24
Абе на 14 значи си седми клас нали? Няма ли да кандидатстваш тази година? я седни да поучиш малко остави тия работи за след няколко годинки. ^^
fenikss_
11-30-2012, 02:53
Абе на 14 значи си седми клас нали? Няма ли да кандидатстваш тази година? я седни да поучиш малко остави тия работи за след няколко годинки. ^^
^^ това не и пречи да води полов живот,ако се чувства готова за това.
Ти можеш да учиш с да си правиш секс с гаджето нали?
Така и тя може..
Сега друг е въпросът да умее да се пази,за да не забременее и да не лепне някоя болест..
Но,ако има акъл да прави секс,значи тярбва да има и същият акъл да се предпазва ..
Самият факт че си на 14 и че питаш непознати в интернет за помощ ми казва че искаш да го правиш и питаш дали си заслужава...еми незнам ти ми кажи.. Ще си заслужава ли да те изчукат девствена когато даже си нямате идея какво правите защото сигурно не е виждал голо момиче през живота си и после да ти каже "Аааааре чао, беше ми приятно.." Накрая сигурно ще се депресираш и ще започнеш да мислиш за самоубииства или подобни глупости..така чее момиче......осъзнай се!
vikityyy111
12-28-2012, 18:53
Така ще направя ;)
Сега ти е времето, НАПРАВИ ГО!