Влез

View Full Version : Раздяла

TROLLDADLOLCAKE
11-16-2012, 20:15
До днес си имах сериозна приятелка .. мислех си че я обичам много и че ще съм за напред с нея .. до преди няколко дена когато тя започна да ме отбягва нарочно , казваше ми че и се спи че не можела да си говорим в момента и т.н .. усетих на къде бият нещата и ми стана гадно .. днес тя се прибра пак изкочи с абсурда "че лягала в 8 щото била много уморена " и аз я питах какво има и защо ме отбягва .. след което тя ми каза че иска почивка (временно да се разделим) имала нужда да помисли за всичко .. не знайно защо реагирах доста зле .. казах и че това няма как да стане и скъсах с нея окончателно без да ми мигне окото ! В крайна сметка на мен спря да ми пука тотално сякаш не е имало нищо , а тя е зле ?! Мислите ли че това което се случи е правилно (правилно ли съм постъпил) , защото аз самия не мога да си обясня как зарязах толкова лесно човек който обичах супер много ?!

Mladenoff
11-16-2012, 20:27
Ако наистина те обича, след като си я резнал така, ще те потърси сама съвсем скоро при това.

TROLLDADLOLCAKE
11-16-2012, 20:48
Работата е там , че разделя ли се с едно момиче , после и господ не може да ме накара да се събера с нея .. просто знам какъв ще е края и не желая да минавам през всичко отново и отново : ) !

rusoto_baby_f
11-16-2012, 22:37
Работата е там , че разделя ли се с едно момиче , после и господ не може да ме накара да се събера с нея .. просто знам какъв ще е края и не желая да минавам през всичко отново и отново : ) !

и аз бях така преди, но повярвай ми има и изключения

TROLLDADLOLCAKE
11-16-2012, 22:39
и аз бях така преди, но повярвай ми има и изключения

Може би си прав/а , но до сега при мен е нямало и си мисля че по - скоро няма и да има ..

valdesbg
11-16-2012, 22:46
Бивши един път - бивши завинаги.

psychopath
11-16-2012, 22:49
Абсолютно правилно си постъпил!
Евалата! :)

TROLLDADLOLCAKE
11-16-2012, 22:56
Бивши един път - бивши завинаги.

За пореден път съм адски съгласен с мнението ти ! : )

3oPuTy
11-17-2012, 09:20
Отговора на въпроса ти е много прост - не си я обичал истински ;) Сега сигурно си мислиш,че любовта и обичта ти към нея са били огромни,но ще се появи ново момиче,което (може би) ще обикнеш истински и ще разбереш,че нещата с бившата ти са били доста по-различни.

Faye
11-20-2012, 07:44
Според мен ако наистина я обичаш, и искаш все още да си с нея, се опитай да я накараш да ти сподели защо? Може би има нещо друго, и се чувства сама, и има нужда от теб.Просто повечето момичета, не казват всичко направ. Казвам го от женска гледна точка. НО ако направиш всичко по силите си и пак те отблъсне, наистина няма смисъл да се занимаваш :)

umri
11-20-2012, 10:18
До днес си имах сериозна приятелка .. мислех си че я обичам много и че ще съм за напред с нея .. до преди няколко дена когато тя започна да ме отбягва нарочно , казваше ми че и се спи че не можела да си говорим в момента и т.н .. усетих на къде бият нещата и ми стана гадно .. днес тя се прибра пак изкочи с абсурда "че лягала в 8 щото била много уморена " и аз я питах какво има и защо ме отбягва .. след което тя ми каза че иска почивка (временно да се разделим) имала нужда да помисли за всичко .. не знайно защо реагирах доста зле .. казах и че това няма как да стане и скъсах с нея окончателно без да ми мигне окото ! В крайна сметка на мен спря да ми пука тотално сякаш не е имало нищо , а тя е зле ?! Мислите ли че това което се случи е правилно (правилно ли съм постъпил) , защото аз самия не мога да си обясня как зарязах толкова лесно човек който обичах супер много ?!

