View Full Version : Трябва ли жените да се бият ?
glamorous_girl7
04-30-2014, 09:09
на жената не трябва да се посяга дори и с цвете! :)
herkules
04-30-2014, 09:13
на жената не трябва да се посяга дори и с цвете! :)
Правилно, не удряй жената с цвете, удари я със саксията, когато заслужава.
^
^
^
То пък щото няма други мъже, готови да спят с женати, айде. Само не разбирам какъв е тоя мазохизъм да седиш там, където боят е редовна практика в отношенията с половинката. Едно е стоически да отнесеш някой шамар като си прекрачил/а границата, съвсем различно - да търпиш побоища с годините. Първото е понасяне на последствията, второто си е живо себеотрицание и немарливост спрямо тялото и чувствата ти.
аз само казвам какво мисля, относно обективната реалност
Що се опитваш да използваш сложни изрази, които не разбираш?
anonymous708973
04-30-2014, 21:58
И много важно, дали ще си съгласна за правене на секс.
Пфу, явно истиният мъж си насилва жената, good to know.
И сега вече знам, че си трол - вече каза, че не би изневерил, виждам, че логиката ти очевАдно се пропука.
И "обективна реалност" няма. Самият факт, че тука има не един и двама, които не са съгласни с теб, говори, че не е обективно.
Виж, ако говорим дали небето е синьо, да, това сигурно ще мине за "обективна реалност", но... какво ти обяснявам, ти сам си знаеш, че не си особено интелигентен :(
Виж, ако говорим дали небето е синьо, да, това сигурно ще мине за "обективна реалност", но... какво ти обяснявам, ти сам си знаеш, че не си особено интелигентен :(
Ами, и това не е обективно... За кучетата и далтонистите, например, небето не е синьо. Както и за някой, който е научен, че този цвят се казва червен, примерно. А всъщност небето просто отразява само синята светлина, а другата я поглъща и за това повечето го виждаме синьо, а всъщност не е.
Бахти, май трябва да ида да изпия едно кафе... :/
ПП: Извода е, че жените трябва да се бият! :)
herkules
05-01-2014, 07:39
Що се опитваш да използваш сложни изрази, които не разбираш?
Ако ти не ги разбираш, си е твой проблем. Явно още не си дорасъл, нищо че искаш да минеш за голям женолюбец!
Някога може и да прозреш истината, ако изобщо си мъж и не си в момента с вагина.
Ако ти не ги разбираш, си е твой проблем. Явно още не си дорасъл, нищо че искаш да минеш за голям женолюбец!
Някога може и да прозреш истината, ако изобщо си мъж и не си в момента с вагина.
Обективно, абстрактно философски погледнато от гледна точка на квантовата физика, си малоумник. :)
айде бе, до кога ще се занимавате с него?
herkules
05-01-2014, 08:12
Пфу, явно истиният мъж си насилва жената, good to know.
И сега вече знам, че си трол - вече каза, че не би изневерил, виждам, че логиката ти очевАдно се пропука.
И "обективна реалност" няма. Самият факт, че тука има не един и двама, които не са съгласни с теб, говори, че не е обективно.
Това ти го казваш, защото се мислиш за много интелигентна. Няма лошо. В днешно време и жените вече минават за интелигентни. Фктът, че тук има един двама, дето не са съгласни с мен говори че има тролове, както смятат мен за такъв.
Реалността в която живеем, не е нищо друго, освен аудиовизуална проява на онова, към което е насочено вниманието ни, а обективизмът е твърдение, че реалността съществува, независимо от човешкото съзнание, и че човек поддържа директна връзка с реалността чрез своите сетива, посредством които той може да придобива обективни познания. Обществото ни противостои като обективна реалност. Като външно за нас, то ни заобикаля, обгръщайки живота ни отвсякъде. В обществото човекът е разположен в специфични сектори на социалната система. Това разположение предопределя и предрешава почти всичко. Като обективна реалност поведението на отделния човек в неговия социално психологичен смисъл най-често се свързва с понятието социална роля. Тя е основната изходна позиция за изразяване на соц. оценки и за формиране на соц. нагласи и отношения. Комуникацията като обективна реалност на човешката личност е и неделима част от неговото всекидневие. Тя се явява индивидуален поведенчески процес и социален феномен. За днес нямам повече време, ако остана свободен ще продължавам да споря с вас, а мъжете винаги ще са с по-голяма стойност от жените, каквито и заблуди да изфабрикуват западните демокрации, които в същност са си чисти диктатури.
