View Full Version : Мнение за татус :)
lamer4e7o
11-21-2012, 15:42
Искам да ви попитам какво мислите за тази татуировка:
http://store.picbg.net/thumb/E0/FD/2d1100c9dd15e0fd.jpg (http://picbg.net/img.php?file=2d1100c9dd15e0fd.jpg)
П.С.: Извинете ме, ако съм пуснал темата в грешен раздел.
Грешен раздел;
Ламерска;
Татуировката се очаква да бъде крещяща индивидуалност, а това какво те кара да мислиш за хора, търсещи си тату в нета, вместо да са ИНДИВИДИ?
Имат само по 1 крак;
Светлосенките и като цяло работата е достойна за петокласник;
Такъв и би се кефил на такава татуировка;
Не ми се и мисли каква "символика" се опитала да заложи, в този моден аксесоар, ПРОСТИпутката носеща го.
МИСЛЯ още доста неща, но смятам, че тези стигат. Съветвам те и ти да генерираш "малко" биотокове в главата си.
Ако си ти харесва лошо няма. Но на мен не ми. Голяма е, мястото (рамото) е много видимо...
Colouring
11-21-2012, 16:48
Не, никак не ми харесва.
И на мен не ми харесва особено
colormylife
11-21-2012, 17:43
Въобще не ми харесва къде е разположена.И самата татуировка не ми допада.Но все пак няма да я нося аз нали! Важното е тебе да те кефи.
lamer4e7o
11-21-2012, 17:44
Грешен раздел;
Ламерска;
Татуировката се очаква да бъде крещяща индивидуалност, а това какво те кара да мислиш за хора, търсещи си тату в нета, вместо да са ИНДИВИДИ?
Имат само по 1 крак;
Не ми се и мисли каква "символика" се опитала да заложи, в този моден аксесоар, ПРОСТИпутката носеща го.
МИСЛЯ още доста неща, но смятам, че тези стигат. Съветвам те и ти да генерираш "малко" биотокове в главата си.
facepalm.gif
И не съм казал, че ще си я правя, просто питам. И тия лафове с биотоковете от кое шоу ги взе?
Иначе мерси за мненията на другите. :)
И на мен не ми харесва особено,но всеки с вкуса си. :)
rusoto_baby_f
11-21-2012, 21:56
По принцип не си падам по картини, за това не ми харесва.
titinkaa
11-22-2012, 10:25
Много е голяма,и само за това не ми харесва.
Не бих си я направила, някак не ме грабва. Но всеки си има вкус и собствено мнение.
heartshapedbox
11-22-2012, 19:26
С какво нашето мнение ще промени твоето или това на човека, имащ въпросния татус? Щом си го е направил някой, значи му харесва и толкова. Точка.
BrainDamage
11-22-2012, 19:38
направена е изключително куцо, не вярвам замисъла да е бил такъв
платени са най-много 20-30лв. за т'ва нещо [НАДЯВАМ СЕ], ако изобщо притежателя е плащал ..или е бил опитно мишле на някой приятел хващащ за първи път тату машинката
някой, който може да рисува може да си направи страхотно проектче, ако му харесва самата идея, но изпълнена по този начин .. НЕ, НЕ И НЕ!
Хора, това са ви телата, като ще правите нещо, което остава за цял живот, го правете както трябва и не бъдете нечие опитно зайче, за да не ставате смешни.
Декорирайте ги както трябва.
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/559362_340077296071687_234497229_n.jpg
caisytoo
11-23-2012, 12:22
Лично мое мнение е, че е добре да си направиш някоя татуировка, която има много голямо значение за теб (аз например скоро ще си правя с римски цифри годините, в които са родени майка ми, баща ми и кучето ми (обожавам кучето си, да), това са най-важните същества за мен). Също така, искам да отбележа, че това НЕ Е грешния раздел, тъй като татуировката е вид козметична манилулация, вървяща ръка за ръка и с пиърсингите. Татуса не е хубав, може би защото не го е правил добър татуист, но може да стане шедьовър, ако някой седне и го нарисува хубаво с някои добавки, един вид да го "тунингова". Ако си решила да го правиш, се замисли дали има смисъл за теб за да не съжаляваш след време! :)
lamer4e7o
11-23-2012, 12:39
Казах, че не е за мен, но както и да е. ^^
П.С.: Момче съм.
Виждала съм оригиналната картинка и е доооста по-ефектна от този опит.Самия татус е отвратителен и изглежда като опит за прекопиране от някое дете,а липсата на двата крака направо ми избоде очите :? УЖАС!!!
JoLLiE92
11-23-2012, 15:50
Грешен раздел;
Ламерска;
Имат само по 1 крак;
супер! ;д най-много ми хареса "имат по един крак" :razz:
смисълът не го коментирам, изработката е наистина отвратителна.
fenikss_
11-23-2012, 15:57
Готина е.
