Влез

View Full Version : Дебели бедра

DesSsi
11-16-2012, 20:03
Какво ли не правя ,, упражнения фитнес и нито см не пада ,, вече незнам ,, кажете нещо изпитано

BrainDamage
11-16-2012, 20:28
Ако е натрупана мускулна маса няма как да очакваш да намалее обиколката им.
Предполагам, че някакъв вид кардио ще е от полза в случая.

DesSsi
11-16-2012, 20:47
ами карам колело , вървя под наклон и правя малко упражнения за стягане

FuckingFreak
11-17-2012, 06:01
Ако е натрупана мускулна маса няма как да очакваш да намалее обиколката им.
Предполагам, че някакъв вид кардио ще е от полза в случая.

Много ми е интересно как всички момичета изведнъж от въздуха я трупат тая мускулна маса и си мислят, че са целите мускули. А всъщност са дебели, нали, жалката истина. При по-голямата част от хората мускулите дори са в дефицит. :)

А авторката - страшно кардио правиш, сигурна съм че се спукваш, особено на колелото. :lol:

DesSsi
11-17-2012, 07:38
Добре, какво да правя , трудно ми е да тичам, болят ме краката

gugenceto2
11-17-2012, 07:41
Ами тичането е най-доброто решение за мен. Започни да тичаш по - малко и с всеки изминал ден увеличавай дистанцията. Краката ти са слаби заради това те болят.

MaLkaTa_LaDy
11-17-2012, 07:49
Ще ти кажа какво ми обясни едно момче, което доста сериозно се занимава с фитнес.
Първо монотонното бягане повече от 10-15мин няма смисъл. Най-ефективно е редуването на спринтове с ходене. Примерно спринтираш 70м и ходиш толкова и пак спринтираш и така 20мин. Добре е това да се прави рано сутрин преди да си яла или приела въглехидрати с кафето примерно, защото по принцип тялото ти разгражда въглехидрати за да си набави нужната енергия за деня. Когато нямаш въглехидрати в тялото, то няма как да гори друго освен мазнини. На този принцип предполагам, че действа и ниско въглехидратната диета.
Също за бягането на пътека се изказа доста негативно. Каза, че при нея я нямало това избутване, чрез което всъщност бягаш и натоварваш краката. При пътеката само подскачаш върху нея и ако ще правиш нещо такова, по-добре да скачаш на въже, че да не се лъжеш сама какво правиш. За това бягай навън.
Добре е също да раздвижваш кръвта из тялото на 10 мин, защото когато бягаш кръвта се съсредоточава в краката. Добре е на 10 мин да спреш и да направиш някакви упражнения за ръце.
За крос тренажора каза, че е добър уред именно защото можеш да използваш и ръце и така кръвта да циркулира. Но трябва примерно 7 мин само с крака после толкова и с ръце, но не просто да ги движиш, ами да пробваш да избутваш и с тях.
Та мисля, че е това. Надявам се да ти е от полза. Пак казвам, че не разбирам точно защо това се случва, но момчето, което ми го обясни е много много наясно с фитнеса.

kalpazanka
11-17-2012, 07:54
^За да се завърти цикъла на Кребс, респективно да се горят мазнини, трябват въглехидрати. Иначе за глюконеогенезата заминава така лелеяната мускулна тъкан.

BloodyMeri
11-17-2012, 09:48
Какво ли не правя ,, упражнения фитнес и нито см не пада ,, вече незнам ,, кажете нещо изпитано

Прави секс!

kalpazanka
11-17-2012, 09:50
^Не знаем на каква възраст е.

BrainDamage
11-17-2012, 10:29
Много ми е интересно как всички момичета изведнъж от въздуха я трупат тая мускулна маса и си мислят, че са целите мускули. А всъщност са дебели, нали, жалката истина. При по-голямата част от хората мускулите дори са в дефицит. :)

мм, знам ли ? Написала е, че ходи на фитнес и прави упражнения..
ппц много момичета правят това и очакват обиколката на бедрата да намалее магически, преди да са изгорили мазнините.. а трупането на мускулна маса под тях според мен е основна грешка .. и обща взето няма как да стане ;д

Иначе, за горене на мазнини добър вариант е следното - ако бягаш на стадион например .. разделяш го условно на три части .. в единия участък вървиш, в следващият лек крос и третия спринт, като там даваш всичко от себе си.

