Влез

View Full Version : Миглите ми.

passion.
11-20-2012, 18:49
Миглите ми са някакви много редки и накъсани и много се сплъстяват като сложа каквато и да е спирала.
Има ли нещо с което мога да ги оправя поне малко да не са така.

П.С. Почиствам си грима с мокри кърпички за грим.. - ако има нещо общо
Понякога когато си изтривам грима ми пада по някоя друга мигла и ми е много жал :Д

Ии.. какво мислите за тази спирала Maybelline Illegal Lengths .. харесва ли ви/бихте ли си я взели или ако я имате доволни ли сте?

Hayashi
11-20-2012, 19:02
Имаше един вазелин за мигли и вежди на Essence, за които четох добри отзиви.
Четчицата на тази спирала не ми харесва. Но не съм я пробвала.

titinkaa
11-20-2012, 19:03
Мажи ги с бадемово масло вечер преди да си легнеш,но с едно памуче сложи една капка и със затворени очи си ги намажи.Внимавай само да не ти попадне в окото,че много гадно щипе.

monroe999
11-20-2012, 19:08
по-добре си почиствай грима поне от очите с нещо по-нежно, по-щадящо, мицерална вода например или някакъв друг разтвор/тоалетно мляко и тампонче и трий по-лекичко и внимателно

също съм си мазала моите с рициново масло, уж да порастнат, но май нямаше такъв ефект, но пък станаха пооо, как да го кажа, по-здрави може би? но при продължително ползване, може би поне месец-два трябва да си ги мажеш, за да видиш ефект, ако решиш де, аз го правех всяка вечер

а спиралата, ползвала съм и много евтини от порядъка на 3-4лв. на Голдън Роуз и Есенс, ползвала съм и Мейбълин, Макс Фактор, Лореал, Лумене и не съм имала проблем от тях, поне не съм забелязала

strawberry88
11-20-2012, 19:11
Мажи ги с бадемово масло вечер преди да си легнеш,но с едно памуче сложи една капка и със затворени очи си ги намажи.Внимавай само да не ти попадне в окото,че много гадно щипе.

Подкрепям.

passion.
11-20-2012, 19:51
Доколкото видях с бадемовото масло се третира суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа.
Но благодаря.. ще пробвам. А колко време да продължа да го използвам?

Emma123
11-21-2012, 12:34
Ммм може да е от кърпи4ките. С мляко е по- добре. :)

fizzyg
11-21-2012, 13:21
Трий си грима с тоалетно мляко или специален демакиант за очи. Мокрите кърпи изсушават не само миглите,а и кожата.

По-горе споменаха да си мажеш мислите с бадемово масло,мажи ги всяка вечер.Да ти стане навик.

marilyn
11-21-2012, 13:31
На моята приятелка бяха започнали да й падат миглите и тя си ги маза известно време с бадемово масло, та се оправи. И известно време що не спреш със спиралата, за да си починат?

BeastlyT
11-21-2012, 21:04
А можете ли да препоръчате някаква гел спирала или там както се казва, не съм много запозната, която подхранва миглите или такава която ускорява растежа им. Вече на доста места прочетох за бадемовото масло и май наистина ще се окаже добро попадение. :) Ако може някой да ми каже от къде мога да си го купя и каква е цената? :)

PullMeCloser
11-21-2012, 21:21
Кофти, винаги ме е било страх за миглите ми, без друго не съм надарена с гъсти и дълги... Това бадемово масло има ли някакъв шанс да ги направи по-дълги или по-гъсти? Само бадемовото ли става? Арганово или някакво няма да им навреди предполагам...

Иначе аз преди си триех грима с мицеларна вода. Много е важно да не търкаш в различни посоки, дори и с кърпите, с каквото и да е, а да си сваляш спиралата надолу, да не ги дърпаш и тн. Нормално е да падат, на тяхно място израстват нови и така, но гледай да използваш възможно най-щадящ дегримьор. Новата пяна на Нивеа е готина.

fizzyg
11-22-2012, 08:27
А можете ли да препоръчате някаква гел спирала или там както се казва, не съм много запозната, която подхранва миглите или такава която ускорява растежа им. Вече на доста места прочетох за бадемовото масло и май наистина ще се окаже добро попадение. :) Ако може някой да ми каже от къде мога да си го купя и каква е цената? :)
От аптеката се купува. Казваш,че искаш бадемово масло (на икаров). А цената е коло 2-3-4лв.

Кофти, винаги ме е било страх за миглите ми, без друго не съм надарена с гъсти и дълги... Това бадемово масло има ли някакъв шанс да ги направи по-дълги или по-гъсти? Само бадемовото ли става? Арганово или някакво няма да им навреди предполагам...
Не става само с бадемово. Аз и с пшенично ги мажа. Според мен няма голяма разлика,може и кокосово и т.н. Но аргановото май е най-доброто попадение.
Аз от малка си имам дълги мигли,но като започнах да ги мажа видях ефект определено,иска се постоянство :)

PullMeCloser
11-22-2012, 08:33
Да, ама на Икаров не са чисти,нали? А нещо не ме кефи идеята да дам 30лв+ за чисто, искам първо да пробвам :Д

sherryll
11-22-2012, 08:40
Здравей, аз също нямам някакви особено хубави мигли. Някак безлични, късички са.... Но постигам доста добри резултати, когато ги извия с извивачка, сложа спирала само леко на връхчетата и то не по дължината а леко като потъркам. Като изсъхне леко цапвам и в корена спирала и остават изправени, неспластени и гъсти и дълги... Не знам дали го обясних правилно.

NqkfaNikakva21
11-22-2012, 09:42
Винаги ми е било чудно как хората могат да си извиват миглите с извивачка ... то изглежда страшно! имам чувството, че миглите си остават .. на нея, обаче :Д