View Full Version : Правих секс, но не съм сигурна дали го исках...
Здравейте, аз съм момиче на 13 години... На 07.09.2012 правих секс с момче на 21 години... Харесвам го от близо година и предполагам, че той е разбрал... На 7-ми септември той ме попита дали искам да излезем и аз се съгласих.. Когато излязох от вкъщи, той идваше от дискотека (беше пил-усещах го по устните му) и скоро след като се видяхме започнахме да се целуваме (не сме се целували, никога преди)... След това се преместихме до близка пейка, където продължихме... Не след дълго той хвана ръката ми и я сложи върху пениса си и ме попита "Искаш ли да го използваме?", аз много го харесвах и се съгласих... Правихме секс, но смятам, че бях използвана... Кажете ми, да кажа ли това на родителите ми или просто да го преглътна... Постоянно го мисля, премислям и не мога да реша, затова питам вас... Помогнете ми моля ви...
inatchiika
11-21-2012, 20:11
станалото сатанало не можеш да го върнеш,преглътни го и продължи напред! А дали да кажеш на родителите си за това,си е тво решение,според мен няма да е зле да кажеш на майка си......
Изчукал те е и не те е потърсил?
Едва ли родителите ти ще са щастливи от факта,че на малката им щракалка са и пръснали саксийката...по-скор като решиш с 13 годишния си птичи мозък да спиш с някого,гледай поне да имате връзка, или знам ли. Поне се пазете. Щото ще е кофти да цъфнеш с бебе .
Аз съм на 13 години, не знам как да й го кажа.. Много ме е срам, но той е моята голяма любов... Страх ме е... Моля те, кажи ми, какво да направя ако го видя (Извинявай, че говоря на "ти")... От тогава се е случило само веднъж, но се скрих и той май не ме видя...
Момиче на 13 със момче на 21 ?!!! Сложи ли презерватив момчето поне като го направихте ? И няма да е лошо да кажеш на майка си :)
Не съм бременна, той си сложи презерватив.
Не знам, как да й го кажа наистина...
anonymous708973
11-21-2012, 20:16
Наистина ли си на 13?
Отбягвай го, за да не се повтори случаят. И не, не казвай на майка си.
Изчукал те е и не те е потърсил?
Едва ли родителите ти ще са щастливи от факта,че на малката им щракалка са и пръснали саксийката...по-скор като решиш с 13 годишния си птичи мозък да спиш с някого,гледай поне да имате връзка, или знам ли. Поне се пазете. Щото ще е кофти да цъфнеш с бебе .
Добре де човек ... Как може да и казваш "поне се пазете" на 13 годишно момиче ??? Казваш и "и да не си посмяла да го правиш пак" и това е, трябва някак да и намекнеш, че е направила нещо лошо (защото е на тази възраст) .
Тя я е свършила работата вече, няма д аи поникне 2ра ципа.
Е така. Като си мислят с гъза, а не с главата ,такива неща стават.
а ти духа ли му? и той каза ли ти че те обича?
N3v3Rm0r3
11-21-2012, 20:19
Ако ще казваш на майка си и кажи,че и ти си била съгласна,щото иначе го прецакваш много.Нали знаеш,че ако кажеш,че те е насилил могат да го съдят ? Прецени си сама,но ако бях на твое място нямаше да кажа,тъй като той те е попитал и ти си приела.
Когато го видях, бях с 2-3 приятелки и вървяхме по улица и когато искахме да пресечем видях, че той е зад мен... Много се засрамих и се скрих, дано не ме е видял... Ходим в една и съща дискотека, какво да правя... В главата ми е каша...
Не знам, как да й го кажа наистина...
Ами ако ти е чак толкова трудно ... Прецени как ще реагира майка ти, например като и поднесеш лоша оценка или пък като направиш някоя голяма беля, ако е някак много бурна просто зарежи .. (важно е но ще станат едни скандали, майка ти ще каже на баща ти, той ще си помисли, че въпросното момче те е изнасилило... От там почват разпити и направоооо ... Ако не казваш на майка ти или татко ти не казвай дори и на най-добрата ти приятелка !! )
Ами той след това ми каза "Посмучи ми го малко" или нещо такова, а аз му казах "Никога няма да го направя", а той май се усмихна малко, не знам не помня а и беше много тъмно...
