PDA

View Full Version : Запитване.

LadyTerrible
11-19-2012, 18:20
Здравейте! Искам да попитам по-запознатите дами за безопасните дни на цикъла.Чувала съм,че 3-4 дни след или преди менструация е най-малък шанса за забременяване,но навсякъде пише различно.Правих секс с прекъснат полов акт и съм 99% сигурна,че не е попаднала сперма в мен,а бях 3 дни преди цикъл.По принцип се пазим,но нямахме презерватив в случая,а и вече съм взела мерки - предписаха ми противозачатъчни,които трябва да ги започна от първия ден на следващия цикъл. Ии като един професионален паникьор започнах да си се притеснявам,че няма да ми дойде.Не съм фен на необезопасения секс,но се случват екстремни ситуации :D Цикъла ми си е редовен най-много да закъснее или подрани до 5 дни,миналия месец ми дойде на точната дата.Овулацията си я следя стриктно и ми свърши около 4ти.Та иначе,по малко ме наболява корема като да ми дойде,ноо още няма резултат,а трябва да ми дойде на 20ти...Някакви мнения и съвети ? Благодаря предварително. :)

DragonLady
11-19-2012, 19:01
Споко мацка, не си бременна. Точно тези дни, които ти споменаваш са безопасни и максимално отдалечени от овулацията. А и щом не е свършил в тебе, нямаш повод за притеснение.
Колкото до болките в корема, най-вероятно ти идва.

prosto_chovek
11-19-2012, 19:01
защо.

LadyTerrible
11-19-2012, 19:07
защо.

?

prosto_chovek
11-19-2012, 19:08
?

за вас капути няма ли, бе, приятелко?

granger
11-19-2012, 19:08
Щом те понаболява и трябва да ти дойде утре. Стой и чакай.
Споко - щом си знаеш кога е овулацията - не се притеснявай.

dream1707
11-19-2012, 19:15
Щом си следиш всичко не мисля, че има за какво да се притесняваш .. успокой се, не се паникьосвай и чакай да дойде

xXxPETYAxXx
11-19-2012, 19:18
Е, щом не е свършвал в теб и не си била в овулация(най-вероятно) не се тревожи излишно.
Иначе по принцип такова понятие като "безопасни дни" не го приемам напълно, защото все пак овулацията може да ти се измести или да е неточна, но както и да е...

LadyTerrible
11-19-2012, 19:28
По време на овулация имам симптоми - специфична болка в корема,увеличена секреция и тнт. ,затова съм сигурна,че не съм била в овулация по време на акта.Приятелят ми внимаваше и свърши след няколко секунди навън.Мен ме притесняваше по-скоро предеякулационната течност,както и че са ми казвали,че е възможно и по време на акта да се отделят сперматозоиди.

за вас капути няма ли, бе, приятелко?
в поста съм написала,че се случи спонтанно и нямахме възможност да вземем презервативи,както и че не съм фен на секса без предпазни средства и не ми е навик - ако изобщо си прочел какво съм написала.

prosto_chovek
11-19-2012, 19:40
всъщност не. Видях, че сте го правили без и не четох нататък. Извини ме. Днес ме ядосаха.

Всичко е наред, не се приятеснявай. Случват се такива неща, вероятността е кокото да уцелиш 6ца от тотото в твоя случай, което е 1/(|6!-49!|), така че спи спокойно.

inatchiika
11-19-2012, 19:42
дните за който говориш са най-безопасни (до колкото е възможно) няма от какво да се притесняваш,аз имам непоносимост към презарвативи а противозачтачните не ми се отриза добре,затова практикувам прекъснат акт и нямам проблеми,така че спокойно

marilyn
11-19-2012, 20:47
Овулацията се пада около 14тия ден при 28 дневен цикъл. Тоест не си правила секс в опасни дни, ще ти дойде. Реално погледнато и да е попаднала сперма в теб, няма как да стане оплождане. Споко, ще ти дойде, чакай търпеливо.

DragonLady
11-19-2012, 21:02
.Мен ме притесняваше по-скоро предеякулационната течност,както и че са ми казвали,че е възможно и по време на акта да се отделят сперматозоиди.

Тази течност е опасна само ако момчето е свършвало преди това, и не се е изпикал измил и тн. Демек да е останала сперма по семепровода, която със предеякулационната да попадне в теб и ако си в овулация или опасните дни около нея да направи фала.

LadyTerrible
11-20-2012, 06:45
DragonLady много ти благодаря за информацията. Успокоих се. :)

besso
11-20-2012, 07:01
Понякога се чидя дали такива теми се пускат заради самото питане или просто е начин да се похвалиш на хората, че си правил секс...

nymphadora
11-20-2012, 07:20
Какво сте тръгнали да четете лекции за секса с предпазни средства?!Момичето е написало всичко грамотно и точно,вие пак за нещо да се хванете..
Аз пък не харесвам секса с презерватив-ставам суха супер бързо,усещам презерватива и е просто гадно.Авторке,ако си изчисляваш овулацията и момчето не свършва в теб,няма нужда да пиеш противозачатъчни.

LadyTerrible
11-20-2012, 07:46
Понякога се чидя дали такива теми се пускат заради самото питане или просто е начин да се похвалиш на хората, че си правил секс...
Не пиша,за да се хваля,просто имах нужда от информация,защото тук неведнъж съм получавала помощ.Аз лично от този форум не познавам никого и не намирам писането на тема анонимно тук за хвалене.Ти както искаш го приемай.