Влез

View Full Version : Какви подаръци да подаря на семействата ни??;d...подготовка от рано!

Vikincetoy
11-23-2012, 15:59
Тази тема създадох за тинейджърите, които се двуомат какви подаръци на подарят на семейството си.Коледата е един прекрасен празник, защото всички сме щастливи, изпълнени с добри чуства.В тази тема може да споделим какви подаръци сме купували или дори сами правили ,за да направим някой щастлив!!

mimsssssss
11-23-2012, 18:36
Ами аз от доста години не съм карала Коледа с нашите, ама взимам на мама подарък винаги... предварително даже. Сега и купих едни обувки, много и харесаха, та ще си ги сложи на Нова Година.
Иначе за моя приятел още се чудя какво да е - бях му предложила телефон, той ми го отказа най-нагло :Д Иначе му казах, че ще ходим на един лунапарк, така че и това се брои за подарък :Д А за друго нямам никакви идеи.

SHPAIdURmeN
11-23-2012, 21:18
Ами аз с един куршум разтрелях 8 заека. :D

На цялото семейство подарих една статуетка представляваща : на три клона са кацнали общо 8 бели гълъба.
А нали белият гълъб бил символ на връзката обичтта и пр.
Цялото семейство(баба,дядо), включително и животните :D Toчно 8 :D

Vikincetoy
11-24-2012, 09:35
Ами аз от доста години не съм карала Коледа с нашите, ама взимам на мама подарък винаги... предварително даже. Сега и купих едни обувки, много и харесаха, та ще си ги сложи на Нова Година.
Иначе за моя приятел още се чудя какво да е - бях му предложила телефон, той ми го отказа най-нагло :Д Иначе му казах, че ще ходим на един лунапарк, така че и това се брои за подарък :Д А за друго нямам никакви идеи.
Важното е, че си ги направила щастливи!А това е най-важното!

Vikincetoy
11-24-2012, 09:36
Ами аз с един куршум разтрелях 8 заека. :D

На цялото семейство подарих една статуетка представляваща : на три клона са кацнали общо 8 бели гълъба.
А нали белият гълъб бил символ на връзката обичтта и пр.
Цялото семейство(баба,дядо), включително и животните :D Toчно 8 :D

Умно!! :D:D

bloodyF
11-24-2012, 21:08
нищо няма да им подарявам сигурно
финансите са ми затегнати
или може би нещо дребно, нямам представа
миналата година се преизхвърлих с подаръците, тая година ще видим
за приятелят ми ми е по-важно в момента, защото нямам представа какво да е освен запалка
ама това е за друга тема май

lqlq89
11-25-2012, 08:09
И мен ме интересува това.
Миналата година на майка взех обеци, а на баща ми едно много сладко, стъклено снежно човече + картички. Той си колекционира подобни такива на един рафт от секцията.

Vikincetoy
11-25-2012, 11:59
нищо няма да им подарявам сигурно
финансите са ми затегнати
или може би нещо дребно, нямам представа
миналата година се преизхвърлих с подаръците, тая година ще видим
за приятелят ми ми е по-важно в момента, защото нямам представа какво да е освен запалка
ама това е за друга тема май

Дори да е нещо малко...пак важното е да ги зарадва.Нали знаеш-дори и да е малко поне да е от сърце..!

Vikincetoy
11-25-2012, 12:02
И мен ме интересува това.
Миналата година на майка взех обеци, а на баща ми едно много сладко, стъклено снежно човече + картички. Той си колекционира подобни такива на един рафт от секцията.

Мхммм..да много добро решение.На майка ти може да подариш парфюм...или нещо друго...което би й харесало.А на баща ти--може някъкви фигурки---от тези дето колекционира.Може да е чаша с надпис НАЙ-ДОБЪР БАЩА...или грамота с подобен надпис.Късмет с избирането на подаръци и дано да им харесат!

