View Full Version : Нещо за клизмата... :)
SunnY-girL
11-16-2012, 18:11
Ами как да започна... Много ми се иска да пробвам анален секс.. Но ме притеснява да не стане някои ГАФ... Една приятелка ми разказа , че си прави клизма с душа като махнеш батерията... Но не ми се вярва да става... Все пак той не прониква в ............ А не ми се занимава да си купувам специални средства... :)
майкоо това звучи много брутално...с душа
пффф какви хора има
Прочети тук www.natalia.bg
Ако си правиш клизма не те съветвам да е с душа, прочети Наталия какво е написала, може би приятелката ти е имала това в предвид.
inatchiika
11-16-2012, 19:08
Махаш главата на подвижния душ и си вкарваш маркуча в дупето като и двете са обилно намазани със сапун (страхотна смазка е),трябва предварително да си настроила силата на водата! Кгато вкараш маркуча в себе си започни да се напъваш все едно ще акаш за да излезе всичко и да не остане вода по сгъвките на червото......това е ! А иначе след процедурата за самия анален секс най-важното е много смазка и спокоиствие..... Успех
Да бе с душа...То онова дето се продава в аптеката има такива едни специални конусни дето са за дупето.Пък и стая вода как ще прецениш колко да държиш тоя маркуч ако вкараш повече може да се увредиш нещо.Пък и аз до сега не съм си правила клизма и не съм имала гафове.
NomNomNom
11-17-2012, 07:24
Да бе с душа...То онова дето се продава в аптеката има такива едни специални конусни дето са за дупето.Пък и стая вода как ще прецениш колко да държиш тоя маркуч ако вкараш повече може да се увредиш нещо.Пък и аз до сега не съм си правила клизма и не съм имала гафове.
Таз девойка е от фейковете александра93, и другите пловдивчанки.
BloodyMeri
11-17-2012, 09:09
Клизмата е гадна работа - пълниш се и се изпразваш..Не ме кефи.
А тая пък NomNomNom да не е от ония дето я гонят един билюк измислени герои насън или и тя от групата потребители опитващи се да увредят другите такива?!
MarkKnight
11-17-2012, 22:16
махни батерията на душчето,дори и зарядното и си пусни гореща водица
време е за презареждащи батерии.
liglata_bg
11-18-2012, 07:12
Просто мини през WC
Просто мини през WC
Не става само с минаване през WC, защото пак миришИ :D Трябва си клизма и то няколко пъти.
Става и с дамски душ да се направи (поне така съм чел)
anonymous708973
11-18-2012, 08:45
Не знам вашите душове колко са дебели, ама тоя вкъщи е... бая.
Има си едно нещо, наречено балон за клизма. Не е милиони, дайте 5 лв за него и си спестете рисковете от работата с тоя душ.
dream1707
11-18-2012, 18:21
махни батерията на душчето,дори и зарядното и си пусни гореща водица
Това ще да е много брутално о.О
Ама вие сериозно ли? С кабела на душа?
Защо не иде направо на канелката на чешмата в кухнята?
Като ви е срам да си купите необходимото за процедурата ... не го правете,не е нужно да изнасилвате домакинското оборудване.
ShtrudeL
11-18-2012, 20:12
дфбслйк нйлкдфсг
Много си зле, душа. От какъв зор прасна такова мнение и намеси някакви лични неща, върху поста на миминко?
Ебати злобата, ебати тъпанарщината.
DragonLady
11-18-2012, 20:15
Недей с душа, по-дборе прежали 5 лева, отколкото да си рискуваш здравето.
inatchiika
11-18-2012, 21:40
Хайде,който не знае да не пише......
Махаш главата на подвижния душ и си вкарваш маркуча в дупето като и двете са обилно намазани със сапун (страхотна смазка е),трябва предварително да си настроила силата на водата! Кгато вкараш маркуча в себе си започни да се напъваш все едно ще акаш за да излезе всичко и да не остане вода по сгъвките на червото......това е ! А иначе след процедурата за самия анален секс най-важното е много смазка и спокоиствие..... Успех
Или си трол ,или си маса зле. Аз такива неадекватни постове не съм чел . Идиотки, ще си врът маркуча в ануса ! Направо си представям гледката колко е нелепа .