View Full Version : Откачам ли ?
anonimen567
11-20-2012, 13:58
Ще бъда възможно най-кратък. На 17 съм. Намерих невероятно момиче, което ме обича и с което обожавам да съм. Връзката ни е прекрасна, тя е на светлинни години от предишните, с които съм бил. Заедно сме от известно време. Но напоследък аз сякаш откачам - чувствам се неспокоен, променят ми се настроенията постоянно, изпадам в нещо като депресии и имам обсебващи негативни мисли - в тях няма нищо вярно, не са логични, но не спират да се появяват. Имам много предположения защо се случва това - депресиращото време, възраста ми, хормоните, които бушуват в тялото ми и т.н., но искам да чуя вашето мнение - има ли ми нещо, как да го преодолея ?
TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 17:29
Всичко това , което описа ще ти го събера в една дума - Ревност! От там идват всичките ти мисли "как тя може да е с друг и т.н" , просто трябва да и имаш повече доверие , стига да го заслужава !
LadyTerrible
11-20-2012, 17:49
Ще бъда възможно най-кратък. На 17 съм. Намерих невероятно момиче, което ме обича и с което обожавам да съм. Връзката ни е прекрасна, тя е на светлинни години от предишните, с които съм бил.
Прочитайки това,аз лично разбирам,че нямаш проблем с връзката си с това момиче,нито със самата нея.Може би е просто лош период и ще мине,изчакай.Ако мислите са свързани с изневери и подобни,вероятно наистина трябва да си имате повече доверие.Спокойно,не се филмирай,нищо ти няма. :)
~The Smile~
11-20-2012, 18:45
Е,какво още искаш? Имаш идеална връзка с момиче,което те обича!
Откачаш не ами. :д От това,което прочетох имаш прекрасна връзка ама май нещо изперкваш не се обиждай. :3 Ще ти мине спокойно. :д
djipsito
11-25-2012, 02:08
Тва да не е нещо от сорта на... прекалено е хубаво, за да е истина... гадно шесто чувство, че нещо не е наред ?
Ами ако не спортуваш е разбираемо,смисъл аз преди като не спортувах и аз изпадах в нервни кризи:мислих за политика,децата по улицата и бездомните животни. И то супер много се задълбочавах в това. Исках да умра и всичко да свърши,но като почнах да ходя на плуване всичко коренно се промени! Опитай! :)
NqkfaNikakva21
11-25-2012, 08:14
Добре де, от къде разбрахте, че си мисли, че тя му изневерява ВТФ?
Просто кофти период, пич! Релаксирай повече, измисли някви нови неща да правите с девойката, спортувай и всичко ще се оправи :)
Nickolas
11-25-2012, 10:41
Просто имаш прекалено много негативна енергия. Почни да се занимаваш със някакъв спорт или просто ходи на фитнес и блъскай щангите. Това ще заздрави собственото ти его и ще бъдеш по-уверен в себе си.
Mladenoff
11-25-2012, 12:34
Намери си релаксиращо хоби. Иди на масаж, нервната си стема направо се растартира след един качествен такъв ;)
fenikss_
11-26-2012, 03:59
Ревно!ст
Но дали тази ревност е заслужена?
Имали съмнения за изневяра или поводи от нейна страна към твоя?
И спри с ревността си докато не си я изгубил.
3ащото това е болестно състояние и,ако не се контролира и спре на време става много лошо.
Накрая ще останеш съвсем сам и зарязан от всички,защото просто никой няма да те търпи,включително и тя....