View Full Version : Обърнете внинание, моля!
nemogadagoizmislq
11-18-2012, 19:43
Здравейте всички, няма какво да овъртам, направо да ВИ разкажа моят "проблем". Значи на 17 години съм и съм девствен, запознах се с 1 много хубаво момиче.. опознахме се и т.н и понеже техните са на работа почти по цял ден и тя често ме кани в тях. И така всеки ден през седмицата бях там, лежахме си, гледахме филми, целувахме се и с всеки път започвахме все по-напред и по-напред да стигаме, почнахме да се натискаме само по бельо и така този четвъртък бяхме отново в тях, лежахме си, после почнахме да се целуваме,натискаме.. знаете как става и свалих и бельто започнах да я лижа нали сичко ок много и хареса, целувахме се.. НО (за жалост винаги трябва да го има това "но"...) просто не ми стана, нямам си и на идея защо (Попринцип ми става адски лесно на мен, от най-малките работи дори и от гушкане, но незнам какво стана тоя път) ЗНАМ, ЧЕ ИМА ТАКИВА ТЕМИ И ТЪРСИХ И ЧЕТОХ и най-срещания отговор е, че това е от притеснение, но повярвайте ми НИКАКВО притеснение нямаше в мене дори и за секунда несъм си помислял, че няма да ми стане, дори докато се натискахме несъм се чудел айде що не ми става и т.н просто по 1 време се усетих и си викам кво стана... казах и, че нямам презервативи (въпреки, че имах.. просто не исках да се получава така) и отидох до банята пробвах нали "сам" да му помогна ама не става (попринцип Ви казвам като си представя някой работи и ми става веднага на макс...) И аз и казах, че другия път ще се реванширам и т.н, лошото е, че СЕГА вече ще има притеснение.. дори и да не е точно притеснение ще имам 1 наум " леле ако пак не ми стане" ... даже и да знам, че това може само да ми навреди Вие знаете какво нещо е подсъзнанието... някак си ще знам, че вече е станало 1 път... а първият път и ГРАМ притеснение нямаше въобще не мислех за тва.. (и междо другото си правя тренировки почти всеки ден, и точно този ден бях адски уморен и нямах сила, незнам дали може да е нещо от това, но пък невярвам чак толкова да пречи..) Затова искам да Ви попитам за някакви съвети за следващият път. Аз си помислих за малко алкохол преди това (съвсем малко, колкото за настроение и за да се отпусна максимално) и също така 1-2дена преди да отида да не си бия " тапанарки" и когато съм с нея да съм "загорял" така да кажа максимално и да ми стане веднага... аз така си го мисля, моля Ви ако имате някакви други съвети, помогнете ми! Благодаря Ви за вниманието! :)
П.С Не е нужно да ме псувате или да се опитвате да трол-вате... няма да Ви обърна внимание, просто ми трябва малко помощ и някой да ме успокой малко. ;)
xXxPETYAxXx
11-18-2012, 19:52
Е, бил си изморен, колкото и да не осъзнаваш на някакво подсъзнателно ниво си бил и притеснен.
Не знам за алкохола идеята дали би се оказала добра или лоша, иначе за това да си "загорял" би било добре. И най-важното да не си изморен. Не знам на мен шоколада ми влияе доста възбуждащо, особено в по-големи дози :D може да пробваш.
nemogadagoizmislq
11-18-2012, 20:02
Благодаря! И аз като се замисля сега за шоколада си мисля, че ще помогне :)
In*The*Face
11-18-2012, 20:37
Добре си си решил, така и направи. За алкохола не знам, не на всички влияе по този начин. Някои са по-издържливи, други се излагат, ти си знаеш от кои си. Притеснението може и да не се усеща, но както са ти казали, не значи, че не го е имало подсъзнателно. Колкото по-отпуснат и уверен си, толкова по-лесно ще се получат нещата. Отдай се на момента и мисли само за момичето, за нищо друго.
А случайно да се съсредоточаваш много върху нея и нейната възбуда, а да си забравил да си "вземеш" своето. Въпрос и на нагласа е. Не се впрягай, ще ти стане, било е единична случка. Ако отидеш много в другата крайност, грам да не ти пука, да не чакаш с нетърпение секса, ще се озориш да го вдигнеш. Не се насилвай да си измислиш нещо възбуждащо бързо, карай си с твоето темпо, щото насила нещата няма да станат. Ако се получи - получи, ако не - значи на ума или на тялото ти не му е до секс и толкоз. Мацката предполагам ще те разбере.
А като стана на въпрос за нея, що не я оставиш и тя да се погрижи за тоя проблем. Нека пусне някоя ръка надолу, малко френска. Ако ще и 5 минути да ти отдели, не всеки път ще ти става от едно пипане през дънките.
