View Full Version : ПОМОЩ!ВЛЮБЕНА СЪМ В АКТЬОР!!!
Някой би си казал ''е какъв и е проблема па на тая!'', ама ето ти проблема ми:
влюбена съм в актьор (по-голям е от мен,ясно е ,сега е на 40,но във филма,в който го гледах,като го харесах,беше на 22,де!!!). до тук добре, но което и момче да ми предложи, все отказвам. защо? не ми прилича на него и не ми допада (а копие на този актьор няма!!!), а досега отказах на типове, които хич не са за изхвърляне, ама вече е късно! ;( как да го забравя, или поне да го преодолея, така че да ми харесват и други момчета!!!ПОМОЩ!
На 10 ли си?
Нормално.
Ще ти мине!Не е нищо по-специално. Поредната такава тема. Ще го израстеш.
Ето кво не ми се връзва. Ако толкова много си хлътнала по него и не искаш други, защо искаш други?
PullMeCloser
11-19-2012, 17:28
Кой актьор? :Д
dream1707
11-19-2012, 17:28
Някой Дисни актьор ?
Абе ,дисни , той е ОЛД бът Голд 40 годишен пичак.
И на мен ми е интересно кой е актьора ;д
dream1707
11-19-2012, 18:02
Абе ,дисни , той е ОЛД бът Голд 40 годишен пичак.
Опса.. изпускам важни факти
Аре да си прайм залагания !
Да е Брад Пит случайно?!?!?
Пол Уокър?!
Някой?! Залози!
20!
PullMeCloser
11-19-2012, 18:04
Не знам, ама ако е Хю Лори, я разбирам :Д
prosto_chovek
11-19-2012, 18:06
според мен е едно от трите прасенца.
Лео ди Каприо в "Титаник" maybe.. по темата нз какво да ти кажа на 40 не е ли малко голям за теб ??
Любовта няма граници, бе! ^
Нали, даже ти си си го плеснал за аватар,щото си му фенка!
prosto_chovek
11-19-2012, 18:10
може и да е робърт де ниро на старини.
Кво се ебаваме с момичето обаче..
prosto_chovek
11-19-2012, 18:25
разбира се!
kalpazanka
11-19-2012, 18:28
Малиииии...оправихте ми вечерта. :lol:
Despicable95
11-19-2012, 18:37
хахаха добре добре... добре че не си написала Джъстин Бийбър :D
А сега сериозно: Момиче, не живей в измислен свят и не пренебрегвай другите/ реалните момчета около теб. Така е, наистина за любовта граници няма, но почакай свали розовите очила и погледни, трудно би ходила с някой актьор особено ако е с някво огромно самочувствие. А и това че вече е на 40... не си хаби младините за някой който може да ти бъде баща!! :)
turquoiseXpassion
11-19-2012, 18:43
Fangirling-a не прощава :Д Но ако е Джоусеф Гордън-Левит, нищо не може да се направи...
Fangirling-a не прощава :Д Но ако е Джоусеф Гордън-Левит, нищо не може да се направи...
hmm..sexy <3
Джаред Лето?! Той чукна 40 скоро?! МИИИ нанам.
И аз току-що реших, че щом не мога да съм с Енрике Иглесиас не искам никой друг. Ама аре да не ви се стори,че сам нахална
за Чад Мъри може би ще направя компромис.
ForzaFelipe
11-19-2012, 21:17
Кажи кой е,може да приличам на него :D
Много влюбчиви сте станали....то и аз си харесвам някой актриси,ама не си представям как се женим...
MarkKnight
11-20-2012, 01:03
Райън Гослинг или аз залагам на Бен Афлек,който точно чукна 40така :D
иначе и аз съм влюбен в Натали Портман ама...
иначе и аз съм влюбен в Натали Портман ама...
Скарахме се вече. А и трябват здрави нерви за:
http://www.youtube.com/watch?v=g1ucng_9YxE
ccdesigns
11-20-2012, 01:29
И аз залагам на Райън Гослинг :D Или тоя Том Харди, ма той е по-млад на 35 е. Moже и Крисчън Беил да е (или там както му е фамилията). Или Джони Деп? :D Стейтъм?
Гослинг или Стейтъм е, 100 про.
MarkKnight
11-20-2012, 01:32
ахаха вземи си я Наталито...аз минавам на Алба :D
Иначе Харди е на 35...във филма на батман как се беше назобил...не е истина
pozitiwen
11-20-2012, 09:28
Та кой е актьора?
~The Smile~
11-20-2012, 18:53
според мен е едно от трите прасенца.
+1
Ама ми е интересно в кой актьор си влюбена. о.О
Jack Daniels27
05-31-2013, 20:21
влюбена съм в актьор (по-голям е от мен,ясно е ,сега е на 40,но във филма,в който го гледах,като го харесах,беше на 22,де!!!). до тук добре, но което и момче да ми предложи, все отказвам. защо? не ми прилича на него и не ми допада (а копие на този актьор няма!!!), а досега отказах на типове, които хич не са за изхвърляне, ама вече е късно! ;( как да го забравя, или поне да го преодолея, така че да ми харесват и други момчета!!!ПОМОЩ!
И аз съм така. :Д
jetaimee
05-31-2013, 23:16
Аз залагам на Скалата :D Въпреки че скоро си планираме сватбата с него,хахуахаха (момиче,далече от него !) :D:D
just_a_girl2007
06-01-2013, 21:23
Първо- ти не си влюбена в човека, в актьора, а в персонажа му, а той е измислен и нереален.
второ- ти си влюбена в идеята за този персонаж.
и трето- излез от филма
pifiella
06-01-2013, 21:30
д-р Хаос!
Все някой трябва да е от тия
http://www.imdb.com/search/name?birth_year=1972
или тия
http://www.imdb.com/search/name?birth_year=1973
Искаме жокер! :D
Аз залагам на Скалата :D Въпреки че скоро си планираме сватбата с него,хахуахаха (момиче,далече от него !) :D:D
На 22 години бъдещия ти съпруг не е правил филми, но е срещнал тогавашната си бъдеща съпруга :D