Влез

View Full Version : Лесни прически за у-ще.

Unique2426
11-25-2012, 15:33
мм.. така, най-вероято вече има такава тема , но аз все пак реших да направя нова и на ново да даваме идеи за лесни прически за училище сутрин. Лично аз вече съм се побъркала какви прически да си правя, и то не някакви кичозни, а до толкова , че да не съм с пусната коса |( смисъл: не вързана на конска опашка ами хваната по някакъв начин със шнолки или фибки ... ами хайде нека започнем, ще помоля само ако може да пишете на кирилица (и аз не съм свикнала но.. ) и да не се пишат неща от сорта на: "не отиваш на дискотека" или "за кво са ти тия прически", пак казвам, че не говоря на кичозни неща :3 ааа сетих се и още нещо сега + прическите, споделяйте и как да се справим с бързото омазняване на косата :(

mimi_we
11-25-2012, 15:56
Аз примерно си правя рибена кост като ми се занимава (рядко се случва ).. за омазняването -колкото по-често си миеш косата,,толкова по-бързо ще ти се омазнява. Обаче бях чувала за някакъв сух шампоан или пудра все тая, с която косата изглежда чиста,,за който го мързи да се изкъпе :D

Unique2426
11-26-2012, 15:58
мда .. аз сух шампоан имам, точно за да не я мия толкова често, но и него не използвам често защото запушва порите и .. става по-зле :D :D иначе за прическата, рибена кост посмъртно не мога да си направя , такамоли да е бързо сутрин :D :D благодаря все пак че си отделила време и ми даде идея :*

sexa_na_kompleksa
11-26-2012, 18:15
Напиши hairstyles for school в youtube, излизат много резултати, а и с клип е по-добре, отколкото с обяснения във форум. : )

nymphadora
11-27-2012, 06:01
Напиши hairstyles for school в youtube, излизат много резултати, а и с клип е по-добре, отколкото с обяснения във форум. : )

+1

DrammaRammaQueen*Beauty
11-27-2012, 13:55
Аз много често си правя косата къдрава
Слагам и адски много пяна и я връзвам колкото се може по-омотана да бъде :D и
след 15 минути отвързвам , суша със сешоара , сресвам , слагам малко лак за да стои къдравото, две фиби отстрани и съм Ок. ;) :D