Ако ще казваш на майка си и кажи,че и ти си била съгласна,щото иначе го прецакваш много.Нали знаеш,че ако кажеш,че те е насилил могат да го съдят ? Прецени си сама,но ако бях на твое място нямаше да кажа,тъй като той те е попитал и ти си приела.
Само по никнейма ти казвам на момиченцето мнението ми !
Да, преди да излезем във фейсбук ми каза, че ме обича... :)
xXxPETYAxXx
11-21-2012, 20:48
Трол!?
Бях чела нещо, че след първия път "Тялото си го искало отново". Истина ли е ?
DragonLady
11-21-2012, 20:51
Станалото станало, вече не си девствена и е най-добре да свикнеш с тая мисъл. И с кой акъл тръгна да ми се е*еш на тея години ... ? И то с 21 годишен ... Явно въпросният е мега зле, щом тея около неговите години не му връзват, щом е решил да оправя малки момиченца.
Колкото до майка ти, не и казвай, голям автогол ще си вкараш.
Поне си имала акъла да е с презерватив.
Бях чела нещо, че след първия път "Тялото си го искало отново". Истина ли е ?
Глупости са това. Дали ще го поискаш отново зависи от теб, не от тялото ти. От него зависи до толкова, до колкото те тресе хормона.
Можеш да го съдиш, между другото. Под 14 си, водиш се малолетна и няма значение, че и ти си искала секс.: )
В какъв смисъл "автогол"? Какво ще направи според теб, ако й кажа?
xXxPETYAxXx
11-21-2012, 20:56
Абе Вие вярвате ли?! Донякъде нещата са по-реални, но първия път на ПЕЙКА?! Не вярвам някое момиче да го направи на пейка. Друг е въпроса, че на 13 не ми се вярва да я оставят техните да излиза посреднощ...с някой, който е познавала дотогава май само във фб.
Не го познавам само от фейсбук. Когато се случи само Мама си беше вкъщи и беше задремала през телевизора и аз през това време излязох през прозореца...
PullMeCloser
11-21-2012, 21:00
Много неприятно. Защо искаш да й кажеш всъщност? Според мен по-добре да не го правиш.
Едит: много ми е съмнително това, ама айде.
DragonLady
11-21-2012, 21:01
Абе Вие вярвате ли?! Донякъде нещата са по-реални, но първия път на ПЕЙКА?! Не вярвам някое момиче да го направи на пейка. Друг е въпроса, че на 13 не ми се вярва да я оставят техните да излиза посреднощ...с някой, който е познавала дотогава май само във фб.
Права си, че може да е трол, но лично аз познавам една к*рва ( и тогава и до ден днешен е такава ), дето сефтето и беше на пейка в морската градина във Варна ... Та хора всякакви.
Авторке: Автогол - демек ще ти бучи, ще ти се кара, ще те накаже, може да те лиши от джобни и тн. лоши за теб неща може да направи майка ти. Вече какво точно нз. ти си я познаваш най-добре.
Познавам момиче, което го направи на пейка и на по - малка възраст.
Авторке, не искам да те упреквам, но за мен си постъпила безотговорно. Факт е, че и да те упреквам или не нещата не могат да се променят. И мисля, че по закон ако лице под 14 години прави секс независимо дали доброволно или не, лицето с което го е правила ще бъде съдено, но не съм на 100% сигурна.
xXxPETYAxXx
11-21-2012, 21:07
Излязла през прозореца - ебаси филмарката :lol: Та тая нелепа история аз отказвам да я повярвам и за това няма да я коментирам повече, но за това:след първия път "Тялото си го искало отново"
Според мен се има в предвид не, че ти се прави секс, защото тялото ти иска и се "разгонваш", а защото първия път е най-страшен по принцип. След като мине започва самото удоволствие от секса. А се и предполага, че първия път ще е породен от желание, т.е ще си достигнала възрастта, в която тялото ти иска и се нуждае от секс, та за това се казва, че след първия път вече повече ти се иска!
PullMeCloser
11-21-2012, 21:07
Егати, за единия секс с някаква 13-годишна да се преебеш така жестоко :Д
ALetterFromTheSky
11-21-2012, 21:11
Излязла през прозореца - ебаси филмарката :lol: Та тая нелепа история аз отказвам да я повярвам и за това няма да я коментирам повече!
