Влез

View Full Version : поредното проблемче :)

Piv135
11-18-2012, 13:18
Запознах най-добрата ми приятелка с момчето, което харесвам. От този ден до сега си пишат ии си говорат по скайп непрекъснато. Когато си говорим тримата, ии той започва да ми говории, тя веднага се месии ии не ни оставя да си поговорим ;хх ... Казвала съм и, че го харесвам много пъти ;х. Даже и в момента си говори с него. Какво да направя ?? :хх ;сс

marilyn
11-18-2012, 14:38
Да не би тя да го харесва?

Elli *
11-18-2012, 15:11
Сигурно го харесва, което е много долно. Все пак поговори с нея.

TROLLDADLOLCAKE
11-18-2012, 15:57
Скоро май няма да имаш най - добра приятелка :D ! По темата ... говори с нея кажи и че това , което прави те дразни ! Ако наистина ти е най - добра приятелка , ще те разбере и ще го остави ! Ако ли не , започни да играеш мръсно , щом го харесваш !

granger
11-18-2012, 16:01
Проблема си е лично твой. Кво си тръгнала да се оплакваш ,извинявай?! Казала ли си му ,че го харесваш? Да не би като ти го харесваш , тя да няма право да го направи също? Обясни му ,че имаш някви чувства към него,после оттам нататък той ще си каже ,дали те харесва. Пък и не е казано ,че между тях ще се получи нещо. А ако тва стане - да си си отворила устенцата по-рано и да си изяснила ситуацията.
Грубо е ,ама е истина.

strawberry88
11-18-2012, 16:11
Покани го да излезете само двамата.Покажи му, че го харесваш и ще се разбере дали и той те харесва.А и ще сте само двамата.Приятелката ти няма да е там и ще си говорите спокойно без да ви прекъсват. :D

FuckedUp
11-18-2012, 16:49
Сигурно го харесва, което е много долно. Все пак поговори с нея.

Долно? К'во, няма право да го хареса и тя ли? :lol:

Sh@d0w
11-18-2012, 16:51
Най - бързия печели, нали знаеш. Това днес си говорихме с приятелката ми - за женското приятелство. Жените са доста подмолни в такива случаи, предлагам ти следващия път като си харесаш някой да действаш не да разправяш наляво надясно.

Ivaaaaa
11-18-2012, 17:01
Проблема си е лично твой. Кво си тръгнала да се оплакваш ,извинявай?! Казала ли си му ,че го харесваш? Да не би като ти го харесваш , тя да няма право да го направи също? Обясни му ,че имаш някви чувства към него,после оттам нататък той ще си каже ,дали те харесва. Пък и не е казано ,че между тях ще се получи нещо. А ако тва стане - да си си отворила устенцата по-рано и да си изяснила ситуацията.
Грубо е ,ама е истина.

напълно вярно

prosto_chovek
11-18-2012, 17:05
приятелко, логично е, говори с него на саме.

Elli *
11-18-2012, 17:11
Ми долно е. Ако й беше приятелка, понеже знае, нямаше да го харесва.
Нали уж приятелството е най- важно бля бля ...

granger
11-18-2012, 17:13
:lol:ти не се чуваш!
Какво значи нямаше да го харесва,ако. Няма заповядване на тези неща.
Или го харесваш или не, дори и да беше казала в началото,няма никаква забрана,най-малко пък морална, да го харесват и други хора. grow up!

kalpazanka
11-18-2012, 17:37
А тя знае ли, че ти си му хвърлила око?

tori
11-18-2012, 17:51
Ми долно е. Ако й беше приятелка, понеже знае, нямаше да го харесва.
Нали уж приятелството е най- важно бля бля ...
Ти откога си заповядваш какви чувства да изпитваш? Може да ги игнорира ама да правиш изказвания, че нямаше да го харесва ако и беше приятелка, е възможно най-глупавото нещо, което някой може да твърди.
Авторке, ти говори и с двамата. На момчето кажи, че го харесваш, на момичето обясни, че не искаш да прави такива неща.

CrazyLittleThing
11-18-2012, 17:57
:lol:ти не се чуваш!
Какво значи нямаше да го харесва,ако. Няма заповядване на тези неща.
Или го харесваш или не, дори и да беше казала в началото,няма никаква забрана,най-малко пък морална, да го харесват и други хора. grow up!
Е ок де, тя може да си го харесва.. ама при положение, че авторката е запознала въпросната приятелка с момчето като 'момчето, което си харесвам' е логично тая приятелка да не му се натиска и изобщо дори да се опитва да ги 'сватоса' един вид хах... Това е, което разбирам като добра, истинска приятелка...

granger
11-18-2012, 18:06
Може би не го е представила по този начин.
Едно е да го харесва, което няма лошо, друго е да му се сваля. Пък и е тъпо някак си , да очакваш другите да знаят кво чувстваш и как очакваш от нищото да ти се получат нещата.
Никъде не е казано,че той я харесва примерно,дори и приятелката и да не го харесваше,той пак би могъл да има нещо към нея и да им се получи.
Като имаш сливи в устата си оставаш само наблюдател.

rusoto_baby_f
11-18-2012, 19:39
Да не си ги запознавала. Сама си си виновна

FuckedUp
11-18-2012, 19:44
Да не си ги запознавала.

Нали трябва да се изфука..Няма как.

In*The*Face
11-18-2012, 20:59
Е това е супер тъпо. Дай да си крия гаджето/момчето което харесвам от приятелките, да не би някоя да му хвърли око.
Момичето не е виновно. И приятелката й не е, момчето още по-малко.
Според мен авторке, най-добре говори както с приятелката си, така и с момчето. На нея й сподели истината, кажи й, че той много ти харесва и държиш на него, че не ти е приятно постоянно да си пишат и тя да се меси във всеки ваш разговор. С момчето пък излезте само двамата и му покажи, че го харесваш. Дори го попитай какво е мнението и отношението му към приятелката ти. Само разговор ще изясни ситуацията и твоите мисли и чувства.