мъжете винаги ще са с по-голяма стойност от жените
С това съм съгласен.
Аз пък не съм. Ние всички сме хора и няма по-голяма или по-малка стойност.
AnarchyBoy
05-01-2014, 09:05
Аз пък не съм. Ние всички сме хора и няма по-голяма или по-малка стойност.
Ти си жаба.. и курва.
anonymous708973
05-01-2014, 09:38
че човек поддържа директна връзка с реалността чрез своите сетива, посредством които той може да придобива обективни познания.
Употребата на ЛИЧНИТЕ СЕТИВА води до изграждане на СУБЕКТИВНИ познания.
Установихме вече, че не си особено наясно с употребата на тълковен речник, затова ето:
субективна, субективно, мн. субективни, прил.
1. Който е присъщ на субект; личен. Субективно възприятие.
2. Който е лишен от обективност; преднамерен, пристрастен. Субективна оценка.
Синоними:
(прил.) личен, индивидуален, собствен, характерен, свойствен, частен, персонален, самобитен
(прил.) пристрастен, лишен от обективност, едностранчив, необективен
Обърни внимание на "персонален, индивидуален, личен".
Когато индивидът използва индивидуалните си сетива и се базира на индивидуалния си опит, получава - изненада - индивидуална представа за определена проблематика, ситуация, света като цяло, ако щеш.
Индивидуална представа = СУБЕКТИВНА представа.
С други думи... не се опитвай да маскираш незнанието си зад сложни думи. Не се получава.
DarkTemplar
05-01-2014, 10:47
Херкулес - античен герой, чийто съвременен подвиг е да агитира за бой над жени. :>
Melodies
05-01-2014, 13:54
За днес нямам повече време, ако остана свободен ще продължавам да споря с вас, а мъжете винаги ще са с по-голяма стойност от жените, каквито и заблуди да изфабрикуват западните демокрации, които в същност са си чисти диктатури.
Херкулес, ти да не би да влизаш в този форум само с цел да очерниш жените? Доколкото виждам само по тази тема си коментирал.
Та... мисля че, противно на твоето мнение, доста жени имат повече стойност от теб. Моля забележи, че казвам теб, а не мъжете, защото всеки човек, без значение пола, е строго индивидуален.
Ти си просто комлексар, живеещ в заблуда. А аз още държа да ми направиш сравнение между твоята дъщеря, която ти похвали за успехите й, и нейните съученици (момчета). И да ми отговориш на:
Херкулес, на базата на какво стигна до извода, че жената не е нищо без мъж? Какво те е ограничило до такава степен? Според теб никоя жена, колкото и добре обучена да е тя, не е способна да помели един мъж. А да ти доведа ли Станка Златева? Според теб една жена, независимо от всичките й знания и мозъчни клетки, няма да достигне нивото на ум и компетентност на един мъж. Това вече е просто нелепо, по-нелепо от горепосоченото твърдение. Я попитай всички физички, математички и тем подобни. Или пък попитай дъщеря си - казваш, че е носителка на много награди от олимпиади и, че е заета до такава степен с ученето, че едва намира свободно време. Е тогава сравни нея с повечето й съученици (момчета) и кажи чий ум е по-извисен, така да се каже.
Ти си жаба.. и курва.
Жаба съм, да.
Ти си жаба.. и курва.
честно ти казвам това последното дори и на майтап не го казвай спрямо момиче яхабибибой.
anonymous908491
05-01-2014, 17:36
Нали сайта е средище на интелектуално извисени индивиди, явно несъгласието намеква за нещо друго, а не за липса на акъл, което според мен е много често срещано тук, особено в женските същества.