И аз мисля лятото до си татуирам с дракон на една плешка на гърбът ,и Левски на целият гръб.
JoLLiE92
11-23-2012, 15:57
,и Левски на целият гръб.
...................
fenikss_
11-23-2012, 16:29
...................
Готино е,аз лично съм го виждала на гърбът на един приятел.
А и може да си татуирам и фенкс на гърбът.
Е,кв'o?Сюлейман велики ли да си татуирам? :d :D
JoLLiE92
11-23-2012, 16:35
Безвкусно е вече :) Всеки сульо си татуира Левски. Левски ако го види това, ще се обърне в гроба.
Аз съм на мнение, че татусът трябва да бъде личен, свързан с ТВОЯ живот.
fenikss_
11-23-2012, 16:38
^^ Ти имаш ли?
Какъв е?
И къде е?
JoLLiE92
11-23-2012, 16:39
Все още не. В процес на обмисляне е от много време.
lamer4e7o
11-23-2012, 21:18
Виждала съм оригиналната картинка и е доооста по-ефектна от този опит.Самия татус е отвратителен и изглежда като опит за прекопиране от някое дете,а липсата на двата крака направо ми избоде очите :? УЖАС!!!
А можеш ли да я дадеш тук или на ЛС поне? :)
caisytoo
11-24-2012, 09:12
Казах, че не е за мен, но както и да е. ^^
П.С.: Момче съм.
Извинявай, моя грешка. И все пак, който и да си я прави трябва да е сигурен,че я иска. :)
swag style mdfkz.
11-24-2012, 09:18
Ъггггхххххх.. грозна работа.
lamer4e7o
11-24-2012, 09:57
А може ли само да споменете кое по-точно е грозното, като оставите факта, че ангелите са с по един крак. Другия недостатък на татуса какъв е? :)
BrainDamage
11-24-2012, 10:36
светлосенките, контурите .. изработката като цяло
а това да си татуираш дракон и Левски ..на едно място ;x по-голяма тъпотия няма.. баси космополита, т'ва вид гавра с Дякона ли трябва да е?
Да не говорим, че съм виждала толкова много несполучливи опити за татуси на Левски, Ботев, Каравелов и още куп въздожденци..
може да се повтарям, но избирайте си добре татуистите!!
JoLLiE92
11-24-2012, 11:14
А може ли само да споменете кое по-точно е грозното, като оставите факта, че ангелите са с по един крак. Другия недостатък на татуса какъв е? :)
Не сме тук да ти обясняваме колко тъпа е идеята. Че е тъпа, тъпа е, но това е въпрос на вкус. Само че изработката е много много много зле, все едно племенника ми го е рисувал на гланцово блокче.
lamer4e7o
11-24-2012, 12:45
Ти може да не си тук заради това, но аз искам мнения с аргументи. В случая тъпото е бедния ти речник, тъй като май само думи с корен „тъп“ знаеш да използваш.
Когато племенника ти нарисува нещо подобно, го покажи, за да го видя. ;]
JoLLiE92
11-24-2012, 12:52
Миличък, речникът ми не е беден, целта беше да подчертая прилагателното име, което използвах. Най-обичам когато не могат да ми кажат друго и се заядат за грамотност. Както се казва "ти на мене ли беееее" ;)
Самата идея на татуировката ти НЕ ми харесва. Както и на повечето писали по-горе. Ако на теб ти харесва - прави си я, няма да е върху мен имах предвид. На теб ако не ти харесва моята идея за татуировка, мислиш ли, че това ще ме спре да си я направя? Няма дори да те питам, 'щото ми е бх за мнението на непознат човек относно нещо, което аз ще нося цял живот. И 'щото татусът ми ще е личен, свързан с моя живот и характер, не с това к'во е модерно в момента или к'во съм изкопала в интернет.
Идеята ми беше, че ако си правиш, или който ще си я прави, точно тая въпросната рисунка, поне гледайте да е добре нарисувана. Изработката не е добре - колко по-ясно искаш да ти го кажа? Да се аргументирам защо аджеба не е добра ли очакваш? Който ти каза, че изглежда като опитно зайче на кандидат-татуист, беше напълно прав. Като ще си правите нещо, което цял живот ще е върху вас, поне дайте колкото пари трябва, че лазерните премахвания са по-скъпи. ;)
lamer4e7o
11-24-2012, 13:47
Аз вече имам татус, така че недей ми обяснява кое е за цял живот и кое не — много по-добре знам от теб.
Идеята ми беше да се аргументираш, не да ми пишеш някакви селски лафчета, каквито има в първия ти абзац. Иначе мерси все пак!
