Влез

View Full Version : Как да се сближим?

Yoni123
11-25-2012, 07:33
Така, на 14 съм и мисля,че съм готова за връзка!
Ходя но допълнителен английски и там има едно момче. Много ме интересуваше,но единствените пъти когато се виждахме беше когато се разминавахме,за да влезе в стаята,защото неговия час започваше след моя.
Така 4-5 пъти и аз от срам започвах да се кикотя. Криех в тайна,че го харесвам,но казах за него на моите приятелки. Те много се интересуваха,защото искаха да ми помогнат с това момче,но аз все криех по нещо малко то тях за него. В този английски бях в група с един приятел от класа,и моите приятелки отидоха да го разпитват за това момче. Но той ни заподозря и така разбра,че го харесвам. Така към 1 месец и тяхната група се премести в другата стая. Спрях да го виждам макар и за кратко, и се за поинтересувах за това момче,и попитах госпожата как се казва. Тя естествено ми отговори.
И така до вчера. Миналата вечер на магия му открих фейсбука,и му изпратих покана. Писахме си и аз тотално се издъних! TT _ TT :

аз:хей ти си онова емо от английския-(приличаше ми на емо защото винаги когато влизаше беше тъжен)
всъщност ние бяхме в една детска,но ти едва ли си спомняш (наистина бяхме в една детска,но бяхме в различни групи)

той:ти имаше брат май

аз:дам ^^

той:сетих се

аз:аз знам няколко неща за теб,но не знам дали са верни например:ти си на 13 (в това съм сигурна),обичаш черно и червено и май и ти имаш по-малък брат

той:нямам брат
и не обичам червено и черно

аз:е 6-тото чуство пак ме провали =D
а ти защо винаги толкова тъжен когато влизаш?

той:не съм тъжен

аз:хм не мисля така
ти обичаш метъл???
:OOOOO
и аз го О-БО-ЖА-ВАМ
харесвам готик метъл

той:аз всякакъв

аз:http://www.youtube.com/watch?v=3YxaaGgTQYM

яка е

аз:
а харесваш ли кръв
смис кървави неща

той: не

аз:жалко
аз пък харесвам
а филми на ужасите?

той:да

аз:яко
кой ти е любимия филм?

той:убийствен пъзел 1 и 2
погрешен завой

аз: аз убийствен пъзел ме е страх да го гледам =D

що

аз:не знам аз предпочитам анимета
Elfen Lied
например
ми е любимо
но на теб едва ли ще ти хареса щом не харесваш кръв
питай нещо ти?

той:коя ти е любимата група

аз:evanescence,nightwish и epica
обичам и kiss

той:ок

аз:на теб

той:много са

аз:ясно...извинявай,много съм директна когато се запознавам с хора
=D

той: нищо

той:чао

аз:чао

Край на разговора

Ние дори не сме в едно училище а и той е по-малък от мен с една година!

Моля,ви дайте някакви съвети да се сближим харесвам го от отдавна,просто много време беше изминало и си помислих,че съм го забравила,но когато го видях в английския много се зарадвах и пак започнах да го харесвам

Това е!

prosto_chovek
11-25-2012, 07:40
защо винаги се опитвате и момчета, и момичета, да взимате интервю по този начин от съответните момичета/момчета?
Нямаше ли да ти е по - лесно да кажеш просто Здравей, как си днес, това онова...
Ама той е на 13, а ти на 14, е нормално.

prosto_chovek
11-25-2012, 08:00
Да разбирам,че съм се провалила тотално с него!
;(

не, не си. Той е на 13, не знам какво по - различно от уоу, лол и нфс го интересува, май да рита топка. Ако мислиш, че е по - напредничав от другите, не си се провалила, ходи при него и завържи разговор, ама не го разпитвай.

xXxPETYAxXx
11-25-2012, 08:01
Ако ще и на 20 да станеш, ако започваш да общуваш с хората по този начин, значи не си за връзка още!

Illusion772
11-25-2012, 08:12
По-голяма с по-малък ? 14 и 13 годишен , не искам да съм груб, но си намери някои по-голям които които поне да може да си върже обувките сам без да вика мама ^^ . A и между другото няма нищо особенно в чата ти , ти му подметна предостатъчно теми за които можете да си пишете или най-малко той да ги обърне на шега , но изглежда е твърде малък за това ....

Enchanting
11-25-2012, 09:37
по- насилствен разговор едва ли съществува
намери си някой по- голям от теб ;]

ALetterFromTheSky
11-25-2012, 09:47
Хахахаххах... ебаси чак се изтормозих от това не, ок, добре, да, не, чао. Толкова е.. сухарско. Просто го бъзикни за нещо или го закачи а-у . Ако има привличане, съдбата си знае работата.

