View Full Version : Странен сън
kalito2304
11-20-2012, 19:48
zdraveite. predi izvestno vreme imah mokur sun s edno mom4e koeto mn mrazq. ottogava kogato go pogleda hem mn se kefq hem mn mi stava nepriqtno zashtoto toi e ujasen 4ovek. nqkakvi saveti???
Ми не го гледай.
Пиши на кирилица.
Научи БЪЛГАРСКИ - граматика,правопис,пунктуа ция и разни такива дреболии.
dream1707
11-20-2012, 20:08
Много малко хора могат да контролират какво да става в сънищата им... и аз съм сънувала някви простотии
Гледай да не мислиш кво си сънувала... просто сън е
bitchwolf
11-20-2012, 20:31
Хаха и на мен ми се е случвало :д ама след един ден всичко си беше както преди. Не давай на сън да ръководи мислите ти в реалния живот. Все пак си сънувала човек с някакъв характер, който е бил плод на въображението ти.
TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 21:15
"Кошмарите са знаци за страх, който трябва да бъде осъзнат и посрещнат смело. Това е начина на нашето подсъзнание да ни покаже знака: "Обърни внимание!" <--- Може би ти е било като предупреждение , "Стой далеч от него " :D.. и да пиши на кирилица !
xXxPETYAxXx
11-21-2012, 16:41
Мразиш го защото е "ужасен човек", но май го смяташ за привлекателен(секуално). Какви съвети очакваш не ми е ясно, това е сън. Хората сънуват нещата, които са обмисляли/видели последно преди да заспят, нещата, за които дори не предполагат, че им преминават през ума, защото преминават само на подсъзнателно ниво.
Изчукай го.
Пиши на кирилица, задължително е.
prosto_chovek
11-21-2012, 16:52
иди и му кажи - секси, ти си в моите мисли, ти си в моя сън, искам да ме оправиш, о, да!
А стига простотии, заглавието на кирилица, другоот - лайна.
Щом го сънуваш значи го мислиш... Хората са казали каквото ти е цял ден в главата вечер го сънуваш ...
prosto_chovek
11-21-2012, 21:34
ако беше така, щях да сънувам снощи на една колежка дупето цяла вечер.
TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 05:53
иди и му кажи - секси, ти си в моите мисли, ти си в моя сън, искам да ме оправиш, о, да!
А стига простотии, заглавието на кирилица, другоот - лайна.
Стига им дава такива акъли , че нали знаеш - на тях малко им трябва ! :D :D :D
prosto_chovek
11-22-2012, 18:53
Стига им дава такива акъли , че нали знаеш - на тях малко им трябва ! :D :D :D
приятелю, повярвай им, на тях точно акъл им трябва :D
Щом го сънуваш значи го мислиш... Хората са казали каквото ти е цял ден в главата вечер го сънуваш ...
ако е така , аз всяка вечер щях да сънувам един съученик, всяка вечер...
laila_94
11-25-2012, 13:22
Много често сънищата описват наши желания,които се крият много дълбоко в нас :) Явно не ти е толкова ужасен,просто така да го кажа си си го повтаряла прекалено дълго време ,че е отвратителен,но в действителност подсъзнанието ти има друо предвид ахахах голяма простотия казах
Аз пък снощи сънувах че стоя изправена с готик обувки и със сложен страп он и всички бягат назаден ход към мене, ... какво ли значи?