PDA

View Full Version : Съвет относно петна по лицето ;/

uhateme99
11-23-2012, 20:37
Здравейте. Момче на 13, почти 14 години съм и преди да почна даскало, нямах никакви проблеми с лицето, абсолютно никакви, най-много минимални, но точно като почна учебната година, не се усетих и аз как по лицето ми се появиха някакви червени петна от пъпки. Не помня дали нямаше пъпки де, все пак 2 месеца от тогава. Но сега седят полузарастнали петна по едната и другата буза, малко са и не се забелязват толкова, освен на много светло, когато се забелязват хипер гадно. Наистина хипер гадно... И ако може да ми препоръчате някви начини да ги махна тия белези и отново да ми е като преди лицето. Знам , че може да съм в пубертета и да е от това, ама има начини и при него да се махнат... ;/ Супер гадно е , вече даже ме е срам понякога да погледна да кажем момиче в лицето, когато си говорим отблизо, особено ако тя няма никви пъпки. Та ако може да ми препоръчате някакви методи, стига да не е от ония домашните простотии, щото нито нерви имам, нито искам да го правя ;д Между другото щях да хода преди 3-4 седмици на дерматолог ама нещо ме мързи, а и нямам време да хода за направление и после там и т.н. Но ако е наложително, ще отида. Моля ви да ми помогнете с тоя проблем, щото това ми е единствения кусур по лицето и ми пречи много. Не са много и много забележими както казах, но на ярка светлина червено много... И нямам думи.
*Между другото одеве четох за някакво премахване на белези от ВСИЧКО чрез някви лазери и пишеше доста, че е успешно, ама не знам дали не съм малък за това, а и не смятам, че ще стане. Моля за съвети и благодаря предварително.

uhateme99
11-24-2012, 12:17
Ъп. Никой ли не знае нещо, с което просто да заздравеят тези червените петна.. Не са толкова трагични, полузаздравели са, не са и много и са само по бузите, ама повече не могат да заздравеят..
Едит: Виждал съм на други места съвети да се намали/спри сладкото, при мен не са пъпки, пак ли трябва да го спра?