View Full Version : Не разбирам какво се случва около мен...
Отдавна не съм писала тема тука, но нещо напоследък имам нужда да бъда нахранена колко съм зле от напълно непознати, така че започвам...Преди няколко месеца се върнах на старата си работа за лятото и си намерих симпатичен колега - весел, забавен и доста разбран се оказа...излизахме няколко пъти след работа с колегите, допаднахме си доста и започнахме да излизаме. Сладък ми беше - много добро момче, по-малко от мене с повече от година...предположих, че няма да излезе нищо, работехме заедно и нямаше да е коректно, затова не сме се обвързвали. Изкарахме няколко месеца така - точно, забавно...излизахме основно с неговите приятели или само двамата /моите приятелки са основно колежки от работа и нямах никакво желание да се разчува из офиса и преди да започнем да се виждаме ни се правеха достатъчно забележки/. Запознах го с няколко колеги от университета - изревнува от един от тях, обясних, че е само приятел, окей, оправихме се...след време реших, че ще го запозная и с другите хора от обкръжението ми. И тук започна големият филм - един от най-близките ми хора е мои бивш приятел и колега в университета съответно с началото на семестъра започнахме да се виждаме доста често. Запознаха се, започнах да говоря повече за него /като човек, не какви сме били преди/ и усетих отдръпване. Реших, че е временно, докато се видят няколко пъти и всичко се оправи, но стана обратното. Преди около месец просто каза, че не желае да продължаваме да се виждаме с причина, че не иска връзка. Изчаках да се успокой, извиних се по телефона, уговорихме се, че ще се видим да говорим, защото и двамата имахме работа извън града. Е, месец мина от тогава, написах няколко смс-а - нищо, звъня - не ми се вдига телефона...и съответно съм бясна...е, отговорете ми - как така се прекъсват отношения, нормално ли е...как така ще прекарваш половината си време с някого и ден по-късно няма да съществува...и обичайното - какво да го правя тоя малкия....?!?
bitchwolf
11-21-2012, 20:07
И аз си имах един малък и докато си го имах бившият ми (сега отново настоящ) ми беше просто приятел и то доста добър. Всъщност никога не сме били "неприятели".
Та 'малкия' започна да ревнува безумно, без причина и повод. Намрази другарчето защото било от моя клас и т.н. След всичката тая омраза и ревност, които се изляха го попитах "Добре, кажи ми какво ти е направил, че го мразиш толкова?" Отговор: "Той е по-добър от мен във всяко отношение. По-красив е, имате хиляди общи теми и освен това се държи с теб по-добре отколкото аз". Причина: Страх да не бъде изритан, та се изритва сам. Завист и липса на самочувствие.
Ти как мислиш, би ли могло и при теб да е нещо такова?
anonymous708973
11-21-2012, 20:07
Знаеш ли къде живее? Отиваш пред тях, казваш му, че ти дължи обяснение и не си тръгваш, докато не го получиш.
Ся 100% някой ще ми е изцепи "с кво право, вселената да не се върти около теб" и т.н.
bitchwolf - че може да е така, може...но не го намирам за реално, никога не съм провокирала такова нещо в него...не съм спирала да му обръщам внимание, не желая да бъда с другия човек, няма да бъда никога отново с него, той също не желае да е с мен, просто сме близки, така налагат обстоятелствата...
PinkPan7her, знам къде живее...някак не ми се иска обаче да го правя това...някак няма да съм аз...все пак го чаках повече от седмица да реши, че има време за мене, преди да посмея дори да му напиша...
обясни му се в любов. сериозно :>
bitchwolf
11-21-2012, 20:36
И аз тогава не съм провокирала нищо и даже през ума не ми е минавало, че ще се събера с настоящия си, но..ревността си е ревност.
това с ревността не го разбирам - значи, ще си ревнува, ще си мисли как съм се събрала с другия, ще се чуди дали е така...а аз ще искам да съм с него, ще се старая да оправя нещата, ама не може да си вдигне телефона да си поговорим като пораснали хора...
jghgh,как като не иска да говори с мен - в смс ли :D
моля, кажете ми, че съм зле....((:
prosto_chovek
11-21-2012, 20:45
е не си :D
TROLLDADLOLCAKE
11-21-2012, 20:58
Пича чисто и просто си играе с теб ! Може би е с надеждата , че ще отидеш и едва ли не ще му се молиш на колене и т.н . Просто го "изръби" два пъти по женската , за да му дойде акъла и да види , че не е "принца на белия кон" и сам ще ти довтаса ! :) - Чисто и просто , пича ренува много .. :D
prosto_chovek
11-21-2012, 20:59
между другото, наистина е винаги по - шибано момиче да те нахрани и да ти каже, че си педерас, отколкото който и да било друг.
