View Full Version : Как?
Здравейте, трябва ми помощ - как точно да доставя максимално удоволствие на момиче с прастчета и език
Къде и в каква посока трябва да натискам ?
първо ооооооооотлееееееееееепяя яяяяш,поооосле облииииииииииизваш!
Боже,спаси ме,няма такъв тъп въпрос. Как и накъде да натискаш...фейсдеск!
като се стигне до това просто експериментираш,виж какво и харесва, прави различни движения с езика и пръстите , а ако го правиш и едновременно най-добре. Остави я да ти покаже какво и как и харесва.
prosto_chovek
11-17-2012, 16:09
съжалявам, момче, освен ако не трепериш с честота 50 херца, колкото ти е тока вкъщи, никога няма да я наелектризираш.
просто бъди мил и нежен, наблюдавай какво й харесва
Само да вметна, че за една жена секса започва още преди самия акт. Т.е. свещи, вечеря, масаж - повечето жени харесват романтика. Колкото по-добре предразположиш жената, толкова по-голямо удоволствие ще получи от секса.
Присъединявам се към Ivaaaaa + всяка жена е различна, но повечето откликват много добре на 1 нещо и то е масаж на G точката. Става лесно с пръст, най-добре средния. Трябва да е легнала по гръб. Вкарваш го с възглавничата на горе и го свиваш към китката. Все едно казваш "Ела тук" с жест. Целта е да натиснеш G-точката. В момента в който я пипнеш ще разбереш по реакцията на жената. От там само продължаваш докато не получи оргазъм.
1 път така една мома щеше да ми счупи ръката. Толкова силен оргазъм получи, че си стисна краката и щеше да стане беля :)
bitchwolf
11-17-2012, 21:13
има една тема ееей там горе на раздела сложена за ВАЖНА и се казва познай как - ОБЩА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА там има достатъчно информация по въпроса ти!
Зъбчето мн ти благодаря за информацията :)