Влез

View Full Version : Haresvam edno momi4e

alpayyusufov
11-19-2012, 11:22
в училище има едно момиче с нея се познаваме още от детската градина . Много я харесвам като нея няма в цялото училище.В часовете или в междучасията постояно ми мята погледи и аз като я погледна тя гледа на страни. Като отида при нея веднага бяга и казва 4e ne iskala da govori s men !?!?! A pak drugite mom4eta kato q zaka4at im se usmihva a na men .. haresvame no za6to taka pravi molqvi kajete mi az sam na 13 godini tq sa6to ot edin klas sme . i v 4asovete postoqno si opravq kosata i t.n.t. .

Big Jo reaper
11-19-2012, 11:31
в училище има едно момиче с нея се познаваме още от детската градина . Много я харесвам като нея няма в цялото училище.В часовете или в междучасията постояно ми мята погледи и аз като я погледна тя гледа на страни. Като отида при нея веднага бяга и казва 4e ne iskala da govori s men !?!?! A pak drugite mom4eta kato q zaka4at im se usmihva a na men .. haresvame no za6to taka pravi molqvi kajete mi az sam na 13 godini tq sa6to ot edin klas sme . i v 4asovete postoqno si opravq kosata i t.n.t. .

страх я е че ше поискаш да се тракате :cool: намери си кака :D :D :D

alpayyusufov
11-19-2012, 11:52
i tva be6e basi otgovora .. mi nemali nekav drug na4in da stane moq ?

kalpazanka
11-19-2012, 11:52
Още един пост на латиница и темата ти заминава в небитието!

ls-ultra
11-19-2012, 12:08
И какво като си оправя косата в междучасието? МАй си чел някакви работи, които не си им разбрал смисъла...

alpayyusufov
11-19-2012, 12:09
в часовете си оправя косата

BlizeR
11-19-2012, 12:18
в часовете си оправя косата и какво от това?

alpayyusufov
11-19-2012, 12:24
Стига с тва -и какво от това?- прочетох в един сайт че са искали да изглеждат максимално добре ..

dream1707
11-19-2012, 12:37
Да ти кажа честно... ще те обезкуража... ама си мисля, че не иска да изглежда добре точно за теб ... От къде си сигурен, че те харесва

Chacho
11-19-2012, 12:40
А ти що я не питаш що не иска да си говори с тебе? Ако те отреже, заеби я.

alpayyusufov
11-19-2012, 12:44
що така говориш нали ти казвам че постояно мене ме гледа ..

alpayyusufov
11-19-2012, 12:45
Да ти кажа честно... ще те обезкуража... ама си мисля, че не иска да изглежда добре точно за теб ... От къде си сигурен, че те харесва

alpayyusufov
11-19-2012, 12:46

аи всички други в класа са идиоти аи не само тя ме харесва а почти всички момичета ме харесват ..

TROLLDADLOLCAKE
11-19-2012, 12:49
Според мен не те харесва ! :/ :D

Big Jo reaper
11-19-2012, 14:36
аи всички други в класа са идиоти аи не само тя ме харесва а почти всички момичета ме харесват ..

аве тъп приеми го не те харесва и тва че си оправя косата ти давам 90% че е за някой поголям батко от нея.щом не говори с тебе начи не те понася.от начините по които се изразяваш разбирам че си много тъп и тва за харема не вярвам.достатачно си тъп и най задръстената от твоя клас да те отхварли.бая си омален сега ще те цитирам за да разбереш как изглеждаш отсрани и да си дадеш преценка :''ама тя ме гледа и си оправя косата за мен'':това достатачно ли беше :D ами ако те гледа и се възмощава колко си грозен а! ТАПАЦИ ТАПАЦИ НАВСЯКАДЕ

marilyn
11-19-2012, 15:06
Мързи ме да ти чета неграмотното писане. Научете се, бе хорааа!

SweetySmallDevil
11-19-2012, 18:59
аве тъп приеми го не те харесва и тва че си оправя косата ти давам 90% че е за някой поголям батко от нея.щом не говори с тебе начи не те понася. от начините по които се изразяваш разбирам че си много тъп и тва за харема не вярвам.достатачно си тъп и най задръстената от твоя клас да те отхварли.бая си омален сега ще те цитирам за да разбереш как изглеждаш отсрани и да си дадеш преценка :''ама тя ме гледа и си оправя косата за мен'':това достатачно ли беше :D ами ако те гледа и се възмощава колко си грозен а! ТАПАЦИ ТАПАЦИ НАВСЯКАДЕ

То нали ти много грамотно се изразяваш! Като изключиме останалите ти грешки, пише се "възмУщава" и "тЪпаци" .. първо погледни себе си, после говори против другите!

По темата: Отиди и я попитай защо те отбягва, ние тук няма как да знаем. Според отговора и ше си направиш заключенията, струва ли си или не. Успех. :)

bitchwolf
11-19-2012, 19:13
на трол ми мирише..
или греша?

Aspire
11-19-2012, 19:57

Това, че те гледа не означава на 100%, че те харесва. Най - сигурния начин е да отидеш и да я попиташ дали иска да излезете на кафе, разходка, кино. Ако приеме имаш шанс, ако не, поне няма да се чудиш вече.

Big Jo reaper
11-20-2012, 11:42

казах ти тя може да те гледа и да ти се чуди как може да си толкова грозен :D

dream1707
11-20-2012, 11:49

Хах, това, че те гледа не означава, че те харесва... Аз гледам много хора, без да имам каквото и да е към тях...
Не бъди толкова самоуверен, щом те избягва и ти казва, че не иска да говори с теб .. значи може и хич да не те харесва...
Тва че си плейбоя на класа също не ти дава основание да си мислиш, че заради това ще те хареса

deadshadow13
11-20-2012, 15:32
АУУУ големи разбирачи се извъдихте бе момчето е на 13 вие кво искате?
Проявете внимание към темата му всеки е минал през това.
Всеки един от нас помни тези моменти когато сме били на 13 и сме си харесвали момиче.

Явно я харесваш но тя е твърде малка за да разбере какво изпитваш към нея само с погледи.АКо беше по голяма щяхме много да говорим но тъй като сте малки и дватама просто отиди до нея и кажи какво изпитваш към нея докато се усетиш ще ходиш на кино с нея и ще си помагате в час.
Успех.

heartshapedbox
11-20-2012, 15:45
Кажи и,че я харесваш и я покани на кино.

Big Jo reaper
11-20-2012, 18:03
Добре от мен да мине ще ти дам съвет значи кажи и че много ти се гледа картон нетлорк и немаш с кой :cool: или кажи и ти си роза ти си крем хайде с теб да се (if u know what i mean) нека ти подскажа думата започва с е и завършва на м http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/008/549/Naamloos-2.png

tori
11-20-2012, 18:13
:д Мечтите са безплатни, мили ми авторе. Отиваш, казваш й колко я харесваш и я питаш защо не иска да ти говори.

~The Smile~
11-20-2012, 18:40
Ммм...според мен НЕ те харесва... Риба има много в морето! ;)