между другото, наистина е винаги по - шибано момиче да те нахрани и да ти каже, че си педерас, отколкото който и да било друг.
ахах, аз в тва отношение имам ебати пиперливия и точен в моментите език. затваряли са ми телефон от хранежи, но понякога така им се пада : (
а след коментара на TROLLDADLOLCAKE и аз се чудя какво да посъветвам момичето, по принцип съм на мнението на ПинкПантер, но той може наистина да иска да си вдига акциите. сложна работа.
само едно от мен в негова защита - доверието се печели! не се дава така по презумпция.
въпреки че ревността му може и да е чисто и просто от неговата несигурност в него самия, но ти също допринасяш за това той да не се чувства сигурен в себе си и в теб.
аз не бих тръгнала с някой, примерно, ако не ми показва, че за момента съм му приоритет в живота. не обичам да се чувствам наравно с приятели, компания и тн. : )
мне, не си играе с мен...ако не иска просто да ми потроши нервите...в смисъл - ние не се виждаме т.е. в последния месец не сме поддържали никакъв контакт - изпратила съм 2-3 смс-а, звъннала съм му 2 пъти...
доверието не ми дадоха да си го спечеля...достатъчно е видял от мене, за да ме прецени каква съм, все пак сме работели по цял ден един срещу друг...и пак се оказа, че е неадекватно да имам приятели момчета...не знам, не смятам, че съм направила нещо лошо, но искрено искам да оправя това нещо и се чудя как точно...
Едит: аз не процедирам по този начин с хората, не харесвам идеята да наранявам хората с думи...правя го само в ярост, след 10 минути съжалявам, губила съм близки хора така и не възнамерявам да го правя с малкия...харесвам повече тънкия модел на манипулация, по-забавно е...
Едит 2: мисля, че е време да вдигна горната граница поне на 23...:D
Щом не искаш да идеш у тях - защо не пробваш на работното място? Иди да видиш някоя бивша колежка и ако го мернеш го заговори. Дължи ти обяснение, да.
На твое място ,ако се опита да се оправдае, не бих му дала втори шанс. Цял месец да не те потърси при наличието, че ти си го търсила.. :?
И на мен ми се е случвало някой да прекрати взаимоотношенията ни (не бяха от този тип, но все пак) по същия начин - без обяснение , ей така от нищото. Терзаеше ме известно време и установих каква загуба на време е да те ръчка от вътре за човек, на когото до толкова не му дреме, че не иска и да ти обясни защо го прави.
И на мен ми се е случвало някой да прекрати взаимоотношенията ни (не бяха от този тип, но все пак) по същия начин - без обяснение , ей така от нищото. Терзаеше ме известно време и установих каква загуба на време е да те ръчка от вътре за човек, на когото до толкова не му дреме, че не иска и да ти обясни защо го прави.
Такива хора просто са едни огромни лайненца :)
Такива хора просто са едни огромни лайненца :)
Абсолютно. Яд ме е колко време и нерви ми отне да осъзная,че не си струва. :Д
psychopath
11-21-2012, 23:27
А замисляла ли си се дали си струва да се занимаваш?
А на какви години сте,колко по-малък е от теб? И да,изобщо мислила ли си,дали си струва..
на 22 съм аз, той навършва 21 след седмица...година и половина е по-малък някъде
не знам дали си струва...но ми е неприятно така...не харесвам незавършените истории - като да вземеш от библиотеката книга и някой да и е откъснал последните страници...има още нещо останало в тази история някак...
не работи вече на същото място, както и аз, но знам как да го срещна...искам странични мнения обаче, за да знам какво мога горе-долу да очаквам...и да реша за себе си какво е правилно да свърша...
pozitiwen
11-22-2012, 04:53
Абе щом не ти вдига телефона и не иска да се срещате значи не иска да разговаря с тебе..Остави го намира и продължавай напред ..Мене ще ми е много тъпо ако някое момиче почне да ме преследва и такива..А пък по-горе видях най-нелепия отговор беше нещо от сорта на "Ако знаеш къде живее отиди пред тях" ???? like wtf