А това за , че е по-малък с година-и моето писе е с почти година по-малък ама въобще не се държи като такъв, затова е много тъпо някой да поставя стереотипи така наизуст ;)

marilyn
11-25-2012, 12:35
Така, на 14 съм и мисля,че съм готова за връзка!

:lol: :lol: :lol:

Yoni123
11-25-2012, 12:55
:lol: :lol: :lol:

Какво?

marilyn
11-25-2012, 12:56
Какво?

Ква връзка на 14, кви 5лв?! Яко сте във филма...

Yoni123
11-25-2012, 12:59
Ква връзка на 14, кви 5лв?! Яко сте във филма...
Защо,малка ли съм още?

marilyn
11-25-2012, 13:00
Защо,малка ли съм още?

Да. Не знам как реши, че си "готова за връзка".

Illusion772
11-25-2012, 17:17
Защо,малка ли съм още?
Мисля че това което иска да каже marilyn е че на твоята възраст ти трябва някои които да знае какво иска , а не някои които е дори по неориентиран и от теб (не се обиждай)

Elli *
11-26-2012, 08:21
Много истерично си подходила в чата ... :D

3oPuTy
11-26-2012, 08:38
Ако някой започне да ме разпитва по тоя начин ще си кажа "Какъв е тоя ненормалник?!" и ще го блокирам!!!
А частта с "Защо си винаги тъжен" е толкова МАЛОУМНА ... !!!Момчето може да е загубило свой близък и да не иска да говори за това,а ти така рязко му се месиш :? Отвратително!

Chacho
11-26-2012, 08:53
Мисля че това което иска да каже marilyn е че на твоята възраст ти трябва някои които да знае какво иска , а не някои които е дори по неориентиран и от теб (не се обиждай)

Понеже някой по-голям би й обърнал внимание. Я и ти излез от филма, стига си се борила за задоволеност, щото ще се изтърсиш от много високо.

А на авторката хич не й е лесно, щото на нейната възраст колко можеш да завържеш разговор по собствена инициатива? Та нали половината тука женички, дето сте на горната граница на тенейджърството, хептем не можете да скалъпите 5 думи при ново запознанство, ако вие решите да правите крачката.

Поздравления за смелостта, малката! Другия път задавай и въпроси, на които не се отговаря само с да и не (защо, как, къде). И избягвай клишираните теми за музика и въобще кой какво харесва. И двамата сте ученици, така че можете да си приказвате спокойно за училищните вълнения. Обърни внимание на другите момчета покрай теб, за да разбереш какво ги вълнува.

Както не ти се е получило първия път, така може би няма да се получи и втория. Никой не е роден научен и опитът е важен. За да се получи между вас, трябва и двете страни да се постараят, така че не се обвинявай много, никога вината няма да бъде изцяло твоя. Това, че си решила да се опиташ, е достатъчно похвално, оттук нататък какъвто и да е начинът, все заслужаваш адмирации.

Успех!

umri
11-26-2012, 13:32
Как гадно те е държал на алт и таб, докато е цъкал cs/wow/diablo

Azoria
11-26-2012, 14:34
Не знам неловко или сладко ми изглежда... :-D

Изглежда или няма интерес или е твърде срамежлив и не знае какво да каже (имам нагледен пример за такива момчета). Съветвам те да опиташ още веднъж, за да се убедиш. Но следващия път го подпитай за някое хоби, къде обича да ходи и т.н. , вкарай някое изречение за своите (подобни) интереси.
И гледай ,както ти казаха по-нагоре, да не е като интервю. Води лек,непринуден разговор. :) Ако пак се държи така незаинтересовано, не се занимавай повече. Ако има интерес сам ще направи крачка. :)

GLaDOS
11-26-2012, 16:16
Не знам защо всички съветвате да си хване "батко"? Лошо ли е, примерно, тя да е по-голямата?
И двамата са си малки и не виждам кой знае каква разлика в мисленето.

Има няколко варианта:
Играе игра и не му се пише за да цъка.
Харесва те и не знае какво да напише (панира се).
Не те харесва.
И все пак излезте да си играете в парка и ще си проличи дали те харесва.

~The Smile~
11-26-2012, 19:16
Много истерично си подходила в чата ... :D

Да... Даже го е изнервила и затва той я е отрязал с едно чао.
По темата: Изобщо не си готова за връзка,тоест -откажи се от него.

~The Smile~
11-26-2012, 19:20
Ако някой започне да ме разпитва по тоя начин ще си кажа "Какъв е тоя ненормалник?!" и ще го блокирам!!!
А частта с "Защо си винаги тъжен" е толкова МАЛОУМНА ... !!!

Така.