Реакцията ти е логична и в повечето ситуации правилна, но тва изобщо да не ти пука, след като си я обичал супер много, не е възможно. Или не си я обичал, или просто си в някъв ранен стадий на раздялата и щи стане тъпо след няколко дена, примерно.

Ако наистина те обича, след като си я резнал така, ще те потърси сама съвсем скоро при това.

Тва са глупости. Дори и да не го обича, пак ше го потърси, защото няма да може да преживее факта, че така я е зарязал и че не е тя диригента на ситуацията. И все пак можеше да я питаш защо го иска тва време, макар че отговорът трудно може да бъде адекватен за теб.

TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 11:16
Проблема е , че тя обича някакъв идиот от 6 години , който дори здрасти не и казва , тъпче я , унижава я ?! И някакси не ми се иска , постоянно да си блъскам главата и да съм добрия , а в същото време да съм на второ място! Както и да е тя вече е минало , важното сега е бъдещето ! :)

umri
11-20-2012, 16:28
Проблема е , че тя обича някакъв идиот от 6 години , който дори здрасти не и казва , тъпче я , унижава я ?! И някакси не ми се иска , постоянно да си блъскам главата и да съм добрия , а в същото време да съм на второ място! Както и да е тя вече е минало , важното сега е бъдещето ! :)
Тва е една от ония, дето са крайни мазохистки и без значение колко много гавра поемат не се отказват.

Един от малкото хора в тоя форум, които постъпват по начин, по който запазват достойнството и нервите си.

anonymous708973
11-20-2012, 17:05
Дори и да не го обича, пак ше го потърси, защото няма да може да преживее факта, че така я е зарязал и че не е тя диригента на ситуацията. И все пак можеше да я питаш защо го иска тва време, макар че отговорът трудно може да бъде адекватен за теб.

"Извинението не винаги значи, че ти си виновен, а другият прав! Значи, че за теб отношенията ви са по - ценни от егото ти!"

С други думи... ако наистина го обича, ще си преглътне проклетото его и ще оправи нещата. Без значение от пола е, всъщност.

TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 17:59
@Umri По - нагоре забелязах ,че си казал че щяла да ме потърси . Честно казано , егото и е толкова голямо и самочуствието , че дори да откача при мисълта че не съм неин , пак няма да ме потърси ! Но в същото време , аз не мисля да ставам "идиота , който се влачи след г*за на някоя си " ! Просто е време да остана малко сам и да си поживея и след време да си дам шанс с друга ! :)

anonymous708973
11-20-2012, 18:12
Колкото да ми се правите на корави мъже, момичето, което ти е било приятелка до преди 2 дни, не е "някоя си". И ако ще си преглъщаш егото заради някоя, съвсем логично е това да е тя.
Не го играй труднодостъпен и труднораним. Тая мода мина.

TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 18:15
Колкото да ми се правите на корави мъже, момичето, което ти е било приятелка до преди 2 дни, не е "някоя си". И ако ще си преглъщаш егото заради някоя, съвсем логично е това да е тя.

Искаш да ми кажеш , че трябва да отида и да и се моля като грешник , за да е с мен , айде да не ? Щом така е решила , така да бъде!Не мисля да се унижавам , заради нея ! И дори да го напраря , за какво го правя , да съм винаги втори , винаги да съм добрия да и помагам да съм до нея и т.н и пак някакъв палячо , който я прави на луда да е пред мен ! Не мерси , според мен , както казах е най - добре да си дам почивка и след време да си дам шанс с друга !

bitchwolf
11-20-2012, 19:06
Нека мине време. Ако има нещо, което трябва да си изясните защо се е случило-ще го направите. Аз да кажа от женска гледна точка по въпроса със зарязването - ако ми кажат, че не ме искат и ме зарежат никога няма да се върна. Защо? Защото не аз съм човекът, който трябва да го прави. Съответно и обратното - ако аз зарежа някого, по-добре да не се опитва да се връща. Аз съм зарязала, аз трябва да се върна, ако изобщо се връщам някъде...

umri
11-20-2012, 19:15

Стига се заяжда с момчето. Правилно е направил.