честно ти казвам това последното дори и на майтап не го казвай спрямо момиче яхабибибой.
Не се пали, тва е ебавка между нас. Няма лоши чувства, даже виж - либоф фърка около нас.
herkules
05-02-2014, 17:22
Употребата на ЛИЧНИТЕ СЕТИВА води до изграждане на СУБЕКТИВНИ познания.
Установихме вече, че не си особено наясно с употребата на тълковен речник, затова ето:
субективна, субективно, мн. субективни, прил.
1. Който е присъщ на субект; личен. Субективно възприятие.
2. Който е лишен от обективност; преднамерен, пристрастен. Субективна оценка.
Синоними:
(прил.) личен, индивидуален, собствен, характерен, свойствен, частен, персонален, самобитен
(прил.) пристрастен, лишен от обективност, едностранчив, необективен
Обърни внимание на "персонален, индивидуален, личен".
Когато индивидът използва индивидуалните си сетива и се базира на индивидуалния си опит, получава - изненада - индивидуална представа за определена проблематика, ситуация, света като цяло, ако щеш.
Индивидуална представа = СУБЕКТИВНА представа.
С други думи... не се опитвай да маскираш незнанието си зад сложни думи. Не се получава.
Много интересно! След като не можеш да разбереш казаното от мен, колко ли е твоето знание? Тъй като моето според теб е незнание. И аз бих могъл да кажа същото за теб, а и твоята преценка за мен е също субективна. А пък и кой говори само за индивидуална представа, когато представата е обща. Как според теб човек придобива обективна представа за случващото се, ако не използва сетивата си? Слепецът може ли да е обективен, като свидетел на катастрофа или убийство , примерно? Може би не аз, а ти искаш да маскираш незнанието си със сложни думи. Дори произнасянето на присъди в съда понякога са със субективен характер или пристрастие ако искаш го наречи. Ето ти и пример, относно твоето разбиране за обективност.
http://www.monitor.bg/article?id=418143
ето ти извадка:
До 12 г. на топло да лежат съпрузите, изнасилили своята половинка, предлагат неправителствени организации. „Настояване сексуалното насилие в брак не само да се инкриминизира, а наказанията за него да бъдат дори по-високи”, заяви адвокатът в сферата на правата на човека Георги Войнов.
Според сега действащия Наказателен кодекс за такова деяние се предвиждат между 2 и 8 г. решетки, независимо от взаимоотношенията между насилника и жертвата. Адвокати от фондация „Български център за джендър изследвания” (БЦДИ) и от сдружение „Алианс за защита срещу домашното насилие” настояват обаче наказанието за сексуално насилие от страна на съпруг да бъде между 3 и 12 г. За да се стигне до там една съпруга да подаде жалба, това значи, че тя е била
жертва в продължение на години!
Казано точно и ясно. Щом като една съпруга реши да унищожи мъжа си, подава жалба и решението се взема. Съдът решава: - Няма начин, след като са живели заедно в продължение на години, мъжът да не е тормозил жената и със сигурност я е изнасилвал многократно. Голяма обективност и справедливост тоже! Все едно да ме спре пътен полицай по пътя София-Пловдив и да ме глоби, защото няма начин някъде по пътя да не съм пресякъл осевата линия.
По-голяма наглост и извращение с мъжете здраве му кажи. Всеки път сексът може да се тълкува като изнасилване, което значи че на практика мъжът по закон, е подчинен на жената. И не само у дома. Да речем, че ти сега ме обвиниш в някакъв вид тормоз, аз ще трябва да доказвам, че това не е вярно. А, ако нямам алиби и не успея, ме чака дранголника. А ако пък успея да докажа че лъжеш, ти ще платиш само разноските по делото. Ето защо жените ядат постоянно бой. Има защо!
ибоф фърка около нас.