JoLLiE92
11-24-2012, 13:50
Кое от "лоша" и "изработка" е селски лаф? Точно аз пък никъде не съм сложила селски лаф. Идва ми да ти кажа ВИЖ СИ АВАТАРА, МОЛЯ ТЕ, ПОСЛЕ ОБЯСНЯВАЙ КОЙ БИЛ СЕЛСКИ. :)
Какво като вече имаш татус? Нещо по-велик ли си от мен, която все още решавам къде точно да си го направя, за да не го осерат както на твоята картинка, която обсъждаме в момента? Аргументирах се, че стилът не ми харесва на татуса и това теб не бива да те бърка, но изработката е лоша. Да аргументирам защо е лоша ли искаш?
lamer4e7o
11-24-2012, 15:00
Ясно ми е само това, че не разбра кое от твоя пост е лаф. Това ми стига.
Относно татусите: Не съм казал, че съм велик, просто ми се струва смешно да обясняваш кое как стои относно татусите на човек, който вече има такъв.
А относно аватара ми: Хвани се заяждай с нещо друго, темата за аватара ми доста хора от форума преди месеци я подхванаха, така че няма как да ме подразниш с това. :)
JoLLiE92
11-24-2012, 18:31
Вече просто не помня какво съм написала. Точно аз пък изобщо не ти се заядох за вкуса за татуса, просто казах, че е кофти направен. Какво като имаш? Я качи снимка да видим твоя дали и той не е все едно малко дете го е рисувало с пастели? Аз ще си правя и избирам най-перфектния вариант, избирам бавно и сигурно всичко, за да не се получи по тоя гнусен начин.
А можеш ли да я дадеш тук или на ЛС поне? :)
Не намерих точно тази,но ето подобна ...
http://blackwallpaperz.com/LilBlack/Angel-Demon-Affair-Black-Wallpaper-1.jpg
lamer4e7o
11-24-2012, 20:38
JoLLiE92, не мисля повече да споря с теб. Ясно е, че започна да избиваш комплексите си.
3oPuTy, мерси за картинката, но мисля че в татуса смисълът е малко по-различен от този на картинката. А и тук са дявол и ангел, ако не се лъжа. :D
Ох, давайте report за тоя!^^
mimsssssss
11-25-2012, 00:04
Авторе, че ти и картинката дето си дал е ангел и дявол. Татуса символизира свързаността им.
Самата идея ми харесва, две преплетени тела ала-бала, изработката е под всякаква критика. Самият татус е само очертан, може да се поработи над него, за да стане татуировка, така си е просто все едно наложено с индиго. Няма нито светлосенки, нито рисвано вътре в телата.
JoLLiE92
11-25-2012, 06:47
изработката е под всякаква критика. Самият татус е само очертан, може да се поработи над него, за да стане татуировка, така си е просто все едно наложено с индиго. Няма нито светлосенки, нито рисвано вътре в телата.
а момичето разбира. :) не си избивам липсващите комплекси, просто изказах мнение да не си правиш татус при същия псевдомайстор
JoLLiE92, не мисля повече да споря с теб. Ясно е, че започна да избиваш комплексите си.
3oPuTy, мерси за картинката, но мисля че в татуса смисълът е малко по-различен от този на картинката. А и тук са дявол и ангел, ако не се лъжа. :D
Ти явно нищо не разбираш,а?! о.О Единствената разлика между моята и твоята картинка е,че при мен мъжът е Дявола/Демона,а жената е Ангела,а при теб е обратното.
А и ми стана интересно какъв РАЗЛИЧЕН смисъл виждаш ти в двете картинки?!
JoLLiE92
11-25-2012, 09:22
Ти явно нищо не разбираш,а?! о.О
сега ли го забеляза? :D
единствената разлика, е че неговата е толкова нескопосно нарисувана, че не си личи кое кое е ;д на мен ми е интересно какъв смисъл вижда изобщо, та дори еднакъв да е :)
lamer4e7o
11-25-2012, 14:19
В интернет този татус го пише като ангелска прегръдка — този от първия пост. Затова и вие си мислите, че е направено нескопосано. Но все пак това е ваше мнение. За светлосенките съм съгласен.
И не съм казал, че разбирам. Просто питам, а вие вместо да обясните като хората, започвате да се пъните и да говорите по селски.
На мен не ми харесва, не си падам по ангели.
lamer4e7o
11-25-2012, 14:26
На мен не ми харесва, не си падам по ангели.
Така е, не всеки обича този тип татуси. Но този татус не е дявол с ангел, а са два ангела и само на едно място в интернет го има, дори преди малко си играх около 30 минутки, докато намеря точния линк. Може да не е направен много добре, но поне знам, че са два ангела.