View Full Version : Незнам как да му кажа!...
nadeto9797
11-16-2012, 19:22
Хора помощ...втора година сам във моето ново училище и още от първата година си харесах едно момче..и продължавам да го харесвам адски много..просто не знам как да му го кажа тай като е по голям от мене със 2 години...някакви съвети? :(((
Адашке, не му казвай, покажи му!
nadeto9797
11-16-2012, 20:09
емии как да му кажа то аз едвам едвам го виждам..и мисля че тойй знае че го харесвам ама не сам много сигурна :/
Заговори го ако се познавате лично.Ако още не се познавате хвърли му един закачлив поглед, усмихни му се. Потърси нещо общо между вас и виж дали ще потръгне :)
nadeto9797
11-16-2012, 20:16
И двамата обичаме Gangnam style :DDDDDD
strawberry88
11-16-2012, 20:28
Еми заговори го в училище.Ако имате общи приятели може да ви запознаят.Или пък му пиши по фейсбук. :D
И двамата обичаме Gangnam style :DDDDDD
Започни да танцуваш Gangnam style пред него. :D Ще го впечатлиш.
Хора, що не почнете първо да се запознавате и опознавате, а после да се харесвате?
Dark_Heartbreaker
11-17-2012, 18:15
Хора, що не почнете първо да се запознавате и опознавате, а после да се харесвате?
:D Това е най-правилния въпрос! :D
bitchwolf
11-17-2012, 19:28
^ защото отблизо личат запушените пори, бръчките и акнето. :д съжалявам много, не се сдържах.
^ Забавно, но имам питане. Какви бръчки на 15? Иначе за другото съм съгласен.
Въпросът ми е продиктуван от това, че не съм виждал още 15-17г. младежи да имат бръчки :D
(не се заяждам само ми е интересно)
По темата:
Иди и говори с него. Няма нищо срамно. Идете на разходка или правете нещо друго заедно. Опознай го малко. Може да има някой лош навик, като да плюе или да си бърка в носа, който да те отблъсне :D
bitchwolf
11-18-2012, 09:32
е, не говоря само за тийнове, а по принцип за хората защо се харесват от разстояние преди да са се опознали. :д
^Секса със сбръчкана жена пак си остава по-як от виртуалния.
bitchwolf
11-18-2012, 11:51
не ме разбрахте
По-добре да не опитваме герантофилия.
не ме разбрахте
Разбрахме те де :)
Big Jo reaper
11-19-2012, 15:16
ъммм момче внимавай постоянната геронтофилия води до некрофилия :cool:
Кат свикнеш на миризмата не е толко зле, кво се правите.. ^^
TROLLDADLOLCAKE
11-19-2012, 15:59
Наде , обади ми се и ми го кажи бе , стига си писала по форумите :* :D :D !