PDA

View Full Version : Проблем с приятелката.

theoddone
11-23-2012, 17:58
Здравейте, от 1 година и 5-6 месеца ходя с едно момиче, на 18 съм тя на 17 , беше добре до преди 3 месеца , от тогава тя ми се прави за всичко , държи се студено , не проявява никакво уважение , и т.н проблема е че я обичам. въпроса ми е как да я накарам да спре как да взема нещата отново в мой ръце както бяха преди , защото това не се търпи , хем не я издържам държанието , хъм я обичам и не мога без нея..
Бтв , туко що говорихме и тя трябваше да затвори , и ми каза -ще ми се обадиш ли пак , -Аз отвърнах ,че щом тя трябва да затвори тя трябва да ми каже дали да и се обадя и ако да , кога. Отвърна ми -щом не искаш не ми звани и ми затвори..

prosto_chovek
11-23-2012, 18:01
мани я тая

bitchwolf
11-23-2012, 18:06
Хората понякога си имат своите периоди. Сигурна съм, че не го прави нарочно, просто от страх, че може някога да не я искаш повече, започва да си въобразява, че вижда признаците и преиначава нещата.

Ivaaaaa
11-23-2012, 18:09
И какво толкова е станало? Голяма работа според мен правиш от мухата слон.

theoddone
11-23-2012, 18:10
Прави си,(предполагам си момиче) , например дърли се за най-малкото , но като стане въпрос за раздяла почва да се пени , но все пак се прави на силна и че не и пука, имаш ли съвет как да се държа , мога да се похваля , че добре разбирам човешката прихика , сравнение с наборите ми , разбирам и нейната ,но се стигна до там , че направих грешката да и покажа колко много държа на нея , а преди дори аз да съм виновен за нещо тя търчеше след мен просто преди не я обичах , изпитвах по скоро привързване ,но сега е обратното незнам какво да правя съвет нещо?

prosto_chovek
11-23-2012, 18:10
бе оставете го момчето, щом говори така за момичето, то ясна работата, още повече щом пита тук дали иска да е с нея, че то очеизваждащо не трябва да са заедно.

theoddone
11-23-2012, 18:13
И какво толкова е станало? Голяма работа според мен правиш от мухата слон.

Ами мога да дам купчина от примери , за да ви се изясни картинката ,понеже аз съм този с "възможностите" (безплатните минути) аз и звъня , напоследък когато звъна , аз съм единствения който се опитва да разговаряме , като я попитам как е минало даскало , тя ми отвръща "престани да ме разпитваш, предстани да се държиш така" ....почти никога не ме пита какво правя или т.н все едно всеки ден и я бия и пребивам и тя е студена

Друг пример понеже тренирам кикбох и се прибирам кам 10 пребит и скапан от тренировка , звъня и вчера и викам айде да се видим и тя най - нагло ми отговаря - Защо? Защо да слизам , в момента не мога имам работа , изморена съм

Ако смятате да ме хеитвате, бих желал някой мод да делне , темата аз съм тук да питам някой с опит който го е преживял , дали има смисал да търпя и да чакам , дали както казаха е нещо временно, или вече просто и е писнало от мен

prosto_chovek
11-23-2012, 18:15
прав е момчето, ако е така. Стига го хранихте. Приятелю, ще става по - шибано, казах ти.

bitchwolf
11-23-2012, 18:19
Май нещата са се обърнали. Преди тя е тичала по тебе дори, когато ти си бил виновен, са сигурно ти трябва да потичаш малко. Не знам каква е основната идея, но не мисли за грешка това, че си й показал, че я обичаш. Това не е грешка, това е проява на доверие. А доверието е в основата на всяка една стабилна връзка. В тоя ред на мисли..говорил ли си с нея по този въпрос?

theoddone
11-23-2012, 18:22
Извинявай , кой въпрос по точно ? И за двамата от доста време е ясно , че се има обич , въпроса е друг , че преди не и позволявах , да прави неща като сега , когато ги направеше аз се ядосвах , държах и сметка , сега когато това се случи , когато трябва да ми даде някакво обяснение за нещо или е виновна за нещо или се е държала лошо , тя казва " няма какво да ти кажа" ,нейните грешки не подлежат на разговор до такава степен се стигна...

bitchwolf
11-23-2012, 18:26
Идеята ми беше по въпроса за това как се чувстваш. Е тия всичките неща, които ги написа казвал ли си й ги? Замислял ли си се, че може би си я наплашил или нещо от сорта, та за това да не иска да ти дава обяснения, защото очаква само упреци и т.н.? Ти си знаеш какви са отношенията ви, аз само предположения правя. Замисли се какво си правил ти и какво тя. И дали не е била също толкова наранена от твоето "студено" държание.

theoddone
11-23-2012, 18:45
Ясно на къде биеш и аз съм се държал така ,както тя сега ,но с причина аз сега се държа повече от добре я те не отвръща с нищо МАЙНАТА МУ, сега говорих с нея викам айде да излезем (живеем супер близко) тя ми казва студено ми е , викам ела в къщи няма никой тя ми казва, не ми се идва у вас , майната му на всичко вече .......нямам сили просто

prosto_chovek
11-23-2012, 18:49
верно те ебава.

bitchwolf
11-23-2012, 18:50
О, изобщо не се опитвам да бия на някъде. Просто дадох идея да си анализираш пак нещата, да си дадеш логично обяснение, защото аз все пак грам представа си нямам какво се случва и се е случвало между вас. Според мен трябва да си говорите.

