Влез

View Full Version : Майка ми не ме понася,а баща ми изобщо не се интересува от мен...

tseti
11-20-2012, 21:22
Здравейте!
Аз съм на 17 години а майка ми и баща ми са разделени от много години..Аз живея при майка си. А баща ми си създаде ново семейство дори си има 3 годишно дете. А спрямо майка ми тя имаше приятел с който беше 3 години,този човек ми налита искаше да ме изнасили,а аз бях само на 14 години,а той имаше дъщеря на 12 години. Но майка така не ми повярва помисли си че искам да ги разделя това била причината... Имаха много проблеми помежду си и не можаха да се справят с тях,затова се разделиха.След време тя тръгна с друг мъж..пак разведен с едно дете на 14 години...Всичко беше идеално ,докато с майка ми едва вечер не се скарахме жестоко...Тя започна да говори,че само налитам на приятелите и а то не е така...Само за магистралата ще стана накрая...Аз си имам приятел от 3 години... казва за него че само отивам с него да правя секс нищо повече..друго не ме интересувало Неблагодарница съм била...Мразела съм нея и сестра си... (да пропуснах да кажа имам и 10 годишна сестра,която живее с нас) В разговора ни започна да се меси и приятеля и...защо съм викала крещяла защо така съм постъпвала с майка си... Хора защо...как може собствената ти майка да е срещу теб...А спрямо баща ми той не се сеща дори да ми се обади,преди всяка неделя ходех при него но се преместих да живея в друг град и няма как да ходя при него постоянно..Но той не се сеща да се обади и да ме чуе как съм...Аз ако не се обадя,той няма да ми чуе гласа..Защо имам такива родители...
Не искам да ме упреквате,просто споделих тази тема ,за да излея мъката си която тая в себе си...

rusoto_baby_f
11-21-2012, 01:35
Съжалявам много за всичко което си преживяла.
И моите родители са разведени от 11 години, живея при майка си, която си има приятел от 9 год, баща ми си има приятелка от 5 год.Никой от двамата не съм упреквала, защото всеки има право да изгради живота се на ново.Но благодаря на Господ, че каквото и да се случи, аз винаги съм на първо място.Просто не мога да си представя момента в който майка ми да реагира по начина по който твоята майка реагира.Не мога да си обясня как една майка ще се обърне срещу дъщеря си, заради новия си приятел.

beach.ch
11-22-2012, 22:04
Ами опитай се да поговориш спокойно с нея, и следващият път като се чуеш с баща си би могла и с него да споделиш ситуацията.. Опитай се да се обединиш със сестра си, все пак тя и ти ще сте заедно от сега нататък. Друго не знам какво да ти кажа, все пак скоро най- вероятно ще навършиш пълнолетие и вече ще можеш да отговаряш сама за всичко свързано с теб и живота ти, тъй че стискай зъби и чакай!

Violenza
11-23-2012, 15:32
Майка ти е пълна изродка, за да ти каже, че налиташ на мъжете, с които тя излиза. Да изпитваш ревност от собствената си дъщеря... що за червива душа трябва да си. Баща ти пък е безотговорен и явно нехае за собственото си дете. Не знам как си се запазила "нормална" с такива родители. Няма какво да направиш, не си ги избираме ние, но дано скоро успееш да се откъснеш от тях.

fenikss_
11-23-2012, 16:17
Отиваш в полицията и подаваш една жалба.

slava1
11-28-2012, 23:02
и при мен е подобен случай!Но нямам приятел,на 16 съм,нямам сестра и баща ми няма все още ново семйство!Щом стана на 18 директно си плюя на петите и дим да ме няма!!Да се оправят.Един живот живеем а те го провалят и съсипват