PDA

View Full Version : "How could you be so Dr. Evil?"

pandabear
11-21-2012, 20:53
Така вероятно това ще се получи като едно доста кофти мрънкане, което по принцип никой не е длъжен да прочита, но имам нужда да си излея мъките.

Писна ми да се чувствам толкова ненужна, нежелана, недооценена и прочие. Винаги съм се старала да съм мила и добра с хората, колкото и да не ги харесвам. Да подам ръка на някого, когато имам възможността. Способна съм дори да помогна на враговете си в беда, както се казва. И не съм искала никога нищо в замяна. Писна ми от високомерието и лъжите. Писнаха ми всички шибани маски. Никога не съм накърнила нечие достойноство. Винаги съм била точна спрямо всеки. Понякога чувствам, че съм повече мъж, отколкото по-голямата част от мъжете в днешно време, както и да прозвучи това...Толкова ли е трудно в днешно време да кажеш просто едно "съжалявам", когато наистина си сгрешил? Защо хората могат да бъдат толкова подли, зли, студени, нисши и елементарни същества, мамка му?

п.п тъпото заглавие може да бъде свързано с http://www.youtube.com/watch?v=LBTdJHkAr5A

мерси.

bitchwolf
11-21-2012, 20:55
Скоро ще спре да ти пука, че има такива хора. Щото като тях винаги ще има. :)

rusoto_baby_f
11-21-2012, 21:22
Такива хора по път и над път.Гледай си семейството и приятелите, за останалите да не ти пука.Защото всеки е до теб, но до време, всичко е само временни интереси.А и никога не можеш да угодиш на всички

TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 01:03
Не знам дали слушаш бг - рап , но има един рапър "X" , направо ще ти го цитирам : " Достатъчно ми бе един народ да не забравя,че хората са животни и трябва и аз да хапя.. " . Чисто и просто казано , дръж се с хората както те се държат с теб ! Не може винаги да си добрата и милата ! Трябва да бъдеш добра и мила , само за хора , които са го заслужили , другите просто ги режи стабилно ! :)

xXxPETYAxXx
11-22-2012, 18:43
Не може винаги да си добрата и милата ! Трябва да бъдеш добра и мила , само за хора , които са го заслужили , другите просто ги режи стабилно ! :)

Така е - дръж се с хората както заслужават. Просто когато си добър с всички - никой не те взема на сериозно! За съжаление в България поне следното нещо е вярно:
http://focus.bg/i/00/0017f2e86b3b8c4dedf4282dcb00d331_large.jpg

bijou
11-23-2012, 21:52
Спри да ти пука за хората, дори и за приятелите ти.
Всички са скапани лицемери. Казвам ти го от личен опит.
И да мрънкаш и да не мрънкаш няма нищо да промениш.
Иии следва любимата ми реплика:
Life sucks - get over it.