Влез

View Full Version : Какво правя грешно с момичетата?

iwwo_
11-23-2012, 10:06
Здравейте на всички,
искам да ви помоля да ми дадете качествени съвети по проблема ми, на 16 години съм от София. Проблема ми е следен:
Нещо не ми върви с момичетата, под това имам предвид че не ми се получава връзка в крайна сметка. Държа се възможно най-много по критериите, които момичетата винаги казват, че търсят в някое момче, старая се максимално да ги правя щастливи и им отделям много внимание, като цяло всичко което се гледа по филмите и те го осъзнават, но пак не става... Нямам отблъскващ външен вид, прилично се обличам и спазвам стриктна лична хигиена, така че не мисля че е нещо заради външния вид. Най-странно ми е ,че когато примерно си пиша с някое момиче по фейсбук всичко върви много добре и след като излезем нещата се променят страшно много, не към лошо, но въпреки това се променят. Почват да се държат като че ли съм им безразличен или пък губят интерес към мен. Никога не го казват, но то все пак се усеща...
Има едно момиче което харесвам страшно много и мисля че тя мен също, но когато излизам с нея постоянно мълчи, едва говори, когато я питам дали има нещо ми казва че няма нищо. Дайте някакви мнения по това което написах? Ще съм ви благодарен.

aposiopeza
11-23-2012, 10:30
Недей да се водиш по никакви критерии. Колкото и тъпо да звучи, бъди себе си. Момичетата могат да усетят кога си естествен и кога правиш и говориш нещо за да те харесат. Освен това има голяма разлика между това, което момичетата казват, че ги прави щастливи и това, което наистина ги прави такива. Просто си се дръж с тях така, както ти ще си щастлив. Едно момиче ще те хареса заради характера ти, а не защото си пресъздал някоя филмова сцена.За всеки влак си има пътници..

GermanGirl
11-23-2012, 11:55
Сто процента е така! И аз имам същия проблем, но с момчетата. Никой не ме харесваше, чувствах се ужасно. Но започнах да се държа така, както аз ще бъда щастлива, тоест да се държа като себе си. Така че недей унива. Не можеш да търсиш любовта. Тя те намира, когато най-малко го очакваш! Късмет! :)

dream1707
11-23-2012, 12:31
Така де, ще отговоря (ти си знаеш ;д )

Външния ти вид си е много добре .. характера ти също (въпреки някои работи в миналото ;д) ... Не мисля, че имаш какъвто и да е проблем...
Бих казала, че проблема е в момичетата... просто на тая възраст... това поколение ... свестните момичета са огромна рядкост .. Всички описват колко мил, добър, обичащ, дрън та дрън трябва да е мъжът.. а в крайна сметка се занимават с най-големите отрепки и реално свестните момчета са им "скучни" ... Казвам го, защото съм го чувала от много мои познати ... Не мога да ти дам списък с правила как да се държиш и какво да правиш, просто бъди себе си .. и така ще си намериш най-подходящото момиче за теб :)

fenikss_
11-23-2012, 13:06
Както каза, aposiopeza,не се води по някакви критерии.Просто явно подходът ти е грешен.
Ако така не вървят нещата,просто промени подхода.

bitchwolf
11-23-2012, 18:40
Начи, ако ще най-красивия да е и най-любезния, ако е някой, който премисля всяко вдишване и се държи супер изкуствено и напрегнато, и няма капчица спонтанност и движение хич няма да ме привлече. Какво искам да кажа: естественото държание и зачатъци на поне МААЛКО самочувствие играят много важна роля във впечатляването.

prosto_chovek
11-23-2012, 18:46
е 100% То затова са филми филмите, приятелю, спри да се правиш на някакъв, бъди ти. Не ти се получава, защото ходиш по сценарий, който важи за героинята на актрисата, която актриса реално едва ли би се впечатлила от това, което трябва да се прави, че харесва за филма. Дръж се нормално и готино и всичко трябва да ти е наред. Като мълчи момичето, па подиграй я (смисъл както в белота, тръгвам ти с 10ка купа да ми метнеш валето и да ми върнеш, ако разбираш), нека се отпусне и даже може би ще ти е благодарна за приятно изкараното време.

xXxPETYAxXx
11-23-2012, 19:10
Мда - не трябва изкуствено да следваш основните критерии на всички момичета, а просто естествено да покриваш някои.
А това, че онова момиче, което харесваш не е приказливо(за сега) не значи, че не й харесваш. Може просто да е по-срамежлива или мълчалива, да й трябва повече време да опознае някого до степен, в която да се отпусне. Успех!

