View Full Version : Как да разберем имаме ли шанс ?
lubopitna_123
11-23-2012, 18:47
Как да разберем дали дадено момче има интерес към нас?Дали ни харесва за да разберем има ли смисъл да се опитваме?От опит знам ,че боли когато някой те отхвърли...нека някой сподели как да разберем първо дали има интерес дадено момче защото е гадно да те отхвърли....какви са вашите съвети??Как да разберем има ли смис
prosto_chovek
11-23-2012, 18:50
кво беше, you gotta get up and try try try - имаше по вх1 една такава песен пускаха, спрете малко чалгата и слушайте нормална музика и ще разбереш как.
^pink - try
иначе то се забелязва когато момче има интерес към теб, просто спри WoW-a
prosto_chovek
11-23-2012, 18:56
^pink - try
иначе то се забелязва когато момиче има интерес към теб, просто спри WoW-a
тя беше, да.
lubopitna_123
11-23-2012, 19:06
^pink - try
иначе то се забелязва когато момче има интерес към теб, просто спри WoW-a
И как по-точно?Не е лесно...
prosto_chovek
11-23-2012, 19:31
лесно е. Най - бързо става с Alt+F4.
Забелязва се по поведението й спрямо теб, то ис личи, трябва да си кьорав да не го видиш. То не са погледи, то не са опити да ти привлече вниманието, ако си те е хересала.
xXxPETYAxXx
11-23-2012, 19:37
^ Темата е писана от момиче :D
Как да разберем дали дадено МОМЧЕ има интерес към нас?
prosto_chovek
11-23-2012, 19:38
а, па веднага ти казвам! Не видЕх, аз реших, че е момче и пита за момиче :D
ми то ще са погледи, то ще са опити да ти привлече вниманието... :D
fenikss_
11-23-2012, 19:58
^ Темата е писана от момиче :D
Как да разберем дали дадено МОМЧЕ има интерес към нас?
Колко вярно.. :D
Еми как се разбира... как да ти обясним.. вижда се, усеща се... Ако си на 12 нормално е да нямаш усет за тия неща. Споко и ти ще пораснеш.
lubopitna_123
11-23-2012, 20:38
Еми как се разбира... как да ти обясним.. вижда се, усеща се... Ако си на 12 нормално е да нямаш усет за тия неща. Споко и ти ще пораснеш.
Понякога се вадят грешни изводи обаче ,мисля си че ме харесва а то не е така....
Е, не винаги ще си разочарована.^ Ако има някакви чувства към теб ще ти го покаже. Започни да се събираш с неговата компания и може да разбереш всичко. :)
djipsito
11-25-2012, 02:14
жестове, отношение.... внимание и т.н
The_real_one
11-25-2012, 08:29
Хората са сложни и странни същества, така че колкото и странно да ти звучи най-лесния начин е директен въпрос.
Ако те търси с поглед, заговаря те, постоянно се върти около теб, помага ти.
~The Smile~
11-30-2012, 12:47
Ако те търси с поглед, заговаря те, постоянно се върти около теб, помага ти.
Даам.
Аз имам нужда от помощ. От скоро харесвам едно момче от класа ми и една приятелка оня ден му казала ,че гледам негова снимка и че съм го поглеждала и той е отговорил с усмивка,погледнал към мене ,после пак се е усмихнал и е казал добре. На следващия ден същата приятелка му е казала,че много си падам по него,че в час по физическо съм го гледала как той е играл футбол ,че съм говорила мили неща за него и той пак се е усмихнал,казал е добре и бил забил поглед в пода влюбено. После в междучасието видях той и още едно момче от класа ми да говорят за мен,но не чух точно какво,просто споменаха името ми и ме поглеждаха доста пъти. (Това се е случвало доста пъти в междучасията) И само двамата си говориха насаме.
Искам да разбера щом като той се е усмихнал на нещата,които приятелката ми е казала (че го харесвам,че гледам негова снимка,че съм говорила хубави неща за него и др) ,какво означава. Усмивката за мен значи много топъл жест. А и между другото разбрах,че той е скорпион като мене,честно да ви кажа,по много неща си приличаме! И двамата сме затворени(не общуваме много) и двамата сме намръщени,и двамата сме кротки,избухваме(крещим) ,обиждаме много яко без причина...