+
Тая простакеса, къде си съчинява, че акъл няма, няма. Ама тука големи хора се събрали и й се вържат, вържат, нелепо е и очеИЗВАДНО :(
Тука за прозореца леко излъга ми се струва ..
ти си на 13 и ходите в една и съща дискотека ?!?!?!
Добре, бе, хора..как искате да няма тролове, като им се връзвате до последно? :D В началото - ок, ама след последните й няколко коментара...
Здравейте, аз съм момиче на 13 години... На 07.09.2012 правих секс с момче на 21 години
до тука спрях да чета
psychopath
11-21-2012, 23:15
Е'бати ретарда е тоя, колко жалък трябва да си, за да спиш с 13-годишни хахахаххаа
inatchiika
11-22-2012, 00:01
На майка си кажи,че си го направила с момче което харесваш,било е по взаймно съгласие,сложил си е презарватив и тн. Ако не искаш жената да получи някой микро инфаркт и спести възраста му! Ако ще те успокои малко моя 1-ви път беше с момче 7 години по голямо от мен и майка ми го прие аз бях на 16 той на 23
TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 00:32
Какъв е тоя педо - беар бе , ти на 13 той на 21 ? Това от където и да го погледнеш е извратено , ти не знаеш още пикае ли ти се , ебе ли ти се ! И какво разтвори крачетата и сега питаш "дали си била сигурна" , еми извинявай мойто момиче ама ние не сме внуци на баба Ванга , за да знаем дали си го искала или не !Плюс това , когато си го направила си го искала , така че твой проблем , не мисля , че ако кажеш на родителите ти какво е станало ще се промени факта , че вече не си девствена .. така че просто продължи напред ддз.
TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 00:36
Петя , в случая май наистина е тролл ! Но видях във темата "секс лексикон" , че някаква мацка го е правила в гробищата , с очите си съм виждал как мацка върти свирка на един пич в кенефа на дискотека , така че това с пейката не може да ме очуди ! Относно това дали можели да я пуснат техните , напълно възможно е ! Всеки петък , на село е пълно с 97, 98 , 99 набор в баровете , че дори някой от тях ходят и на дискотека , родителски контрол в днешно време е почти несъществуващ термин ! Но да в случая , писателя на темата май е тролл !
xXxPETYAxXx
11-22-2012, 05:56
^Е, за в селата е така - кръчметата са пълни, но в селата няма дискотеки, поне в повечето. А дори да има - ходят предимно цигани(ама то нищо чудно въпросния герой да е от малцинствата де)...
А за пейката, не е чудно да правиш секс на пейка, никак даже. Нормално е да се случи, но не и когато ти е първия път! Все пак е първи път,(не съм на мнение, че трябва да е нещо много романтично и специално), ама пейката чак. Първо, че е неудобно, второ, че все пак е обществено място, нехигиенично е - и някое момиченце може да се отпусне достатъчно, че да си "прежали" девствеността в такива обстоятелства?!
Дали тия теми не ги пускат педофили, за да придизвикват интереса на дечурлигата... Тоя форум е идеалното място за целта, като се замисли човек. Да вземе да направите регистрациите с потвърждение с SMS, поне да се знае кой се регистрира. Ето едно предложение :)
Историята става все по-яка и по-яка и съответства на моите интереси :D дерзай мойто момиче
TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 07:32
Дали тия теми не ги пускат педофили, за да придизвикват интереса на дечурлигата... Тоя форум е идеалното място за целта, като се замисли човек. Да вземе да направите регистрациите с потвърждение с SMS, поне да се знае кой се регистрира. Ето едно предложение :)
Подкрепям ! +1
Здравейте, аз съм момиче на 13 години... На 07.09.2012 правих секс с момче на 21 години... Харесвам го от близо година ... Помогнете ми моля ви...
ми питай го дали те обича и ако каже да, го запознай с ваште
TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 07:46
^Е, за в селата е така - кръчметата са пълни, но в селата няма дискотеки, поне в повечето. А дори да има - ходят предимно цигани(ама то нищо чудно въпросния герой да е от малцинствата де)...
