View Full Version : Кофти настроение ...
Niakoi_si
11-18-2012, 07:52
Здравейте на всички. Често посещавам форума ви и ми е интересно да чета, въпреки, че вече съм малко пораснал тиий. Та към проблема ми или по скоро към това, което искам да споделя. Вече месец и половина не съм с приятелката си бих казал, че тя беше момичето, което ме е накарало да обичам истински, но се случи така, че се разделихме. Както и да е продължих напред гледам да се занимавам постоянно с много работи, за да не мисля за това, но чувствам че това не помага изобщо. Дори вече и след месец и половина продължавам да се сещам за нея и да ми става тъжно, а това ми влияе много лошо на настроението. По принцип съм много весел човек, който постоянно се забавлява, а в последно време съм се превърнал във супер мрачен тип, който постоянно настроението му е скапано. Вие как си "помагате" в такива ситуации ?
Благодаря на тези, които ще се опитат да дадат някакви нормални отговори, а не веднага да нападат и да ми четат лекции от богатия си житейски опит ;)
SisiStrange
11-18-2012, 07:55
Хвани си някое задържащо вниманието хоби и се самоусъвършенствай.
Месец и половина не е нищо, ако си я обичал истински.
Niakoi_si
11-18-2012, 07:59
Ами ходя на тренировки, работя и уча не е като да нямам какво да правя, но просто не успявам да избия мислите си за нея, особено вечер, когато съм сам ..
Illusion772
11-18-2012, 08:10
Тренировките са едно на ръка, ученето също , гледай да изтриеш всичко ВСИЧКО в живота си което ти напомня за нея . Знам че ще ти се стори нелепо ,но съм бил в същото положение и знаеш ли какво ме задържаше да не я забравя - музиката . Имах едни песни които не съзнателно слушах постоянно и ми напомняха за нея , и просто ги изтрих и продължих напред.
Успех :)
Според мен няма как да си я избиеш от главата. Просто трябва време. След като мине известно време всичко ще започне да отшумява. Аз съм била в същото положение и дълго време бях като теб.
pozitiwen
11-18-2012, 10:14
^Права си.Времето лекува.
forside1
11-18-2012, 14:01
Тренировките са едно на ръка, ученето също , гледай да изтриеш всичко ВСИЧКО в живота си което ти напомня за нея . Знам че ще ти се стори нелепо ,но съм бил в същото положение и знаеш ли какво ме задържаше да не я забравя - музиката . Имах едни песни които не съзнателно слушах постоянно и ми напомняха за нея , и просто ги изтрих и продължих напред.
Успех :)
Това са глупости. Ако я е обичал истински, докато не срещне следващото момиче което ще го накара се чувства добре, няма да я забрави. Може само да се разсейва и занимава с разни работи, колкото да не мисли много. Да я забрави обаче, не мисля. Плюс това, както казаха по-горе месец и половина е абсолютно нищо.
TROLLDADLOLCAKE
11-18-2012, 15:28
Като за начало изхвърли(изтрий) всичко , което ти напомня за нея - снимки , смс-и и т.н ! Започни да излизаш повече , особено на партита с приятели , опитай се да общуваш повече с другия момичета ! Рано или късно ще се появи някоя мацка , която ще ти грабне погледа и ще те накара да забравиш за предишната !