После не била ковра... :(
После не била ковра... :(
То друг вид либоф, спокич, съпруже.
herkules
05-07-2014, 08:09
Херкулес, ти да не би да влизаш в този форум само с цел да очерниш жените? Доколкото виждам само по тази тема си коментирал.
Та... мисля че, противно на твоето мнение, доста жени имат повече стойност от теб. Моля забележи, че казвам теб, а не мъжете, защото всеки човек, без значение пола, е строго индивидуален.
Ти си просто комлексар, живеещ в заблуда. А аз още държа да ми направиш сравнение между твоята дъщеря, която ти похвали за успехите й, и нейните съученици (момчета). И да ми отговориш на:
Извинявай за закъснението, но бях много зает, и за това ти отговарям сега. Ти отново грешиш. Аз няма нужда да очерням жените. Те сами си се очернят с големите си претенции да са равнопоставяни с мъжете, без да са мултифункционални и с физическа мощ като тях. Само в тази тема влизам, защото 'Лейди' размаха камшика и не дава в другите теми за изразявам мнението си. Ако не я послушам ще ме пребие! Ще ме ликвидира като личност и подобие, и тогава край с този форум и няма да мога да ти отговарям подобаващо. Това, че ти мислиш че доста жени имат повече стойност от мен е нормално. Все пак си жена или момиче. Няма как да мислиш другояче. Но, колкото и да го усукваш, полът винаги е имал, и винаги ще има значение. Жените не струват, и никога не са стрували колкото мъжете. Знаеш ли какво е "фемицид"? Същото е като "геноцид", само че с едно 'феми' отпред. Не искам да ти посочвам линкове, от лични съображения. Намери си го сама. Тъкмо ще си обогатиш речника относно терминологията, и ще разбереш колко струват жените за над 2/3 от човечеството и то в 21 век, когато полът се знае преди да се роди детето, в следствие на техн. прогрес. Тази плоча "комплексар", "мачо", "човек с предразсъдъци и живеещ в заблуда", вече се изтърка. Дори и за приспивна песен вече не става. Щом като държиш, за сравнението на дъщерите ми с момчетата, да, мога да го направя. Малката прилича много на снимката (аватара) ти и е голяма красавица. Навърши 16 години септември месец миналата година и сега е в 10 клас. От прекаленото натоварване (претоварване) изобщо няма време за развлечения. Постоянно учи, прави постери и ред други неща, които им искат по биология, химия и др. предмети. Няма олимпиада в която да не е участвала, като математика, химия, английскийски език и прочее. Пълна отличничка е и е абсолютно изпълнителна относно изискванията на учителите. В нейния клас не я харесват, защото тя не се съобразява с бойкота на останалите ученици и домашните и са винаги написани, задачите решени и всичко останало според условията и реда в училище. За това съучениците и я мразят. Точно сравнение м/у нея и момчетата няма как да направя, защото те имат други (мъжки) способности. Занимават се със спорт, помагат на бащите си когато се налага или понякога ги заместват напълно. Ако моята щерка беше момче, с всичките тези качества + физическа сила, щеше да е моето продължение, щях да бъда най-щастливия човек на земята. Сега също съм горд с нейната упоритост и постижения, защото това също е за предпочитане пред нищо (имам предвид семейства без деца), но понеже постоянно ме питаш, за това ти отговарям отново: - Бих дал всичко, малката да се беше родила момче, но съдбата си знаела работата.......... така ми отговориха в еди друг форум, и че щом съм имал такова отношение към жените, това съм заслужавал. Голямата ми дъщеря е студентка. Влезе без приемен изпит, ползвайки се от правото на класирал се в олимпиада. Не знам дали отговорих задоволително на въпросите ти за дъщерите ми, но продължавам да отговарям. Станка Златева, с която се опитваш да ме плашиш е доста под нивото ми за физическа сила и мощ, защото ти нямаш никаква представа за мен. Срещу моите 104 кг. на празен стомах, тя няма никакъв шанс, освен ако аз не се съглася да разиграем театър, защото гледах един клип, как Станка Златева мята като детска играчка един дебел мъж (тюфлек). На забавен каданс ясно си личи театъра. Колко ли пари е спечелил тюфлека? Аз съм тренирал борба и за това знам похватите. Към някогашната ОСО (организация за съдействие на отбраната) бях републикански състезател по модерен петобой. Не се е родила още тази, която да ме подчини (набие) освен ако не ме застреля от разстояние, но ако не улучи от първия път, това ще и е за последно.
