Влез

View Full Version : Тя харесва най-добрия ми приятел

ls-ultra
11-13-2012, 17:58
Здравейте! Сигурно ще прозвучи тъпо, ама проблемът ми е следния: от година и половина имаме едно ново момиче в класа. Най-добрият ми приятел се влюби в нея,а аз не й обръщах особено внимание. Тя също го харесваше, обаче нещата между тях не се получиха и те така и не тръгнаха. От месец и нещо обаче изведнъж започна да ми харесва и вече не мога да спра да мисля за нея, а тя май още харесва приятеля ми, който вече не изпитва нищо към нея. Та започнах да се обърквам. Един ден забелязвам някои IOI (индикатори на интерес) у нея. Например гледа към мен тайно и щом я погледна извръща поглед, поддържа очен контакт и ми се усмихва, смее се когато сме двамата, понякога дори безпричинно.Разбира се може и да си въобразявам. Знам, че никога няма да разбера дали ме харесва, ако не направя крачка, обаче ме е страх, че иначе ще си развалим отношенията. Вие какво ще ме посъветвате?

bitchwolf
11-13-2012, 18:26
Да пробваш. Ако не стане-е, хора сте разберете се като такива. Нищо не губиш.

psychopath
11-13-2012, 18:33
Говедата натискат, нема к'во да я бавиш! :Д

pozitiwen
11-14-2012, 06:00
Значи ,когато едно момиче харесва едно момче задължително го наблюдава и в момента в който той я погледне тя поглежда на другаде(Това е много,много добър знак).Също когато едно момиче харесва момче се сме много около него и на нещата ,които казва колкото и тъпи да са. Според мен шанса да те харесва е много голям.

valdesbg
11-14-2012, 08:51
Риск печели - риск губи.

К. Вапцаров

Който играе - печели, който не играе - не печели.

Х. Стоичков

titinkaa
11-14-2012, 09:40
Риск печели - риск губи.

К. Вапцаров

Който играе - печели, който не играе - не печели.

Х. Стоичков

+1

AnzaRe
11-14-2012, 10:18
Кажи й какво мислиш.

Enchanting
11-14-2012, 10:54
Разговаряйте повече. Станете по близки и след време опитай.
Ако стане добре, ако не... здраве да е ;д

ls-ultra
11-14-2012, 14:53
Значи ,когато едно момиче харесва едно момче задължително го наблюдава и в момента в който той я погледне тя поглежда на другаде(Това е много,много добър знак).Също когато едно момиче харесва момче се сме много около него и на нещата ,които казва колкото и тъпи да са. Според мен шанса да те харесва е много голям.

Знам, че това са добри сигнали. Обаче може и да си въобразявам, защото понякога почти не ми обръща внимание даже. Но наистина ще се пробвам. Благодаря на всички за съветите!

SpiritInBlack
11-14-2012, 15:25
За основни индекси на IOI считам : Очите й:

- Настоятелно гледа в очите ти с дълбок интерес и разширени зеници.

- Подчертано надига веждите си нагоре за няколко секунди, което често е съпроводено и от усмивка и някакъв контакт с очи.

- Тя ти намигва по време на разговора или от дистанция.

- По време на разговора мига повече от обичайното, пърхайки с мигли.

- Веждите й се надигат и спускат, а последвалата усмивка показва интереса й към теб.

Косата й:

- Тя проказва пръсти през косата си, може да бъде само с едната ръка или по забележимо движение.

- Тя прегръща тила си по време на разговора с теб или хваща косата си с пръсти.

- Тя отмята коса от раменете си назад.

xPafx
11-14-2012, 15:31
Няма бе, стой си кат път е не прави нищо..
Деба днешните мъже, деба.