Влез

View Full Version : Да го скъсам ли?

cho0pzy
11-18-2012, 18:48
Добър вечер на всички! :Д
Така на бързо ще ви разкажа моята история и моя проблем, който не ми дава мира от време. Ходя с едно момче. Аз съм на 16, а той на 19. Излизаме почти всеки ден, приятно ми е с него и на него му е приятно с мен, абе всичко е 6... с изключение на частта със секса. Преди него съм правила секс точно 3 пъти, тъй като с миналия ми приятел обстоятелствата станаха такива, че трябваше да се разделим и общо взето в секса все още ме няма, а настоящия ми приятел е опитен и е бил с адски много момичета и проблема е, че има големи очаквания от мен, на които аз не мога да отговоря. Искам първият ми път с него да е запомнящ се, както и той, но как да му обясня, че няма да му е приятно като се има на предвид, че последния път, когато правих секс, все още ме болеше и ще трябва да е внимателен и общо взето нищо няма да стане. Знам, че трябва да му кажа как стоят нещата, но просто ме е страх да не го разочаровам, тъй като ми е много приятно с него и не искам да развалям нещата между нас... и ще почнат скандали от сорта на защо не съм му казала по-рано и т.н. И друг проблем е, че точно заради това се чувствам, че не съм за него, тъй като той е по-разкрепостена личност би му било по-приятно с някой друг, който примерно не е неопитен като мен и не искам да го накарам да съжалява, че си губи времето с момиче 3 години по-малко от него (за пръв път ходи с толкова малко момиче). Кажете ми какво да направя - да го скъсам ли с причината, че не съм за него и се нуждае от нещо по-добро или да му кажа всичко и да видя как ще реагира?

sweetycherry33
11-18-2012, 18:52
Ако не му е само за секса, ще те разбере.Как ще го късаш?

mirorforse
11-18-2012, 18:53
Мм да така е. Едва ли е с теб само заради секса. А и след като знае, че си по-малка може да очаква и да си по-неопитна. Кажи му за всичко и виж как ще реагира. Едва ли ще е негативно. ;)

druzilla
11-18-2012, 18:57
Аз от всичко разбрах,че искаш да скъсаш с него,защото се притесняваш,че ако не му хареса секса може той да скъса с теб?!Ако му обясниш как стоят нещата и той има сериозни намерения към теб ще те разбере,ако му е само заради секса и те зареже - значи не си е струвал и няма за какво да съжаляваш. :)

.Wonder
11-18-2012, 18:58
По начина, по когото описваш връзката ви, звучи толкова прекрасна и вълшебна. Да скъсаш с него означава да сложиш край на всички хубави моменти. Това ми се струва излишно.
Една връзка не означава секс и нямаш основание да я прекъснеш, само защото сексът ви не върви или защото си неопитна в това. Кажи му, че изпитваш затруднения, че не се чувстваш готова и сигурна в това. Сигурна съм, че той ще те разбере и ще опита да ти помогне.
Късмет. <3

cho0pzy
11-18-2012, 19:15
Всъщност наистина е най-добре да му кажа за всичко и да видя как ще реагира.. По-добър вариант е от това да го скъсам изневиделица и после да съжалявам и да се питам какво е можело да стане между нас.

Chacho
11-18-2012, 19:28
Ще те разбере, а сигурно и ще се изкефи, че си неопитна. Най-много да умре от екстаз, че той ще ти е учител.

prosto_chovek
11-18-2012, 21:15
Приятелко, толкова ти личи, че си на 16. Първо, има мъже, които обичат да учат момичетата си в тази област. Щом е с теб, едва ли очаква богиня в леглото, ако те познава. Това, че е по - разкрепостен, трябва само да те радва, защото едва ли наистина искаш да си с някой льохман, дето да няма топки и да го ебават всички, а той да чете вестник трета възраст. Успокой се, отпусни се, дай всичко от себе си по отношение на чувства и първият ви път ще бъде запомнящ се. Той ако наистина има толкова много опит, щр се погрижи за техническата част.

In*The*Face
11-18-2012, 21:20
Казали са го и преди мен. Не мисли за глупости и раздели. Бъди откровена с момчето, а когато дойде момента се наслади и се отпусни. Никой не се е родил научен. Всичко става с практика и добър партньор.

strawberry88
11-18-2012, 21:54
Подкрепям горните мнения.И не го късай! :д

psychopath
11-19-2012, 05:49
Ще те разбере, а сигурно и ще се изкефи, че си неопитна. Най-много да умре от екстаз, че той ще ти е учител.

Щях да напиша нещо в такъв дух и аз.
Аз лично не бил имах никакъв проблем, даже напротив, с неопитно момиче, стига да има желание (в това число и за нови неща).
Сладко е. (пидалското в мен се обади хаха)

Ще те посъветвам да не бъдеш толкова благородна, ами да се бориш за това, което искаш и не се отказвай с лека ръка, рано или късно живота ще те научи. :)
А в конкретния случай, на този етап, няма никаква причина за каквото и да е притеснение от този характер.

BlizeR
11-19-2012, 12:17
Скъсай го от секс хаха

dream1707
11-19-2012, 12:41
Тая тема е по-скоро за раздел секс... не, всъщност там едва ли някой ще ти отговори компетентно.. както и да е ..

Недей да късаш с него.. причината ти е пълна глупост...
Ако човека си те обича, ще си се учите заедно.. Кво като има по-голям опит, щом е тръгнал с теб, въпреки че си 3 години по-малка от него, явно в теб има нещо по-различно.. знаеш ли ...
Ще се научиш, всичко идва с времето.. Просто му обясни как стоят нещата и, че се притесняваш.. ако не е някакъв кретен, който ходи с теб, само за те вкара в леглото, едва ли ще има нещо кой знае колко против ..