Не се пали, тва е ебавка между нас. Няма лоши чувства, даже виж - либоф фърка около нас.
Въпрос на характер, аз някои познати съм ги излекувал от тъп хумор и вече като ме видят се местят на другата страна на улицата.
Не съм си позволявала да удрям шамари на гадже. НИКОГА. освен на шега, при боричкане и лекички.
Като се замисля, стигам до извода, че мъж не съм удряла. Безкрайно унизително ми се струва.
А съм човек, дето пали на четвърт и се разгорещява много бързо.
Щом аз мога, и той ще може.
интересна представа за шамар и удари на шега имаш
може би ти трябва опресняване на паметта ;)
по скоро ще е унизително за теб ако ти изшият един обратно , късметлийка си
herkules
05-28-2014, 10:51
интересна представа за шамар и удари на шега имаш
може би ти трябва опресняване на паметта ;)
по скоро ще е унизително за теб ако ти изшият един обратно , късметлийка си
Те напоследък, такива като пантерата, доста често ги изшиват на обратно, ама те още го вземат за шега и решават, че това било унизително за мъжете. Не че съм съгласен, но има доста пребити жени, които смятат за геройство това, че са успели да предизвикат мъжете, които ги пребиват. Пребитите, смятат че унижението е било за мъжете, щото слабият пол бил по-силния.
http://vbox7.com/play:fc4005a131
Нещо интересно по темата :)
anonymous708973
05-28-2014, 16:26
Те напоследък, такива като пантерата, доста често ги изшиват на обратно, ама те още го вземат за шега и решават, че това било унизително за мъжете. Не че съм съгласен, но има доста пребити жени, които смятат за геройство това, че са успели да предизвикат мъжете, които ги пребиват. Пребитите, смятат че унижението е било за мъжете, щото слабият пол бил по-силния.
Не, не, не си ме разбрал.
Имах предвид, че смятам, че е унизително за един мъж да получи шамар от жена.
А че е малоумщина да си удариш приятелката/жената... продължавам да го вярвам, но няма да споря с теб повече.
До тоя горе - написала съм ГАДЖЕ. Няма как да знаеш дали е било на шега.
смех
мен една като бяхме 10 клас какъв ми зашлеви ;/
а после как я псувах ... ;/
значи си се справил добре
харесала та е
шамари много, важното е да кажеш след тях - и все пак, яде ли ти се топено сирене или не?!
аз съм ги приемал като част от BDSM връзката помежду ни
herkules
05-29-2014, 05:25
http://vbox7.com/play:fc4005a131
Нещо интересно по темата :)
Интересно е, ама това е по-интересно!
http://www.huffingtonpost.com/2014/02/07/gender-roles-reversed-film-oppressed-majority_n_4740248.html
Това е един вид, да разберат мъжете, как се чувстват жените при мъжко насилие, за това ролите са разменени, само че пропускат една малка подробност, ролите не могат да се разменят. Мъжете са силният пол. Не може с естроген и прогестерон да се бориш срещу тестостерон. Все едно срещу 7.62мм. АК-47 да стреляш с воден пистолет. Обаче холивуд го прави възможно. Жените се въоръжават с водни пистолети, заредени с киселина и заплашват неподчинилите се мъже с боен вик "Стой или ще те напръскам".
herkules
05-29-2014, 05:34
СМЪРТ !
Чрез секс!!! За да се знае кой е по-силен!!!
herkules
05-29-2014, 05:42
Не, не, не си ме разбрал.