mrankoniiii
11-30-2012, 16:10
Аз също се чудя защото не искам да подарявам парфюмчета и разни такива вече две години им подарявам такива неща а разни статуетки имаме толкова много че само още една и ще ме изхвърлят заедно с нея :D

pandabear
12-01-2012, 10:34
На майка ми най-вероятно ще подаря една хубава порцеланова чаша (ръчно изрисувана със зимни елементи) за горещи напитки. На баща ми, един хубав кожен калъф за волана на колата му. На брат ми нови струни и перца за китарата му. На дядо някаква красива бутилка с алкохол, защото е голям любител и си ги колекционира. А пък на баба някакво ръчно оплетено и избродирано каренце от мен (дано ми се получи). Аз ще си подаря някоя хубава книжка и пантофки ПАНДА.

ivetty9
12-02-2012, 15:09
.А на баща ти--може някъкви фигурки---от тези дето колекционира.Може да е чаша с надпис НАЙ-ДОБЪР БАЩА...

Може ли някой да ми каже сайт в който мога да си поръчам,защото по магазините няма много избор,поне в моя град..

Bookgirl23
12-04-2012, 01:09
охххх,на мама козметика,на тати-?/.На др-те нищоо :)

dPa3HuTeJl
12-04-2012, 06:27
A dick in a box.

Mimchettto
12-07-2012, 22:37
На майка ми най-вероятно ще подаря една хубава порцеланова чаша (ръчно изрисувана със зимни елементи) за горещи напитки. На баща ми, един хубав кожен калъф за волана на колата му. На брат ми нови струни и перца за китарата му. На дядо някаква красива бутилка с алкохол, защото е голям любител и си ги колекционира. А пък на баба някакво ръчно оплетено и избродирано каренце от мен (дано ми се получи). Аз ще си подаря някоя хубава книжка и пантофки ПАНДА.

Това ми хареса като идея, не излиза и скъпо. И на менн финансите са ми застинали. :)

WPotter
12-08-2012, 13:40
Едни преспапиета със наши снимки..Излиза ми само 28 лева..

trololobg
12-08-2012, 20:41
На майка и татко купих бутилка Jameson с 2 чаши от Била и понеже бяха на някаква промоция ми излезе 22 лева ама трябваше цяла делегация да дойди с мене щото първите 7 пъти като опитах на ми го дадоха :D

~sweeettt~
12-11-2012, 14:20
Ето предложения:
за баща/дядо - фенерче , швейцарско ножче , пантофи , вино(уиски,водка..) , комплект чаши за вино/кафе , които да са общ подарък за бащата и майката / дядото-бабата
за майка/баба - пантофи , рамка за снимка , пантофи сервиз за хранене , гледах табуретки в "shiho" , в които могат да се слагат различни неща,козметика има едни комплекти на Nivea,гримове,парфюм (изберете внимателно аромата),бижута (гривни,обеци-според стила),дрехи,шалчета(от онея красивите-ефирните)
за голям брат/сестра-книга,видео-игра....козметика,бижута (за момиче или гривна з амомче от онея кожените),дрехи(блуза,рокля )
за малко братче/сестриче - пантофи,играчки , видео-игри и т.н.
На всичките нарисувайте картички-ако с анарисувани ще им харесат повече знам го от личен опит и ако можете да рисувате - рисунки

dami666
12-14-2012, 10:51
На нашите от няколко години взимам общ подарък,защото имам ограничени средства,а сме 4 членно семейство и няма как да подаря на всеки от тях нещо качествено и хубаво.Миналата година им взех една огроомна кошница пълна с продукти за баня,плюс кърпи и т.н.,защото тамън бяхме направили ремонта на банята.Всичко беше в цветовата гама на банята.На мъжа взех един готин парфюм,че му трябва..малко си знае предватително,но все пак не знае какъв точно! :)

emona_love
12-14-2012, 15:46
Все още не знам. С момичетата решихме да си разменяме подаръци. Ще купя на Еми някакви сувенири от 1, 2 максимум 3 лева, а на Вики ще и купя тефтерче с химикалка, отдавна съм го харесала, сега чакам да забогатея, че да го купя.
На баща ми ще се прави картичка отново, то е ясно... Купила съм един голем бял картон, ще направя голяма картичка за него. За мама ще пазарувам утре вдругиден ама сигурно ще и купя някакъв сладкиш от лидъл (видях, че са пуснали) или някякво колие. На брата ще взема количка от 2.40. На братовчедка ми ще взема лак за нокти.