ImmortalSportFreak
11-17-2012, 10:36
плуване! ;)

FuckingFreak
11-17-2012, 11:35
мм, знам ли ? Написала е, че ходи на фитнес и прави упражнения..
ппц много момичета правят това и очакват обиколката на бедрата да намалее магически, преди да са изгорили мазнините.. а трупането на мускулна маса под тях според мен е основна грешка .. и обща взето няма как да стане ;д

За какви мускули става дума !? Някоя си ходи от 2 седмици на фитнес и вече говорим за натрупване на мускулна маса. Я не ставайте смешни. Хора в добра спортна форма и атлети циклят по не-знам-си-колко месеца на едно дередже, ама те още с първото посещение на фитнеса и са се напомпали здравата! Още повече какви мускули ще качи като тя прави САМО кардио!? :lol:
А най-добрия вариант за проверка дали си отслабнал според мен са дрехите - нито кантар, нито огледало, нито мерки могат да ти покажат толкова точно.

BrainDamage
11-17-2012, 11:49
Тя не беше казала какво прави и от колко време го прави изобщо.

FuckingFreak
11-17-2012, 12:21
ами карам колело , вървя под наклон и правя малко упражнения за стягане

не, тя изобщо не го е казала.

BrainDamage
11-17-2012, 13:12
т'ва е коментара след моя, г-це наблюдателност

abvgde93
11-17-2012, 17:28
Ако искаш да намалиш подкожните мазнини и както се казва да изваяш тялото си , започни ВМ-НВД диета и ще видиш страхотни резултати , диетата + фитнес и ще останеш супер доволна !

sexa_na_kompleksa
11-18-2012, 11:37
Спазваш ли някакъв хранителен режим?

DesSsi
11-18-2012, 12:23
ами опитвам се да ям по-здравословно , но пак прегрешавам , мисля от утре да почна някакъв режим, но не мога да преценя кой точно за по-бързо сваляне

lamoon
11-18-2012, 12:39
Леле изключително много ме дразнят такива момичета.. първо ти не си мотивирана за отслабнеш, ако е така няма да си на компа, а ще тичаш. Мислила от утре да започва режим, вярвай си. После пишете из форумите що са дебели краката ви или дупето.

FuckingFreak
11-18-2012, 12:46
А на мен ми е много интересно като каже някой "ми храня се здравословно". Здравословното хранене НЕ е еквивалент на хранене с цел отслабване. ;)

DesSsi
11-18-2012, 12:56
а добре, обяснете ми как да се храня за да отслабна

FuckingFreak
11-18-2012, 13:04
Аз ли трябва да се занимавам и да обяснявам, за 100тен път между другото, или някой друг, защото те мързи дори и да прочетеш 2-3 статии за това какво трябва да се прави?

DisappointedDreamer
11-18-2012, 13:11
Аз ли трябва да се занимавам и да обяснявам, за 100тен път между другото, или някой друг, защото те мързи дори и да прочетеш 2-3 статии за това какво трябва да се прави?

Злобна си. Много.

Малката Лейди успя да напише цял чаршаф и да обясни, а ти не можа дори с мил тон да и кажеш горепосоченето изречение. Това е форум, в който потребителите търсят съвети. Ако няма какво да ги посъветваш, си спести гадните коментари.

ALetterFromTheSky
11-18-2012, 13:17
Злобна си. Много.

.

+

Moже би , защото се гордее , че уж разбира нещо и уж е постигнала нещо, ама всеки има да изяде много хляб още.. 'ма нали и всеки иска да се изяви като съдник и перфектен :)

ПТ-кажи си мерките , може и да си въобразяваш

granger
11-18-2012, 13:21
само аз ли свалям лесно кила,може да звучи като хвалене,ама не е.
Ако реша,въпреки че нямам нужда, за отрицателно време свалям 3-4 килограма, а бедрата най-лесно. При мен донякъде и до метаболизъм,но като решите,че желаете нещо - много по-малко тестени храни и газирани напитки. Изключително елементарни упражнения за стягане на крака,които може да се правят и в домашни условия.Плодове и не толкова мазна храна и тези излишни мазнини няма къде да се скрият.

dream1707
11-18-2012, 13:55
само аз ли свалям лесно кила,може да звучи като хвалене,ама не е.
Ако реша,въпреки че нямам нужда, за отрицателно време свалям 3-4 килограма, а бедрата най-лесно. При мен донякъде и до метаболизъм,но като решите,че желаете нещо - много по-малко тестени храни и газирани напитки. Изключително елементарни упражнения за стягане на крака,които може да се правят и в домашни условия.Плодове и не толкова мазна храна и тези излишни мазнини няма къде да се скрият.

