Влез

View Full Version : Подарък за майка ми..

lqlq_96
11-15-2012, 11:08
Здравейте.. искам да ви попитам дали имате някаква идея какво да подарим с приятеля ми на майка ми за рожденния и ден . Подаръка ще бъде и от двамата за това искам нещо не толкова малко, но не и много скъпо.Кажете някакви примери.. Благодаря ви предварително :))

.Wonder
11-15-2012, 11:59
Какво харесва да прави майка ти? Има ли някакви хобита?

anonymous708973
11-15-2012, 12:00
Ваучер за масаж... някъв по-шик. Не знам къде живееш, но в Пловдив, например, масаж с вулканични камъни струва 70-80 лв за час.

lqlq_96
11-15-2012, 14:48
Ваучер за масаж... някъв по-шик. Не знам къде живееш, но в Пловдив, например, масаж с вулканични камъни струва 70-80 лв за час.
В Пловдив живея.. и това за масажа е добра идея :)

Nakadah
11-16-2012, 05:57
Няколко часа споделени с нея.... Никой подарък не е по-добър....

TheBobqk
11-17-2012, 08:40

И аз бях взела подобен на майка ми. Ваучерът беше с 50% намаление спа процедурите и масажите за двама човека, т.е. като отидем двете ще платим масаж само за едната. Тя много се зарадва, а и картата не беше скъпа. Можете да й вземете някакво нежно бижу или, ако си има хоби-нещо за нейното хоби. Може би фотосесия при добър фотограф, ако обича да се снима или кратка екскурзия за нея и баща ти, но това ми звучи повече като за тяхна годишнина. Nakadah също е прав.

marilyn
11-17-2012, 10:26
Много е мило това с масажа. Ако пък не харесате оферта може да купите билети за театър примерно и да отидете заедно, просто за да прекарате време заедно. Или някакво бижу примерно... зависи... от човека. Моята каквото съм й купила, няма да е харесала нещо и да го ползва.