bloodyF
11-23-2012, 20:20
като Бубето мисля, че е по-скоро от момичетата, или нещо не ни казваш
просто (не знам на колко години си) , обаче младите момичета са много претенциозни и се имат за принцеси, като всъщност са просто най-обикновени селски пръчки (повечето)
рядко се намира нормално земно момиче, с което да си пасваш
не се отчайвай, просто търси момичето , което ще отвърне на чувствата ти и ще те прави щастлив (както и ти нея)
и недей да им вървиш по гъзовете
като ти се прави на много вървежна, спри да й звъниш, да се виждате за няколко дни
ще дойде при теб по-бързо.

marilyn
11-23-2012, 20:23
Щом казваш, че външният ти вид е ок, може би не можеш да се отпуснеш когато си с момиче, ли какво? Просто гледай да се отпуснеш, дръж се естествено, не си мисли "и тоя път няма да стане".

jghgh
11-23-2012, 20:47
Спри да се държиш както се очаква и както момичетата казват, че искат.
Те казват едно, но мислят друго.

Ще се държиш "като по филмите", когато нещата са сериозни с някоя и го заслужи.
Докато се зарибявате зарежи критериите на момичетата, защото те просто говорят напред-назад. Искам да е такъв, такъв, такъв и такъв, а пък ги гледаш, че се забиват с пълната противоположност.

Дръж си се нормално, бъди себе си, самоуверен така лекинко и не угаждай много. Имам предвид, дръж се естествено, а не подмазвачески. Тва не значи да влизаш в роля на лошия батко, който "пставя на място" - защото подобни изсценирани неща също си личат. Просто си отстоявай интересите, не поставяй настоящото момиче на пиедестал, като приоритет и т.н.
Просто това не е интересно.
Трябва да си интригуващ индивид, личност.

umri
11-23-2012, 22:02
Здравейте на всички,
искам да ви помоля да ми дадете качествени съвети по проблема ми, на 16 години съм от София. Проблема ми е следен:
Нещо не ми върви с момичетата, под това имам предвид че не ми се получава връзка в крайна сметка. Държа се възможно най-много по критериите, които момичетата винаги казват, че търсят в някое момче, старая се максимално да ги правя щастливи и им отделям много внимание, като цяло всичко което се гледа по филмите и те го осъзнават, но пак не става... Нямам отблъскващ външен вид, прилично се обличам и спазвам стриктна лична хигиена, така че не мисля че е нещо заради външния вид. Най-странно ми е ,че когато примерно си пиша с някое момиче по фейсбук всичко върви много добре и след като излезем нещата се променят страшно много, не към лошо, но въпреки това се променят. Почват да се държат като че ли съм им безразличен или пък губят интерес към мен. Никога не го казват, но то все пак се усеща...
Има едно момиче което харесвам страшно много и мисля че тя мен също, но когато излизам с нея постоянно мълчи, едва говори, когато я питам дали има нещо ми казва че няма нищо. Дайте някакви мнения по това което написах? Ще съм ви благодарен.
Момиче няма да ти каже, че харесва простак с високо самочувствие, но ако се огледаш около теб ще забележиш, че точно момичетата, които искаш да чукаш са лудо влюбени в някой, който е пълната противоположност на това, което те казват, че търсят у едно момиче. Не трябва едно момиче да се чувства, че си й в кърпа вързан още от началото, щото тва убива всяка емоция. Трябва да се чувства все едно те е спечелила по някакъв начин. Да знае, че може да те изгуби. Темата е толкова дълга, че не знам откъде да започна и къде да я прекратя. Когато се запознаеш с някое момиче съм сигурен, че още същия ден й пишеш или й се обаждаш. Това те прави безинтересен. Недей да правиш всяко едно момиче, с което се запознаеш приоритет номер 1. Ако излизаше с 3 момичета наведнъж дали щеше да имаш време постоянно да ги търсиш? Увеличи си момичетата, с които се занимаваш и отделяй по по-малко време, не се фокусирай само върху тях. Не ги питай къде искат да отидете, кога и в колко часа, а ти казвай. Обаждаш се - здравей, сряда в 6 часа на бингото удобно ли ти е? тя ти отговаря. Ако ти каже, че е заета това понякога е признак, че иска да те разкара. Кажи и добре, чао, след няколко дни пак й звънни и вкарай друга оферта. Ако отново ти каже, че е заета не се занимавай с нея и й изтрий номера. Интересът се познава по това - предлагаш среща в сряда и тя може да ти каже, че е заета, но може и да каже "заета съм в сряда, но в петък устройва ли те?" Усещаш ли разликата? Едното е рязане, другото означава, че иска да се видите, но наистина има ангажимент в тоя ден. Недей се опитва да впечатлиш момиче с плащане на сметки и подаръци. Няма да те възприеме по начина, по който теб те устройва. Може да платиш някоя сметка в кафе, но никога не плащай всичко. Даже неведнъж ми се е случвало момичето да остане доволно, ако й позволиш тя да плати сметката. Все мъжете се правим на отворени "ШШ, аре е мола ти са, ти добре ли си, я че платим, нали сам мАж" Друг вариант е ти да платиш сметката в кафето, а тя да ти купи сладолед след това. Пак никой не е ощетен и има равноправие в плащането. Жените се чувстват по уверени в себе си, когато дават пари, защото ако само ти плащаш, ще чувстват, че са ти длъжни. Тва не е добре за теб. На мен, например, 2-3 пъти са ми правили коментари за косата или брадата ми. Нещо като "що не се обръснеш, повече щи отива" или пък "подстрижи се по-късо, много си рошав" и всякакви такива производни. Аз се харесвам. Пускам си брада по определен начин, защото НА МЕН ми харесва, подстригвам се по този начин, защото на мене така ми харесва. Как ще дойде няква, дето е съмнително дали бих въобще бих чукал да ми ги каже тия неща? Отговорът ми е, че много се харесвам и в това ми е част от чара. Просто млъкват и няма какво да кажат. Този отговор много повече ги удовлетворява, защото виждат, че не искаш да им се харесаш, а си просто себе си и това дали ТЕ ще те харесат такъв какъвто си е техен избор. Някои ще те харесват, други не и това е напълно нормално. Афродизиак номер 1 не е външният вид, огромният хуй, обиколката на бицепса, а е самоувереността. Като те видят, че си самоуверен и знаеш какво правиш, позволяваш си да си нагъл и да се държиш с тях, както не всеки посмява, това ги кара да те харесват.