Той твоя метаболизъм минава звуковата бариера ... като знам как хапва а си такава слабичка... грр *завижд*

Иначе колкото до авторката ... здравословно хранене не означава да се ограничаваш и да не си позволяваш едно блокче шоколад да изядеш... Трябва всичко да е в някаква норма
Иначе и за себе си съм забелязала, че с бягане най-лесно се горят мазнинките по бедрата ... Сега те болят краката, щото сигурно до сега не си бягала, но с времето и те ще свикнат на напрежението .. Трябва ти малко воля

slim.shady
11-18-2012, 14:10
Виж какво ще те посъветвам аз. Тръгни на някакъв интензивен спорт, да речем карате. Знам от личен опит просто резултата след една година е :ХХХ . АА и също ако може сподели колко годишна си, защото възрастта има значение :)

dream1707
11-18-2012, 14:16
Виж какво ще те посъветвам аз. Тръгни на някакъв интензивен спорт, да речем карате. Знам от личен опит просто резултата след една година е :ХХХ . АА и също ако може сподели колко годишна си, защото възрастта има значение :)

Мда и това също мислех да го предложа... За каратето не знам, но спортове, които включват бягане ще са ти от полза... Една приятелка свали страшно много точно от там като играеше баскетбол по няколко часа всеки ден

FuckingFreak
11-18-2012, 15:23
Мда, факт е, че съм злобна и горделива и чакам и още нещо да измислите, че картинката да стане пълна :)
Може и по-груба да съм, отколкото трябва, ама с меки и нежни приказки никой не е станал човек.
Гугъл е за всенародно свободно ползване, има достатъчно статии и теми за отслабване, многобройни форуми с още по-многобройни мнения. Аз може и зла да съм, ама това не променя мързелът на авторката, дето чака наготово да и се изсипе информацията, вместо сама да седне и да си я намери. А, всъщност ако може и някой друг да ползва пътечката вместо нея, и някой друг да и прави упражненията.....

пп: И именно щото е форум, мога да споделям мнението си. Авторката е пуснала тема, аз коментирам, не съм длъжна да имам мисленето на някой друг, нито пък съм виновна, ако моите размисли не му допадат.

abvgde93
11-18-2012, 16:23
Момче съм и не пиша много във форума , но тук ще дам съвет . Здравословно хранене - такова нещо няма. Какво значи здравословно ? Храни се правилно ! Тук половината си мислят ,че трябва да тичат през 2 часа , да скачат на въже докато не припаднат , момиче да ходи на карате и не знам си още какви щуротии. Вече времето е доста студено за тичане.
Скачай у вас на въже 3 пъти в седмицата по 15-20 мин , напълно достатъчно е . И най-важното - РЕЖИМА (не диета,режим!) Изключи въглехидратите от менюто си и тези с висок гликемичен индекс ! - Ориз бял,кафяв , картофи , боб , леща , хляба , сладкишчетата , овеса и всичко което е въглехидрат. Въглехидрат можеш да приема сутрин след ставане (например овесени ядки) и след тренировка (напр. банан) това да са ти въглехидратите. Останалото да идва от мазнини и протеини . ДА ,мазнини!(полезни) можеш да ядеш всяко месо , яйца , серене , мляко , кашкавал , риба и т.н . Наблягай и на плодовете.Храни се по 5 пъти на ден не по много . Сметни си колко калории са ти нужни на ден и извади от тях например 300. Трябва да си в отрицателен калориен баланс и ти казвам ,че до 2 месеца няма да имаш корем и вобще ще се чувстваш по добре .... ако имаш въпроси питай ...

DownloadVirus
11-18-2012, 16:30
ех да беше така лесно :))

abvgde93
11-18-2012, 16:44
Kое ?

DisappointedDreamer
11-18-2012, 16:50
пп: И именно щото е форум, мога да споделям мнението си. Авторката е пуснала тема, аз коментирам, не съм длъжна да имам мисленето на някой друг, нито пък съм виновна, ако моите размисли не му допадат.