А за пейката, не е чудно да правиш секс на пейка, никак даже. Нормално е да се случи, но не и когато ти е първия път! Все пак е първи път,(не съм на мнение, че трябва да е нещо много романтично и специално), ама пейката чак. Първо, че е неудобно, второ, че все пак е обществено място, нехигиенично е - и някое момиченце може да се отпусне достатъчно, че да си "прежали" девствеността в такива обстоятелства?!
Повярвай ми , в моето село (Калояново) си има перфектна дискотека , и не ходят цигани - барове има всичко . И просто такива кухи лейки познавам , които са правили мега извращенията , че няма да ме очуди ако някоя 13-годишна , си направи сефтака на улична пейка ! :)
anonymous708973
11-22-2012, 09:50
Можеш да го съдиш, между другото. Под 14 си, водиш се малолетна и няма значение, че и ти си искала секс.: )
Ти сериозно ли й го даваш този съвет?!
Супермерзко е.
Ходите в една и съща дискотека?!Бягаш през прозореца?! ... :lol: Нямам думи! :lol:
Ами живеем в къща, не е проблем да скоча 1 метър..
А за дискотеката, всички ходят... Няма много проверки, защо не..
Е така е, то в тая умряла дискотека...пускат ей така.
Само не ми е ясно , с къв акъл вярваш ти ,че някой си там 13 годишен батко те обичал...при все,че не сте си казали 5 думи на кръст и тоя фейсбук да му се не види...
Ще си биеш главата някой ден,казах ти.
все едно не си знаем селските бекове, опичай си акъла.
sweetycherry33
11-22-2012, 11:20
:lol:
beach.ch
11-22-2012, 11:20
Еми кво да ти кажа мойто момиче, добре, че поне презерватив сте сложили, че да не му снесеш и потомство на въпросния момък. Според мен постъпката ти е породена от факта, че някой голям батко ти е обърнал внимание и си готова на всичко, за да задоволиш всяко негово желание. Според мен и въпросният батко не си е заслужавал много, защото за да спи с 13 годишна явно ( с извинение) няма критерии или не може да си позволи някоя кака. Така че мила, другият път този батко като ти каже, че те обича по фейсбук, му кажи, че "тялото ти" още не е готово за втори път, за да не станеш от глупачка и на майка... Къде почнахте на по 13 да правите секс, нямате ли си други занимания..
sweetycherry33
11-22-2012, 11:21
cvetty_ , съжалявам те.И за първия ти път, и за дискотеките, и за родителския контрол, и за "правилния път"...но най - вече за акъла ти.
strawberry88
11-22-2012, 11:32
но той е моята голяма любов...
:razz:
beach.ch
11-22-2012, 11:36
:razz:
+1
Mladenoff
11-22-2012, 12:11
http://www.youtube.com/watch?v=Tp2ML5hfG9U
Поздрав, малолетна кучко.
kalpazanka
11-22-2012, 12:13
^Айде по-културно!
Виж сега, моето момиче, попринцип имаш глава на раменете си и би трябвало да можеш да преценяш действията си въпреки,че си само на 13.
Сега друго, "любовта на живота ти" , ха? За бога, та ти си дете! Имаш ли представа с колко още хора ще се запознаваш, колко момчета ще минат през живота ти.. Моля те, не прави такива коментари, че ще ти се изсмеят някъде много жестоко в лицето.
Факт е, че той се е възползвал от теб, ама и ти си си виновна, колкото и да казваш,че не си сигурна дали си го искала е факт, че не си се дърпала.. Оттам става ясно,че поне част от теб го е искала-тялото ти.
Колкото до него.. явно ти си просто поредната му двойка в пиянска вечер.. Имал е нужда, а ти си била наблизо. Знаейки, че си на 13, за него е било много по-лесно да те "излъже" и след това да те захвърли, колкото и грозно и грубо да звучи.
Решението дали да кажеш на майка ти си е твое, но не мога и да си представя как би я съсипало да разбере,че малката ѝ дъщеря е била изчукана от някого, с когото дори няма връзка.. Аз не бих го причинила на моята майка, ако не заради друго, поне от уважение към нея.. После не бих могла да я погледна в очите, въпреки че майките обичат и прощават.