Един типичен пример за двете крайности в поведението го има в сериала nip/tuck. Единият хирург е супер нахаканият красавец, който чука наред, а партньорът му е почти пълната му противоположност. Ако все пак решиш да го гледаш тоя сериал, те предупреждавам да не взимаш всичко в него, като чиста монета, защото в някои случаи може да е доста депресиращ. Прекалено извратени неща има. Има го в замунда.

prosto_chovek
11-23-2012, 22:12
факин' райт ит ис.
Като добавка към казаното, доста момичета се опитват да те тестват дали ще си винаги с тях, дали ще могат да те направят да правиш квото ти кажат, не го прави, ще се кефят за кратко, след това ще те разкарат или ще те направят на вагина. Както каза, самоувереността е ключът към успеха.
Обаче не да се правишна клоун и да говориш някакво огромни истории как си набил и наебал змея горянин, защото това би те направило клоун и смешен, а ти не го искаш.

TROLLDADLOLCAKE
11-23-2012, 23:47
Според мен си твърде добър и играеш по правила ддз.Опитай да си повече мъжкар , не се води по някакви правила и не се размеквай твърде много , защото една жена разбере ли , че си го слагаш твърде много за нея или те мисли за палячо-гей или почва да те върти както си поиска..

Illusion772
11-24-2012, 07:46
Момиче няма да ти каже, че харесва простак с високо самочувствие, но ако се огледаш около теб ще забележиш, че точно момичетата, които искаш да чукаш са лудо влюбени в някой, който е пълната противоположност на това, което те казват, че търсят у едно момиче. Не трябва едно момиче да се чувства, че си й в кърпа вързан още от началото, щото тва убива всяка емоция. Трябва да се чувства все едно те е спечелила по някакъв начин. Да знае, че може да те изгуби. Темата е толкова дълга, че не знам откъде да започна и къде да я прекратя. Когато се запознаеш с някое момиче съм сигурен, че още същия ден й пишеш или й се обаждаш. Това те прави безинтересен. Недей да правиш всяко едно момиче, с което се запознаеш приоритет номер 1. Ако излизаше с 3 момичета наведнъж дали щеше да имаш време постоянно да ги търсиш? Увеличи си момичетата, с които се занимаваш и отделяй по по-малко време, не се фокусирай само върху тях. Не ги питай къде искат да отидете, кога и в колко часа, а ти казвай. Обаждаш се - здравей, сряда в 6 часа на бингото удобно ли ти е? тя ти отговаря. Ако ти каже, че е заета това понякога е признак, че иска да те разкара. Кажи и добре, чао, след няколко дни пак й звънни и вкарай друга оферта. Ако отново ти каже, че е заета не се занимавай с нея и й изтрий номера. Интересът се познава по това - предлагаш среща в сряда и тя може да ти каже, че е заета, но може и да каже "заета съм в сряда, но в петък устройва ли те?" Усещаш ли разликата? Едното е рязане, другото означава, че иска да се видите, но наистина има ангажимент в тоя ден. Недей се опитва да впечатлиш момиче с плащане на сметки и подаръци. Няма да те възприеме по начина, по който теб те устройва. Може да платиш някоя сметка в кафе, но никога не плащай всичко. Даже неведнъж ми се е случвало момичето да остане доволно, ако й позволиш тя да плати сметката. Все мъжете се правим на отворени "ШШ, аре е мола ти са, ти добре ли си, я че платим, нали сам мАж" Друг вариант е ти да платиш сметката в кафето, а тя да ти купи сладолед след това. Пак никой не е ощетен и има равноправие в плащането. Жените се чувстват по уверени в себе си, когато дават пари, защото ако само ти плащаш, ще чувстват, че са ти длъжни. Тва не е добре за теб. На мен, например, 2-3 пъти са ми правили коментари за косата или брадата ми. Нещо като "що не се обръснеш, повече щи