Още нещо се сещам - да не си се поизцедил самичък скоро преди "инцидента"?
И с алкохола внимавай. Ако ти пречи да го вдигнеш, и една чаша бира може да ти се окаже много. Мен лично ми е много нисък прага - след 2 чаши мога да забравя в почти всички случаи за секс. Добре, че не пия вече.
prosto_chovek
11-18-2012, 21:01
ти па имай го късмета да го мислиш другия път, та да не ти стане пак. Ми малко креативност трябва, бе, приятелю, като не ти е станало, пък продължи да я лижеш, вкарай малко пръсти, накарай я да ти разкаже някоя нейна еротична мечта, която да иска да й сбъднеш, по дяволите, то с мълчане и мислене тая работа не става. Помисли си какво те възбужда и си мисли за него, дори и да са бабички! Говори й мръсотии, така ще се отпуснеш, но не простотии като последният овчар, мръсотии, които да й се харесат, тя би трябвало да ти отвърне, не си се опитал достатъчно мен ако питаш. Другия път каквото и да стане, не се отказвай, прави нещо, което да й харесва, докато не стане, в един момент ще се случи, освен ако не си си принципно от тези, дето не им става. Ай бегай си при гаджето, стига вися по разни форуми да се жалваш.
^Понякога погледът е по-сексапилен от голи женски цици. Ако тя не му демонстрира, че го желае, може и доникъде да не стигне с тия усилия по нея, които ще хвърли.
nemogadagoizmislq
11-18-2012, 21:15
Chaco сега като се замисля, найстина през цялото време си мислех какво и харесва на нея, наблюдавах и реакцийте.. знам, че звучи тъпо, но попринцип най-много ми доставя удоволствие да я гледам как на нея и е кеф и постоянно ми е в главата кво да направя за да и е кеф... даже в конкретната случка толкова много мислех кво правя, че чак след 10мин. се сетих, че имам кур... хаха. Не бе найстина си много прав защото след лизането и т.н чак тогава се сетих за мене си... прав си, благодаря!
Моля! Дано ти реши проблема.
prosto_chovek
11-18-2012, 21:36
и слагай капут!
Виж, като момиче ще ти кажа, че това не е толкова голям проблем, колкото вие момчетата си втълпявате. На нас ни е пределно ясно, че го има напрежението и притеснението, особено при първи път на единия или на другия. А и ако и на нея й е за първи път, може и да не съжалява особено, че не е станало, защото някои момичета се притесняват много повече. И още нещо - на абсолютно всеки се случва, не си единствен, така че всичко ти е ок. (: Даже от честотата на темите съм останала с впечатление, че при повечето момчета се случва когато им е за първи път или на момичето, с което го правят му е за първи път. Такъв проблем имахме с моя приятел, който много се притесняваше да не ме нарани. Да не се притесняваш и за това, ако е така с твоята - нищо няма да й има, след първия път ще е наред всичко. (:
MuTuTyYy
11-19-2012, 01:31
Не е от умора. При мен първия ми път беше такъв. Бях се спекал нещо ... много се бях притеснил, макар да се самозалъгвах,че не съм.. Принципно и на мен ми става лесно, ама тогава ми стана със зор и продължи над 25 мин, а очаквах 1-2 :D Може и да не е точно притеснение... просто всичко ти се струва нереално. Съвет - целувай я със затворени очи и действай без да гледаш много много.
flamesoulbgr
11-19-2012, 07:24
Две мастики на екс и куро ще е чук :D.
TROLLDADLOLCAKE
11-19-2012, 09:18
Проблема ти идва от там , че си се притеснил ;) , случвало ми се е и на мен .. може би и на повечето тук , така че другия път се нахакай , удари 2 големи за отскок и действай ! Успех !
dream1707
11-19-2012, 11:28
Алкохола е хубава идея... Но трябва наистина да е малко, защото ако е повече пък хептен няма да ти стане ..
Всъщност мисля, че тренировките и това, че си бил изморен и тнт също са повлияли .. Гледай да имаш повече енергия другия път ..
Недей една седмица преди това пък хич да не се пипаш, че после пък ще има тема "Ама защо свърших толкова бързо"...
Отпусни се... дайте повече време на любовната игра, докато не ти стане ..
Помисли си малко на какво може да се дължи, щото може да е от много работи... И на мен ми се случи преди няколко дни, а съм силно убедена, че приятеля ми не се притеснява от мен :D
inatchiika
11-19-2012, 15:29
алкохола не е добра идея,от него може също да не ти стане,според мен дори да не си го осъзнал си се притеснил...
prosto_chovek
11-19-2012, 16:15
е най - много да оповръща момичето от алкохол.
пиши какво е станало ;) иначеееееееее недей се притеснява давай тигре ние сме с теб :Д