А за нейното его.. щом за един може да се унижава, а за друг да има огромно его... в случая, в който ти не си първият от примера, няма смисъл. Може да я шибаш, де, ама дотам.

anonymous708973
11-20-2012, 19:18
Искаш да ми кажеш , че трябва да отида и да и се моля като грешник , за да е с мен , айде да не ? Щом така е решила , така да бъде!Не мисля да се унижавам , заради нея ! И дори да го напраря , за какво го правя , да съм винаги втори , винаги да съм добрия да и помагам да съм до нея и т.н и пак някакъв палячо , който я прави на луда да е пред мен ! Не мерси , според мен , както казах е най - добре да си дам почивка и след време да си дам шанс с друга !

Не, не искам да кажа това.
Единственото, за което се дразня, е това пренебрегване на бившата от два дни половинка. Когато си бил с някого, най-тъпото, което можеш да направиш, е да го обиждаш и пренебрегваш съществуването му или ролята, която е имал в живота ти. Обиждаш себе си така.

TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 19:34
Не я обиждам ! Просто давам факти ! Постави се на мое място и ми кажи ти как щеше да постъпиш ? :)

TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 19:40
Нека мине време. Ако има нещо, което трябва да си изясните защо се е случило-ще го направите. Аз да кажа от женска гледна точка по въпроса със зарязването - ако ми кажат, че не ме искат и ме зарежат никога няма да се върна. Защо? Защото не аз съм човекът, който трябва да го прави. Съответно и обратното - ако аз зарежа някого, по-добре да не се опитва да се връща. Аз съм зарязала, аз трябва да се върна, ако изобщо се връщам някъде...

Напълно съм съгласен с мнението ти ! Но в случая аз не и казах , че не я искам просто тя каза , че искала време а аз под да си дадем време разбирам "Остави ме малко да си поживея , ако намеря друг или тоя дето обичам ми върже отпадаш , ако ли не си добре дошъл " , и аз просто реших че трябва да спра да съм палячото и заявих че късаме окончателно , след което тя не изяви никакви претенции че греши или че иска да е само с мен а просто го прие , е да после е откачила (казаха ми) , но преди това нищо.Така че..

bitchwolf
11-20-2012, 19:56
Според мен правилно си постъпил при все, че го има фактора "другия". Не знам какво е в нейната глава. Може да се е панирала, че е останала сама, ама няма непреживяеми неща. Аз преди време лично се убедих че от "даване на време" смисъл няма. Също го поисках, но проблем си имахме ние, не е имало други и т.н. Той се съгласи. След 30 мин ми се обади и каза "така и така т'ва няма да промени нещата, или трябва да се разделим или да сме си заедно, а аз не искам да се разделяме" и аз също бях на това мнение. Просто "даването на време" нямаше да реши проблема ни. И това ми даде някакъв урок. Ама малки бяхме.. :д Съжалявам, че така се изповядах тука, но това е сходна история, която използвах за аргументацията си.
Go ahead!

TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 20:02
Според мен правилно си постъпил при все, че го има фактора "другия". Не знам какво е в нейната глава. Може да се е панирала, че е останала сама, ама няма непреживяеми неща. Аз преди време лично се убедих че от "даване на време" смисъл няма. Също го поисках, но проблем си имахме ние, не е имало други и т.н. Той се съгласи. След 30 мин ми се обади и каза "така и така т'ва няма да промени нещата, или трябва да се разделим или да сме си заедно, а аз не искам да се разделяме" и аз също бях на това мнение. Просто "даването на време" нямаше да реши проблема ни. И това ми даде някакъв урок. Ама малки бяхме.. :д Съжалявам, че така се изповядах тука, но това е сходна история, която използвах за аргументацията си.
Go ahead!
+1 !