xXxPETYAxXx
11-23-2012, 18:58
Примерите, които си дал защо са все телефонни разговори?! Само по телефона ли си говорите?! Предполагам не и досаждаш с звънене по 10 пъти на ден, така че е много съмнително поведението й. Аз се държах преди по подобен начин от несигурност в партньора, а други хора се държат така, когато има "друг" и т.н.
Не знам обаче има ли начин да се промени, освен ако тя самата не се усети и не го поиска, така че поговорете си сериозно. Ако не се оправи положението я зарежи.

marilyn
11-23-2012, 20:26
Миличък, първия коментар в темата е най-подходящ "мани я тая".

fenikss_
11-23-2012, 20:32
Пич,от километри си личи,че мацката не иска вече да сте заедно.
Просто я зарежи...

TROLLDADLOLCAKE
11-23-2012, 20:59
Според мен , не си и давал нещо , от което е имала нужда ..и >тръпката< е изчезнала..

theoddone
11-23-2012, 21:39
Преди малко си поговорихме на живо ,разговор-караница 1 час , както си стоя по едно време тя млъкна прегърна ме , разплака се и каза "Прости ми че се държа толкова тъпo и заради мен се случват такива неща" какво мислите?

anonymous708973
11-23-2012, 21:44
Сядате да говорите, тропкаш по масата и казваш, че това поведение повече няма да го търпиш и че ако има нещо и не ти казва, какъв е смисълът да сте заедно.

theoddone
11-23-2012, 21:50
Ще ви държа в течение за сега нещата са добре , мисля че се оправихме , но да не казвам голяма дума.

И между другото , дукато се карахме , тя няколко пъти понече да си тръгва, аз не реагирах и само и споменах , че ако този пат си отвори входната врата от този момент нататък не сме двамата и 2-3 пъти така се върна.

prosto_chovek
11-23-2012, 21:51
е а дано.

PurpleSand
11-24-2012, 08:43
Разбирам те за какво говориш. Това е просто някакъв период на несигурност.. Попитай я каква й има.Тя със сигурност ще ти се дърпа,но бъди настоятелен ,за да види ,че имаш заинтересованост и искаш да помогнеш. По този начин ще се отпусне да разговаря с теб и ще се реши проблема с времето.

Ivaaaaa
11-24-2012, 09:18
Ще ви държа в течение за сега нещата са добре , мисля че се оправихме , но да не казвам голяма дума.

И между другото , дукато се карахме , тя няколко пъти понече да си тръгва, аз не реагирах и само и споменах , че ако този пат си отвори входната врата от този момент нататък не сме двамата и 2-3 пъти така се върна.

Е ква е тая работа, защо иска да си тръгва?

JoLLiE92
11-24-2012, 09:25
Опитай да я питаш станало ли е нещо. :) Може просто да не е на кеф в момента, може ти да си направил нещо и да ти прави сечено напук, може и да е тъпа кифла, но ти сам си си избрал такава :D

fenikss_
11-24-2012, 15:00
Момичето е объркано и незнае какво иска...дай и малко време.

balu4ka
11-24-2012, 15:14
Трябвало е много по -отдавна да седнете и да поговорите,защото виж докъде се е стигнало..Явно е имало и продължава да има нещо ,което спъва и двамата и тежи във връзката ви.Нека и двамата да направите компромиси в името на връзката ви и в това тя да продължава да се развива.Отделяй повече време за нея,не свеждай връзката до няколко телефонни разговора ,а до реални такива.
Успех.

djipsito
11-25-2012, 02:20
тва сигурно пак е някоя женска простотия... някъв каприз, с нещо я дразниш, ама не казва кво е, що е, ами чака да четеш мисли, като не направиш нищо се нерви и почва да се държи като патка...

anonymous708973
11-25-2012, 06:43
с нещо я дразниш, ама не казва кво е, що е, ами чака да четеш мисли

Мдааа.
Обичайно явление е, свиквай :д

Violenza
11-25-2012, 08:37
някъв каприз, с нещо я дразниш, ама не казва кво е, що е, ами чака да четеш мисли, като не направиш нищо се нерви и почва да се държи като патка...
Нещо такова. Освен ако не е настъпил необратимият момент, в който вече да ти се дразни на всичко.

theoddone
11-25-2012, 13:00
Не сме се карали още от както се сдобрихме , нещата са добре дано , така да продължават.Ще ви долкадвам ако нещо се случи^^.

theoddone
11-29-2012, 16:58
Вчера ме заряза по телефона :)

magita
11-29-2012, 17:17
И аз станах такава след година и малко, но наистина имах шибаното право да го правя. Не знам дали съм била мазохист, наивна или глупава, но човека до мен се държеше ужасно. На пръв поглед всички си казваха "връзката им е идеална" е да ма не. Не знам дали го правеше съзнателно или не, но след 6я месец живота ми беше отвратителен заради него. Повтарях му безброй пъти, че това което прави ме наранява, той все обещаваше да спре, но не спираше/

Седни и говори с нея. Както вече казах може да правиш нещо подсъзнателно, което не разбираш. Изчакай няколко дена да се успокой и пробвай да говориш с нея, но не по телефона, ако ти откаже приключваш с нея и това е (:

JoLLiE92
11-29-2012, 17:36
Вчера ме заряза по телефона :)
тъпо.

bitchwolf
11-29-2012, 20:49
shit man :(