View Full Version : Черна боя
dryndryn
11-16-2012, 20:00
Препоръчайте ми хубава черна боя с която косата става много наситено черна. Бях се боядисвала с beauty цвета стана нещо като много много тъмно кафяв, след това с гарниер, но много бързо се отми. Наскоро пак се боядисвах с гарниер но новата color sensation уж се води катранено черно, а косата ми не е толкова наситено черна както на другите момичета които се боядисват черни.
dryndryn
11-17-2012, 11:52
Никой ли не се е боядисвал черно де ?
vampire_girl_
11-17-2012, 12:30
С Palette Color & Gloss съм се боядисвала,когато бях с черна коса и се получаваше добре.Някой хора никак не харесват Palette,но аз бях доволна и не ми изтощи косата никак.Без амоняк е така че не можеш да очакваш кой знае каква издържливост,но какво ти пречи да се боядисваш примерно веднъж месечно?
Вземи си боя със син отенък.Те са по-наситено черни от обикновените,а самия отенък доста често дори на слънце не личи.
Иначе аз се боядисвам с Велатон от няколко години и съм адски доволна.
Само не палете, преди години я използвах и ми окапа косата и изсъхна. Избирай някоя безамонячна, аз лично предпочетох къна., Де да я бях открила по - рано тази къна... Става естествено черно и хората постоянно ме питат дали е естествено черна
BamBamBo
11-20-2012, 14:17
На Syoss черното е наситено,но когато се боядисвах черна бях най - доволна от Гарниер 1-цата.