View Full Version : СПЕШНО! изненада..
mimettoo
11-21-2012, 17:20
Здравейте,
утре (22.11) с приятеля ми правим 3 седмици и се чудех как да го изненадам?.. знам че не е месец за да си правим подаръчета, но аз оценявам всеки ден, в който съм с него! ;д единствената ми молба е да не е "подарък" в смисъл с парична стойност, ами някакъв малък жест.. изненадка! ..
мерси предварително..!
prosto_chovek
11-21-2012, 17:22
е секс, като за без пари. Какво му подари за първата и втората седмица?
FuCKkK13
11-21-2012, 17:22
:lol:
FuCKkK13
11-21-2012, 17:23
вие кога ще се научите че 1 седмица и един месец не са нищо... като толкова много го цениш всеки един ден можеш да му направиш някаква изненада,но когато е по повод - моля ви не бройте седмиците и месеците
mimettoo
11-21-2012, 17:31
а без секс не може ли? .. xD
FuCKkK13
11-21-2012, 17:34
ами за 3 седмици какво очакваш ? естествено ако сте правили тази крачка.. иначе нищо.. ти за 3 седмици каква изненада искаш ? все едно правите 30 години ли ?
Облечи си някво секси бельо, сбъдни му някоя фантазия... нещо такова. Не знам какво им празнувате на тия 3 седмици....
prosto_chovek
11-21-2012, 17:41
на по колко сте? С какъв разчет мислиш да му пуснеш?
Wednesday666
11-21-2012, 17:41
Не може ли просто едно "обичам те" ?
Какво толкова има да му правиш изненади за 3 седмици? Изчакай примерно на 1 месец, аз лично не виждам смисъл за някакви седмици..
Едит: не, че е адски възможно да го обичаш вече, обаче за друго не се сещам, щом като и секс не правите ..
FuCKkK13
11-21-2012, 17:46
Не може ли просто едно "обичам те" ?
Какво толкова има да му правиш изненади за 3 седмици? Изчакай примерно на 1 месец, аз лично не виждам смисъл за някакви седмици..
Едит: не, че е адски възможно да го обичаш вече, обаче за друго не се сещам, щом като и секс не правите ..
то па 1 месец егати времето
Wednesday666
11-21-2012, 17:48
то па 1 месец егати времето
Първо, казах Примерно.
Второ, за някои хора може да е много.
Вие пък к'во нападнахте детето?!Може това да й е първата връзка и е нормално да се вълнува ...
Авторке,защо просто не му пратиш един хубав СМС от рода на "Оценявам всеки ден прекаран с теб!" (както сама пишеш по-горе) или нещо от рода.Това са си някакви си 3 седмици,той дори може да не се сети,че правите толкова ... Ако пък толкова много държиш да е нещо по-грандиозно - сготви му нещо,например (след като изключваш сексапилното бельо).
bitchwolf
11-21-2012, 17:49
Бе тя каза 'изненадка' не 'ИЗНЕНАДААА'. Има нек'ва разлика... Балон с хелий вземи. Вържи го на връвчица и на него нарисувай сърчице или там напиши нещо. После се надишайте с него и се посмейте ^^ :D
с приятеля ми правим 3 седмици и се чудех как да го изненадам?
WHOLE 3 FUCKIN' WEEKS?!OH MY GOD<PLEASE TELL ME MOAAAR!
Миии...звучи ми тъпо...
ама една кутия шоколадови бонбони примерно , вино би свършило работа...и една приятна обстановка ест.
prosto_chovek
11-21-2012, 17:50
ако й е първата връзка
приятелко, ще се научиш, че такива неща нямат смисъл и такава стойност, каквато им влагаш. Най - важното е да се обичате, което ще си проличи след още доста време, и да ви е хубаво един с друг.
FuCKkK13
11-21-2012, 17:51
Първо, казах Примерно.
Второ, за някои хора може да е много.
от където и да го погледна 1 месец не е много
Wednesday666
11-21-2012, 17:53
Пак ти казвам, че това е твое мнение.
А винаги се намират хора на противоположното.
mirorforse
Мда 3 седмици наистина са малко.. не бях се сещала да празнувам всяка седмица..или месец :D Щом не може да е парична изненада измисли нещо сама. Напиши му колко много го обичаш, макар че сте заедно само от няколко седмици,колко цениш всеки ден прекаран с него бла бла бла квото се сетиш.. Напиши го като смс (както каза ЗоРuTy) или пък на картичка (ако нямаш стотинки и за картичка на листче :D)
prosto_chovek
много е
да се каниш да си хвърлиш чорапите за пране или поне да ги смениш. За една връзка е много след втората година, да кажем.
Абе понякога месец може да е много ... Аз вече 6 години не мога да преодолея човек,с когото бях малко над месец.Все още имам силни чувства към него,такива каквито нямах към нито едно от момчетата преди и след него (а връзките ми все са били от порядъка на година-две),но едва ли и при авторката е същото :)
prosto_chovek
11-21-2012, 17:58
е какво толкова ти е направил, че 6 години да не са компенсирали един месец бе?
mimettoo
11-21-2012, 18:01
Бе тя каза 'изненадка' не 'ИЗНЕНАДААА'. Има нек'ва разлика... Балон с хелий вземи. Вържи го на връвчица и на него нарисувай сърчице или там напиши нещо. После се надишайте с него и се посмейте ^^ :D
хаха .. добра идейка мерси! ^^
bitchwolf
11-21-2012, 18:07
:)
mimettoo
11-21-2012, 18:13
това е то- ЛЮБОВТА! ;дд
prosto_chovek
11-21-2012, 18:15
това е то- ЛЮБОВТА! ;дд
както и да звучи, се радвам за нея, че е преживяла такава любов с такава следа.