отива" или пък "подстрижи се по-късо, много си рошав" и всякакви такива производни. Аз се харесвам. Пускам си брада по определен начин, защото НА МЕН ми харесва, подстригвам се по този начин, защото на мене така ми харесва. Как ще дойде няква, дето е съмнително дали бих въобще бих чукал да ми ги каже тия неща? Отговорът ми е, че много се харесвам и в това ми е част от чара. Просто млъкват и няма какво да кажат. Този отговор много повече ги удовлетворява, защото виждат, че не искаш да им се харесаш, а си просто себе си и това дали ТЕ ще те харесат такъв какъвто си е техен избор. Някои ще те харесват, други не и това е напълно нормално. Афродизиак номер 1 не е външният вид, огромният хуй, обиколката на бицепса, а е самоувереността. Като те видят, че си самоуверен и знаеш какво правиш, позволяваш си да си нагъл и да се държиш с тях, както не всеки посмява, това ги кара да те харесват.

Един типичен пример за двете крайности в поведението го има в сериала nip/tuck. Единият хирург е супер нахаканият красавец, който чука наред, а партньорът му е почти пълната му противоположност. Ако все пак решиш да го гледаш тоя сериал, те предупреждавам да не взимаш всичко в него, като чиста монета, защото в някои случаи може да е доста депресиращ. Прекалено извратени неща има. Има го в замунда.

В общи линии и аз съм в същото положение като автора , но след последните ми няколко момичета , си направих някои изводи и се радвам че се оказах прав ,а и че някои най после го написа в прав текст
БРАВО !!!

N1ksun
11-24-2012, 09:38
yep umri го каза , има още какво да се допълни eст. , но да не прекаляваме ^^ . Искаш ли да чукаш мацки трябва да си промениш поведението към по-арогантно такова ^^ .

paradosou
11-24-2012, 15:16
Държа се възможно най-много по критериите, които момичетата винаги казват, че търсят в някое момче, старая се максимално да ги правя щастливи и им отделям много внимание, като цяло всичко което се гледа по филмите и те го осъзнават, но пак не става...

Не. Не се нагаждай спрямо тях, вместо това прави нещата, които ти се правят и се дръж по присъщия за теб начин; ще им отделяш много внимание, когато си го заслужат. Не прави нищо с цел да те харесат - винаги си личи и отблъсква; може и да ти свърши работа, но нито момичето ще си заслужава, нито ще си доволен от крайния резултат.
Показвай индивидуалността си, но се старай да се наблюдаваш, да си отчиташ грешките и съответно да вървиш към усъвършенстване.
Не се стеснявай да ги бъзикаш, да си правиш закачки, да създаваш атмосфера на очакване, да ги разпитваш, да правиш крачки към някакво развитие...Само не трябва да прекаляваш, защото ще доведе до кофти резултат. Всъщност не е добре прекалено да се замисляш за това, което би се получило накрая; да си спонтанен и в известен смисъл леко безразсъден/въздушен също би ти било в плюс. Важно е обаче да имаш все пак трезва преценка, да си достатъчно смел, за да приемаш провалите (а такива ще има, каквото и да правиш) и да не си позволяваш задълго да си в спад.
Интересувай се от много неща, провокирай, скачай от тема в тема, раздвижи си ежедневието и по естествен начин ще станеш интересен и ще ти търсят компанията. Освободи се от предразсъдъците, почувствай, че единственият важен си ти, че каквото и да се случва имаш енергията да продължиш, без значение какви са момичетата край теб. Не поставяй никоя в центъра на вниманието си. C момичето, с което ще си паснете истински, ще се нагодите взаимно един към друг. Прави всичко това за да си ти щастлив, за да си подобрената версия на себе си, не за да те забележат и да натрупаш точки. :)