Влез

View Full Version : Коледа

M_smile
11-23-2012, 14:42
Знам, че има много време до Коледа, но не можах да се стърпя. Това е моят любим празник ! Не обичам да закъснявам с пазаруването и всичко,мисля да се организирам до към 20 декември :)
Вие какво смятате да правите на Коледа ? Имате ли ваши собствени неща, които правите всеки 25 декември ?
Примерно аз, всяка Коледа гледам поне по един път Хари Потър всички части и Сам вкъщи :)
А към покупките ? Какво е задължително да се купи :D Понеже сме в раздел козметика и диети .. относно дрехи, аксесоари и козметика .. ?

weheartiit
11-23-2012, 15:09
На Коледа е най-важно да си с семейството си и близки роднини.Аз обикновенно много се вълнувам за нея,но след като си получа подаръците ми минава мерака.(обикновенно моите ги получавам още на 24 защото майка ми не може да ги пази дълго) :D .

TheBeliever
11-23-2012, 15:38
Всяка Коледа хабя нерви с коледната трапеза на майка ми, на фона на някой от хилядите коледни филми, които се въртят по всички телевизии, дразня се с брат ми и пия винце с баща ми на топличко пред камината, чакайки сестрата с племенничката и зетя да дойдат за вечеря. Тази Коледа вероятно няма да е по-различно... надявам се.

Hayashi
11-23-2012, 17:39
Ами аз тази година на Коледа ще съм в Полша с приятеля си. Колкото до коледното пазаруване трябва да си купя зимни дрехи и обувки и подарък за семейството ми. За първи път на Коледа няма да съм си в къщи и много се радвам. xD

kitty02
11-24-2012, 08:50
Тази година няма да е по-различна от другите. Ще купя подаръците за семейството ми най-късно до 15-ти. Още не ме е хванало коледното настроение :D

caisytoo
11-24-2012, 09:00
Обожавам да гледам коледни филми около Коледа, но "Сам вкъщи" вече ми омръзна.Обичам да слушам и коледни песни със звънчета, например "All i want for christmas"; "Jingle bell rock"; "Slient night". Според мен е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО поне едно половерче да се купи! Аз на тате ще купя някакво половерче с еленчета. :D (шегувам се, няма да е с еленчета(няма да му хареса) ) А на мама ще купя марков парфюм. :)

ema_ema
11-24-2012, 13:22
Обожавам Коледа любим мой празник, не само заради подаръците, заради семейството ми всички се събираме, щастливи сме усмихнати, всеки върши нещо из къщи подготвя, цялата тази атмосфера е страхотна, а не като всеки ден все забързани, все нанякъде си и като гледаш навън всички украшения и коледни песнички по радиото създава истинско коледно настроение.

M_smile
11-25-2012, 08:42
Ами аз тази година на Коледа ще съм в Полша с приятеля си. Колкото до коледното пазаруване трябва да си купя зимни дрехи и обувки и подарък за семейството ми. За първи път на Коледа няма да съм си в къщи и много се радвам. xD
И аз искам :D

SuNsEt
11-25-2012, 09:13
Най -вероятно няма да е кой знае какво . Сигурно ще празнувам със семейството,както всяка година или другия вариант е евентуално да отида на някъде с едно момче...Не знам. Имам много голямо желание да празнувам Коледа и Нова година ,както едно време- с хубаво настроение и възможности,но съм почти сигурна,че няма да е така. В последните години тези празници са ми просто малко по-специални и толкова . Казвам си ,че ще минат за един-два дена и край, сивата реалност ще се върне отново и дори тва леко приповдигнато настроение ще се загуби.
Колкото до подаръците - ще се постарая все пак да взема по нещо на всеки въпреки,че не сме много добре с парите.

sex101
11-25-2012, 17:52
Ооооооо Коледааааа <3 Мен още не ме е обзело Коледното настроение, но и това ще стане :) Просто обожавам този празник... цялото семейство заедно :) какво по- хубаво? Иначееее, аз ще купя подаръцци на мама, тате и на приятелят ми, но ще почакам да събера още малко парички и тогава :D Любимото ми нещо по Коледа са филмчета от типа на "Сам в къщи". Обичам и да помагам в приготвянето на трапезата (sun)!