А че е малоумщина да си удариш приятелката/жената... продължавам да го вярвам, но няма да споря с теб повече.
До тоя горе - написала съм ГАДЖЕ. Няма как да знаеш дали е било на шега.
Така е, не знам вече кое е на шега, и не знам кое е малоумщина, ама нещо теб взех че те заобичах напоследък. Ще те послушам, няма да пребивам често жена си. Ще го правя по-рядко.
anonymous708973
05-29-2014, 06:12
Чрез секс!!! За да се знае кой е по-силен!!!
А, тва вече е приказка! 8-)
herkules
05-29-2014, 06:50
А, тва вече е приказка! 8-)
Да бе, ама съм си срамежлив по природа. Напоследък нещо взех да се поотпускам. Сменям боя със секс. Която от вас не слуша, само със секс ще я наказвам. За да види хубаво ли е да не се слушат мъжете.
пантерата си говори глупостите в интернет където и вярват и където може да се прави на мощна
познавам я прекалено добре и всъщност я тресе комплекса за малоценност и за недоказаност
в повечето случаи когато отвърнеш на агресията с агресия нещата ескалират и се стига до ненужни простотии
проблема и е че е доста елементарна и явно е свикнала на скандалите вкъщи и с бившите си гаджета , не знае как е нормалния начин да се държат човешки същества и приятели
аз дори на кучето си не шляпвам и не му крещя , щом тя го иска тва значи е бетер от куче
пантеро на оня пункт където те чакаше една опашка коли отзад да се наканиш и се изнерви и почна да си отваряш устата , може би вместо да ти говоря със спокоен тон и да бъда мил трябваше да ти изшия един или да те хвана за главата , щото аз вина нямах , вината беше твоя че не можеш си сдържаш нервите и търсиш после къде да си ги излееш
бахти съжелявам че не го направих , сигурно щеше да се изпразниш
и по добре недей да лъжеш щото от всичкото което стана тва ме дразни най много , и ще докарам нещата дотам че да се сбием подобаващо , щом толкова те кефело
чувал съм и че жените имат неизживяна мечта да бъдат изнасилени или поне да се имитира такава обстановка тва не съм се сетил също
чувал съм и че жените имат неизживяна мечта да бъдат изнасилени или поне да се имитира такава обстановка тва не съм се сетил също
Чувал съм, че изнасилвачите си изживявали мечтата да ги сондират за нефт 10-тина годинки... :/
herkules
05-30-2014, 07:56
пантерата си говори глупостите в интернет където и вярват и където може да се прави на мощна
познавам я прекалено добре и всъщност я тресе комплекса за малоценност и за недоказаност
в повечето случаи когато отвърнеш на агресията с агресия нещата ескалират и се стига до ненужни простотии
проблема и е че е доста елементарна и явно е свикнала на скандалите вкъщи и с бившите си гаджета , не знае как е нормалния начин да се държат човешки същества и приятели
аз дори на кучето си не шляпвам и не му крещя , щом тя го иска тва значи е бетер от куче
пантеро на оня пункт където те чакаше една опашка коли отзад да се наканиш и се изнерви и почна да си отваряш устата , може би вместо да ти говоря със спокоен тон и да бъда мил трябваше да ти изшия един или да те хвана за главата , щото аз вина нямах , вината беше твоя че не можеш си сдържаш нервите и търсиш после къде да си ги излееш
бахти съжелявам че не го направих , сигурно щеше да се изпразниш
и по добре недей да лъжеш щото от всичкото което стана тва ме дразни най много , и ще докарам нещата дотам че да се сбием подобаващо , щом толкова те кефело
Хей, Брадли, не я пребивай бе момче! Ами че аз кого ще си намеря за харема? Синеочка някъде се сри и сега съм малко отчаян. Ако и пантерата пребиеш, отиде ми харема.
herkules
05-30-2014, 08:15
Наполеон го е казал: "Всяка жена иска да бъде изнасилена, но зависи от кого"!
Мъжът не обича една жена, защото тя е красива, а тя е красива, защото той я обича.