А ти, приятелко, ще те посъветвам да си се радвате на връзката и дано бъде също толкова забележителна, но без такъв край. Каквото и да му подариш, вярвам, че ще му хареса, но не е нужно да го правите всяка седмица, повярвай ми :D
^недей така де, ако ще е секс - поне по 1 път на седмица ще трябва за в бъдеще /ако се смята за подарък за него само/
Амиии интересното е,че и аз,и той нямаме отговор на този въпрос,но е факт,че и двамата все още не сме се преодолели и имаме чувства един към друг (не същите като тогава,но все пак доста силни и истински) ... За съжаление така се стекоха нещата,че към момента (а може би и занапред) няма да можем да сме заедно отново,но това е друга тема - нека не спамим в темата на момичето :)
prosto_chovek
11-21-2012, 18:26
^недей така де, ако ще е секс - поне по 1 път на седмица ще трябва за в бъдеще /ако се смята за подарък за него само/
бе стига па ти, може да са малки, да са прокурорски чеда :D
prosto_chovek
11-21-2012, 18:26
Амиии интересното е,че и аз,и той нямаме отговор на този въпрос,но е факт,че и двамата все още не сме се преодолели и имаме чувства един към друг (не същите като тогава,но все пак доста силни и истински) ... За съжаление така се стекоха нещата,че към момента (а може би и занапред) няма да можем да сме заедно отново,но това е друга тема - нека не спамим в темата на момичето :)
сигурно е имало много сериозни отношения между вас и преди да сте ходели, да се познавате от малки? Права си, стига толкова.
xXxPETYAxXx
11-21-2012, 18:35
Аха, 3 седмици не са повод за изненади, но какво пък, щом имаш желание няма лошо.
-Разменете си снимки за портмонетата(разбира се,ако не сте го направили, все още) :D
-направи му палачинки(или нещо друго му сготви)
хайде, дойде ми идея накрая - замъкни го някъде по молове/места, където има от кабините за снимки на момента, снимайте се заедно и всеки да си вземе по 2 снимки...ето ти изненада като за 3 седмици /не мога да повярвам, че го написах ?!?/
prosto_chovek
11-21-2012, 18:47
а ако сте от софия, идете на панчарево, вземете си лодка под наем и погребете. Супер е. Малко е студено, ама ще се облечете и ще ви е готино. Не се базикам.
сигурно е имало много сериозни отношения между вас и преди да сте ходели, да се познавате от малки? Права си, стига толкова.
Всъщност се запознахме може би седмица-две преди да се съберем,нооо както казах стига с тази тема :)
prosto_chovek
11-21-2012, 18:52
а момичето, дето пита, не каза нито на колко години е, нито от къде е. Приятелко, представи се, де! Това също е важно предвид какво искаш да ти дадем като идея.
mimettoo
11-21-2012, 19:29
както и да звучи, се радвам за нея, че е преживяла такава любов с такава следа.
А ти, приятелко, ще те посъветвам да си се радвате на връзката и дано бъде също толкова забележителна, но без такъв край. Каквото и да му подариш, вярвам, че ще му хареса, но не е нужно да го правите всяка седмица, повярвай ми :D
добре, приятелю, мерси за съвета..! ^^ xDD
TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 01:08
Е такава приятелка ти трябва ! За 3 седмици - подарък ! За 4 - подарък , за 5 пак .. :D , тоя пич ако се задържи с теб една година ще се види под пари и подаръци ... :D :D
prosto_chovek
11-22-2012, 19:05
Е такава приятелка ти трябва ! За 3 седмици - подарък ! За 4 - подарък , за 5 пак .. :D , тоя пич ако се задържи с теб една година ще се види под пари и подаръци ... :D :D
не впрвам да му подарява пари в брой :D
bitchwolf
11-22-2012, 19:28
^ парите след продажбите, ако правилно следя мисълта :д
prosto_chovek
11-22-2012, 19:32
ако правилно съм те разбрал, малки са за проституция :D
bitchwolf
11-22-2012, 19:33
оо не не, продажбата на подаръците имах предвид. :д
prosto_chovek
11-22-2012, 19:34
помислих си друго, че искаш да кажеш :D е да, така е.
TROLLDADLOLCAKE
11-23-2012, 23:51
не впрвам да му подарява пари в брой :D
Знаеш ли ? :D .. Мимее я като се зарежете с този пич , ми драсни едно лично , че ми се прииска някой да ми подари нещичко , от сега да знаеш много ще те обичам ! :D :D :D
prosto_chovek
11-24-2012, 07:43
Знаеш ли ? :D .. Мимее я като се зарежете с този пич , ми драсни едно лично , че ми се прииска някой да ми подари нещичко , от сега да знаеш много ще те обичам ! :D :D :D
мани я момичето, ти па :D