View Full Version : Отново тема за първият път
teenproblem9
11-17-2012, 15:55
Здравейте,предстои ми първият път с дългогодишният ми приятел,готова съм,но имам няколко въпроса.Първият е за болката знам,че е строго индивидуално за всяко момиче,но тези които ги е боляло да споделят каква е била остра или слаба и поносима.Вторият ми въпрос е кръвта веднага ли се появява след разкъсването на Химена,защото съм чувала,че на някои момичета на следващия ден се появява при посещение на тоалетната.Третият ми въпрос е как се обезкосмихте за първият си път без да има пъпчици и малки косъмчета,епилатора е мазохистко направо може би восъчните лентички са най-доброто решение ако може споделете своите методи.Благодаря предварително на отзовалите се!
inatchiika
11-17-2012, 16:13
Всичко е строго индивидуално,единственния съвет който мога да дам е за обезкосмяването.....Независ мо как ше се обезкосмяваш после се намажи с най-обикновен крем ЗДРАВЕ така няма да имаш пъпчици! А за другите въпроси,мен ме боля поносимо,остра и по силна беше болката само при скъсването на химена,а кървенето при мен беше на сутринта....Успех
teenproblem9
11-17-2012, 16:20
Всичко е строго индивидуално,единственния съвет който мога да дам е за обезкосмяването.....Независ мо как ше се обезкосмяваш после се намажи с най-обикновен крем ЗДРАВЕ така няма да имаш пъпчици! А за другите въпроси,мен ме боля поносимо,остра и по силна беше болката само при скъсването на химена,а кървенето при мен беше на сутринта....Успех
Ам от това,че съм тясна също ще боли нали ?
TheBobqk
11-18-2012, 09:01
Най-накрая една грамотно написана тема с нормално написани въпроси.
Както ти казаха наистина всичко е строго индивидуално, единственият съвет, който мога да ти дам е да не се стягаш, защото мен ме боля повече, когато се стягах. Аз ползвам интимно гелче на нивеа 2в1 за гладко бръснене. Добро е и нямам пъпчици от него, както само със самобръсначка. Там вече ти сама си преценяш как ще се обезкосмяваш. Късмет :)
anonymous708973
11-18-2012, 09:05
Дългогодишен приятел?
На колко си?
eclipse3
11-18-2012, 09:33
Здравей,много е хубаво това,че се чувстваш готова и искаш да го направиш със сигурен и важен за теб човек,с който си от много време!При мен нещата са почти същите,както при теб! Ходя с едно момче от дълго време иии наскоро правих секс за първи път! Сега се почувствах готова да го направя и той нито един път не ми даде зор и не ми каза: ''айде де по-бързо да го направим'' . Имах същите въпроси и притеснения като теб! Естествено,започнахме с орална.Относно болката - в началото само докато ме разшири мъничко(когато вкара малко главичката на члена си ) понеже съм тесничка ии в този момент усетих една остра,ама не много, болка,която продължи около 2-3 минутки. Не беше много силна , търпеше се. Кръв при мен нямаше никаква! Бях чувала ,че при някои момичета няма кръв ,в момента,в който се къса хименът.. Колкото до обезкосмяването .. знам,че не е хубаво със самобръсначка там долу,ама аз нея използвам. Винаги махам всичко и е гладко (пробвах един път кола маска,ама само се омазах и не направих нищо..не успях да дръпна лентичката достатъчно силно,а не ми се ходи на козметичка! ) Ако искаш пробвай кола маска,тва наистина е много добър начин.
Надявам се да съм помогнала!
Болката е различна, някои не ги боли и тн. При мен беше остра, силна, но не някаква нетърпима. Имаше кръв даже и 2рия път.
Принципно обезкосмяването е най-добре с кола маска, защото е трайно, но боли...
Ти до сега с какво си се епилирала?
In*The*Face
11-18-2012, 12:06
Първият ми път беше много болезнен и гаден. За това те съветвам да не тръгваш с очаквания за удоволствие. Болката беше остра и силна и си беше от първата до последната минута. Кръв имаше веднага след това, но оскъдно. Ако се отпуснеш ще те боли по-малко. За обезкосмяването не мога да ти дам никакъв съвет, защото си написала, че епилатора е мазохистко, а коламаската не е по-малко болезнена.
Ако се отпуснеш ще боли само за секунди. Кръв може да има и веднага и след това да продължи до ден-два най-много. За обезкосмяването - щом не искаш да боли - самобръсначка.
lubopitna_123
11-18-2012, 13:18
Някой знае ли ,ако си по-широка отдолу пак ли ще боли толкова или не?
slim.shady
11-18-2012, 14:50
Аз съм девствена и имам чувството, че съм много тясна отдолу ... и честно казано си ме хваща страх за първия път ..