~The Smile~
11-30-2012, 12:50
Ако те търси с поглед, постоянно се върти около теб
Да,при мен точно така се случва. Момчето,което харесвам така прави във всички междучасия. Много странно. А пък приятелката ми ми каза,че момчето,в което съм влюбена било готово на всичко да си има гадже като мен.
devil13666
11-30-2012, 18:24
и отново с The Smile имаме сходни истории!Момчето,което аз харесвам се перчи постоянно по физическо(играем волейбол и то не са едни забивки , сервиси с 3 метра скок..мани-мани!!!) и в часовете го виждам,че ме зяпа.. ама що се отнася до разговори,оценка ЗЕРО!!!Ако и при теб е нещо такова е почти сигурно,че те харесва.Ама при мен...господин смутен-засрамен,само се изчервява и се изнася нанякъде,винаги аз започвам разговорите!А го чух да си говори с едно друго момче,знам,че ме харесва,и аз го харесвам...АМА КАЖИ НЕЩО,БЕ ЧОВЕК!!
ДО МОМЧЕТАТА:То флирта и да си станеш гадже с някой,не е да пукаш топките по физическо,а да говориш с момичето,да я поканиш на среща,па да и предложиш....
prosto_chovek
11-30-2012, 18:26
правилно.
antoniq_96
11-30-2012, 20:28
Същата история при мен все аз го заговарям а той се зачервява и гледа надолу :D
~The Smile~
12-02-2012, 10:02
и отново с The Smile имаме сходни истории!Момчето,което аз харесвам се перчи постоянно по физическо(играем волейбол и то не са едни забивки , сервиси с 3 метра скок..мани-мани!!!) и в часовете го виждам,че ме зяпа.. ама що се отнася до разговори,оценка ЗЕРО!!!Ако и при теб е нещо такова е почти сигурно,че те харесва.Ама при мен...господин смутен-засрамен,само се изчервява и се изнася нанякъде,винаги аз започвам разговорите!А го чух да си говори с едно друго момче,знам,че ме харесва,и аз го харесвам...АМА КАЖИ НЕЩО,БЕ ЧОВЕК!!
ДО МОМЧЕТАТА:То флирта и да си станеш гадже с някой,не е да пукаш топките по физическо,а да говориш с момичето,да я поканиш на среща,па да и предложиш....
Точно така е и при мен! Само ме поглежда,докато си говори с някого в междучасието. И на мен не ми говори. Само ме ГЛЕДА. Понеже той седи на задния чин от мойта редица и като се обърна,го виждам да ме гледа. Не веднъж ,когато са ме викали на дъската да ме изпитат,ме е гледал. Даже онзи ден той се беше преместил на първи чин,близо до моя. И когато ме извикаха да ме изпитат,той ме гледаше и слушаше как разказвам урока и погледът му беше все към мен. А пък що се отнася до физическото,може би нарочно така силно рита топката,че да се покаже. Но в междучасията той и момчето,с което седя на един чин(сложени сме всички по момче-момиче) ,все си дърдорят насаме и ме поглеждат и ме споменават.
~The Smile~
12-02-2012, 10:02
Според мен момчето трябва да заговори момичето. :]
~The Smile~
12-02-2012, 10:07
А пък аз седя с приятеля на момчето,в което съм влюбена(както ви казах,че в междучасията си говорят) ,и той много ме разсмива с часовете,но не го харесвам ни най-малко. Той ме заговаря и не веднъж са ни правили забележка да спрем да говорим и да се хилим в часовете. Еми така е като винаги се стреми да ме разсмива... Веднъж той си изпусна дъвката в час по български. Първо не забелязах,но после го видях да се хили и аз се разсмях. Госпожата пита какво има. И той отговори "аа нищоо...тука написах нещооо....хахахх" И аз се смях!
strawberry88
12-02-2012, 16:18
Според мен момчето трябва да заговори момичето. :]
Глупости!!!Давай смело ти.Заговори го! ;)
Renesme Cullen
12-02-2012, 18:34
и двамата сме кротки,избухваме(крещим) ,обиждаме много яко без причина...
ъм... кротки ли сте или избухливи? малко не ми се вярва да сте и двете, но пък някои хора имат раздвоени личности
~The Smile~
12-03-2012, 11:57
ъм... кротки ли сте или избухливи? малко не ми се вярва да сте и двете, но пък някои хора имат раздвоени личности
Ами скорпиони сме,дращим се с хората,когато ни падне,но сме и добряци. А пък той крещи ,когато е около другите момчета,а аз -когато съм около приятелките си.
Когато той е сам,е много кротък,аз също... Днеска го видях да се прибира у тях с наведена глава,много замислен беше,вървеше бавно.
А пък в часовете също кротуваме. Само през междучасието врещим! Миналата седмица се разкрещях на една приятелка без причина. Той пък,когато някой му досажда и при мен така се случва. Странно е,но е и двете-и избухливи,и кротки... :booooomb:
Днес имам напредък,ама малък-той ме заговори за кратко. :-)
~The Smile~
12-03-2012, 11:59
Глупости!!!Давай смело ти.Заговори го! ;)
Много ме е срам,а и какво да му кажа? Здрасти и как си,мисля че ще започне да ме избягва... :(
А и днеска пак ме гледаше в часовете като се обръщах назад към него. Няколко пъти беше.