Форум е и се търсят съвети. Не обиди. Като няма какво да кажеш или просто не искаш да го кажеш ще си мълчиш. Иначе се води спам и най-важното - излагаш себе си. Това не е първата тема, в които изливаш злобата си. Грозно е. Особено от туко-що навършило 14 години момиче.

BloodyMeri
11-18-2012, 18:14
Ей ти от кога взе да ги разбираш.То и ти си била на 14 ама с опит нали, а тука ми се правиш на света вода ненапита.
Пак казвам секса е добър спорт за отслабване колкото и странно и смешно да му се вижда на някого.А ако не искаш записва се на бокс!

ALetterFromTheSky
11-18-2012, 18:18
Т'ва за секса обаче е донякъде вярно ;;д

BloodyMeri
11-18-2012, 18:28
Ще дойдеш и ти на моита и ще разбереш,че съм права за много неща ама нали трябва постоянно да се джафкаш с мен!
Секса е най ефикасен особено ако си отгоре!

ALetterFromTheSky
11-18-2012, 18:32
Aз въобще даже не искам да се карам с когото и да е, и да, позата е добра, за стягане на крака... ;д

BloodyMeri
11-18-2012, 18:36
И за задник също...

pandabear
11-18-2012, 20:21
Авторке аз имам същия проблем. И бих си позволила да споделя това, което предприех от месец насам. Вземи си една карта за фитнес, 3 пъти в седмицата е предостатъчно. Всяка тренировка започвай с 15-20 мин. въртене на колелото. После отивай на уредите за вътрешната и външната част на бедрата. Прави 4-5 серии по 12пъти с около 20кг. Разбира се прави и почивки. После може да отидеш малко на пек-дека. Там може да направиш 2-3 серии по 5-10 пъти с около 10тина килограма достатъчно е. Може после на кростренажора за около 10 мин. След това коремни преси, колкото ти е силата. И най-накрая на пътеката редуваш спринт, ходене и изкачване. Аз лично и в края на тренировката взимам едни гирички по 3-4 кг и блъскам с тях по крушата. Релаксиращо ми действа :D Само тренировките няма да спасят положението. Те са ти само около 40% другите 60% са начина на хранене. Пий много вода. Забрави за газирано и всякакви сокове със захари и прочие. Сладко, мазно, пържено също забрави. Хляб, колкото се може по-малко. Уверявам те, че ще има резултат. Не веднага и мигновено, но с упоритост и желание ще постигнеш желания ефект. Успех!:)

DesSsi
11-18-2012, 20:25
Авторке аз имам същия проблем. И бих си позволила да споделя това, което предприех от месец насам. Вземи си една карта за фитнес, 3 пъти в седмицата е предостатъчно. Всяка тренировка започвай с 15-20 мин. въртене на колелото. После отивай на уредите за вътрешната и външната част на бедрата. Прави 4-5 серии по 12пъти с около 20кг. Разбира се прави и почивки. После може да отидеш малко на пек-дека. Там може да направиш 2-3 серии по 5-10 пъти с около 10тина килограма достатъчно е. Може после на кростренажора за около 10 мин. След това коремни преси, колкото ти е силата. И най-накрая на пътеката редуваш спринт, ходене и изкачване. Аз лично и в края на тренировката взимам едни гирички по 3-4 кг и блъскам с тях по крушата. Релаксиращо ми действа :D Само тренировките няма да спасят положението. Те са ти само около 40% другите 60% са начина на хранене. Пий много вода. Забрави за газирано и всякакви сокове със захари и прочие. Сладко, мазно, пържено също забрави. Хляб, колкото се може по-малко. Уверявам те, че ще има резултат. Не веднага и мигновено, но с упоритост и желание ще постигнеш желания ефект. Успех!:)

и за този месец колко свали

pandabear
11-18-2012, 20:31
2.5кг

liglata_bg
11-19-2012, 20:28
Може секса и да помага в известна степен, но докато не се намесят упражненията забравете за драстичен ефект - сваляне, стягане и оформяне.

DesSsi
11-20-2012, 15:39
Значи разбирам, че всички държите на бягането. Добре ще се опитвам, но трябва ли пренебрегвам велото

DownloadVirus
11-20-2012, 16:41
а бе прави секс ти казаха хората кво бягане и вело :D