Godzilla
11-22-2012, 18:56
Аз пък мога да ти гарантирам на 80%, че в живота ѝ има друг. Тоя филм с отбягването и лягането в 8 часа съм го играл.

fenikss_
11-22-2012, 19:28
Един дадент момент просто спира да ти пука за всичко......
Става ти безразличен човекът,който до вчера си обичал до смърт и си правил и невъзможни неща за него.

broken_angell
11-22-2012, 22:18
тя сама го е поискала пък ти си я продължил... :D не ти пука може би защото си предвидил нещата преди да се случат и си ги изстрадал и преди това и сега просто не виждаш смисъл да се вгорчаваш повече

psychopath
11-23-2012, 01:01
Топката е в нейното поле. Не си този, който трябва да се доказва и да я търси, ами обратното.
Но след прочетеното за 3тото лице...съм доста скептичен към цялата работа, но ти си знаеш най-добре. : )

Godzilla
11-23-2012, 12:51
Топката е в нейното поле. Не си този, който трябва да се доказва и да я търси, ами обратното.
Но след прочетеното за 3тото лице...съм доста скептичен към цялата работа, но ти си знаеш най-добре. : )

Напротив. След раздяла, топката е в полето на този, който е прекратил връзката.

fenikss_
11-23-2012, 13:01

И много хора злоупотребяват ,заради това...

balu4ka
11-24-2012, 15:05
Всеки сам решава как да постъпи,но ти дали си сигурен в избързаното си решение,не знам.Сега си твърд и корав,но след някой друг месец дали няма да промениш мисленето си ?
Това с отбягването е много глупава постъпка от нейна страна,ако е имало нещо е трябвало да седнете и да поговорите като зрели хора,но нали е по-лесно да се скатаеш,когато има проблеми...Според мен,трябваше преди да режеш да има един стабилен разговор и да се извадят картите на масата,да няма питания и въпроси по този въпрос.Ако има друг ,то е трябвало да ти каже,но...

MissInd3p3nd3nt
11-24-2012, 16:33
Според мен си постъпил много правилно.Щом е искала време,значи не е била сигурна в чувствата си,а не си струва да си с такъв човек.Казвам го от личен опит-дадох време на един такъв несигурен човек,събрахме се и после отново ме заряза...така че веднъж появят ли се съмнения-ДОВИЖДАНЕ!

Ivaaaaa
11-24-2012, 17:11

А не си ли ти този, който я е зарязал? Не мислиш ли, че дори и да имаш съвсем малко его и гордост, няма ти да си първият, който ще потърси, този който е скъсал с теб? Като цяло мисля, че ти изобщо не си я обичал, както твърдиш щом си я зарязал от такова дребно нещо. Дори не се опита да поговориш с нея, да я разбереш ами направо айде чао. Много глупаво ми се струва всичко.

Nickolas
11-24-2012, 18:39
Изразът "трябва ми време/искам малко време" означава, че за нея не си достатъчно добър и иска малко време(завинаги) да се отърве от тебе и да си намери друг. Както каза колегата umri, заради собственото и его е тъжна. Въобще не се занимавай с глупости а продължи напред и се забавлявай!

TROLLDADLOLCAKE
11-25-2012, 19:40
Всеки сам решава как да постъпи,но ти дали си сигурен в избързаното си решение,не знам.Сега си твърд и корав,но след някой друг месец дали няма да промениш мисленето си ?
Това с отбягването е много глупава постъпка от нейна страна,ако е имало нещо е трябвало да седнете и да поговорите като зрели хора,но нали е по-лесно да се скатаеш,когато има проблеми...Според мен,трябваше преди да режеш да има един стабилен разговор и да се извадят картите на масата,да няма питания и въпроси по този въпрос.Ако има друг ,то е трябвало да ти каже,но...

По принцип съм човек , който обича да обсъжда проблемите си и да намира решение! И тук ще кажеш : "Е да ами тогава , защо не е говорила с теб " ? Ами не е говорила , защото когато аз изляза правия тя просто се нацупваше и обръщаше всичко на един безмислен скандал , с цел да и се моля и извинявам ! Както и да е , всичко приключи , аз продължих напред и връщане назад няма ! Днес тя ми писа , говореше ми пак някакви глупости .. а аз самия бях адски изморен , защото се прибрах от хижа (рожден ден/парти) и просто и казах , че нямам време да се занимавам с глупости .. след което тя просто ме блокира ! =D .. неин избор ! Стига толкова драми , локвайте темата след следващия коментар на "balu4ka" , ако има такъв !

psychopath
11-26-2012, 02:51
Принципно съм съгласен, но не и в конкретния случай.