~The Smile~
12-03-2012, 12:01
Да,той днеска ме заговори и аз все гледах в земята.... :oops:
~The Smile~
12-03-2012, 12:11
ми то ще са погледи, то ще са опити да ти привлече вниманието... :D
Да,както днеска момчето,което харесвам се качи на стола и направи нещо,ддз какво,ама много странно,опита се да преметне стола с крака пред мен и все още се чудя как и не падна... :shock:
devil13666
12-07-2012, 11:09
абе с The Smile сме двойнички,казвам ви!!!историята е СЪЩАТА ама без седенето до приятеля му,другото е същото!НО аз пък събрах смелост да го поканя да излезем.с компания.и какво стана?!сега сме заедно!предложи ми на коледното парти в училище!!!ама едва ли не на сила го избутах да излезем,а докато се отпуснеее...страшно беше!
~The Smile~
12-07-2012, 11:37
абе с The Smile сме двойнички,казвам ви!!!историята е СЪЩАТА ама без седенето до приятеля му,другото е същото!НО аз пък събрах смелост да го поканя да излезем.с компания.и какво стана?!сега сме заедно!предложи ми на коледното парти в училище!!!ама едва ли не на сила го избутах да излезем,а докато се отпуснеее...страшно беше!
Ех,съдба! :D И аз се замислих,че много си приличаме с тебе.
А и днеска една приятелка е питала момчето ,в което съм влюбена дали ме харесва и той е отговорил: "Не знам. Да,може би." Ето защо той така ме гледаше и се праскаше пред мен.
Ама той е много срамежлив,но явно вече се е престрашил и си говорим,но все аз го заговарям,за богаа....
А пък вчера като трябваше да му проверя домашното и като му отворих тетрадката и видях,че няма никакво домашно,и извиках "АААА !" И той каза : "Не,нямам домашно,не припадааай!!!" :razz:
karityYy
12-07-2012, 14:28
а пък аз след няколко месеца съм абитуриентка и най - много ще ми липсват истории като вашите :) радвайте се на тези мигове и не бързайте да пораснете.. какво не бих дала да съм пак 8-ми клас :))
~The Smile~
12-07-2012, 15:39
а пък аз след няколко месеца съм абитуриентка и най - много ще ми липсват истории като вашите :) радвайте се на тези мигове и не бързайте да пораснете.. какво не бих дала да съм пак 8-ми клас :))
Ех...аз съм седми клас...и след месеци ще се разделя с най-хубавия клас... :cry:
karityYy
12-07-2012, 19:13
и аз мислех, че бившия ми клас е най - якия, но като опознах сегашния и... ще ми липсват повече :X :X
druzilla
12-07-2012, 19:16
Поне аз винаги го усещам някак си,като интуиция :D По принцип си личи по отношението му към теб,ако се опитва да ти привлече вниманието,да те впечатли,ако се закача.А аз лично,когато харесвам някой винаги съм усмихната до уши,когато ми говори и мисля,че това най-много ме издава. :D .. Зависи и от самото момче разбира се.Но няма как винаги да знаеш,има и ситуации,в които си вадим грешни изводи и оставаме разочаровани,но се преживява.
lubopitna_123
12-23-2012, 17:07
Поне аз винаги го усещам някак си,като интуиция :D По принцип си личи по отношението му към теб,ако се опитва да ти привлече вниманието,да те впечатли,ако се закача.А аз лично,когато харесвам някой винаги съм усмихната до уши,когато ми говори и мисля,че това най-много ме издава. :D .. Зависи и от самото момче разбира се.Но няма как винаги да знаеш,има и ситуации,в които си вадим грешни изводи и оставаме разочаровани,но се преживява.
Така е вадят се грешни изводи които водят до неприятни ситуации
strawberry88
12-23-2012, 18:36
А аз лично,когато харесвам някой винаги съм усмихната до уши,когато ми говори и мисля,че това най-много ме издава. :D ..
И аз съм така. :D
razbito_sarce8
12-24-2012, 18:03
И аз така
New_Teen_Mashine
12-24-2012, 21:15
1.По погледа, аз когато харесвам някоя, я гледам в очите и не в циците(ако има).
2.Просто се разбира на 50% по начина на общуване.
3.Момичетата са долни.(нищо лично)
antoniq_96
01-06-2013, 17:07
Езикът на тялото !!
Да :)