View Full Version : Права съм нали?
EverywhereWithYou
11-26-2012, 06:55
СПЕШНО
Здравейте. Цяла седмица приятелят ми ми се прави на интересен, в петък сутринта ме скъса с смс :Х като каза, че искал да се видим да ми обясни. Истината е, че на него не му пука за мен, нали ( все пак ме скъса с смс и ако му пукаше, поне щеше да го направи по по-личен начин, за да не ми стане толкова гадно/ другият вариант, който си мисля е, че го е било страх да ми го каже в очите). Така че каквито й "причини" да ми даде истината е, че просто вече не ме иска. Не е ли такава мъжката логика или бъркам?
Моля ви помогнете ми, реших да се видя с него и ако тръгне да ме лъже с някакви простотии, поне искам даму кажа, че ми е ясно как стоят нещата.
Та според мен това е логиката:
искаш да си с някого - с него си, независимо от обстоятелствата
Не искаш да си с него - търсиш си причини да го заебеш ??
Цяла седмица приятелят ми ми се прави на интересен, в петък сутринта ме скъса с смс
Не знам каква логика търсиш,човека те е скъсал и надали иска да е с теб.
Е не, обича те ама къса с теб -.-
Не знам каква логика търсиш,човека те е скъсал и надали иска да е с теб.
+1
ясно ти показва, че иска да те разкара /той направо го е направил, де/, просто няма смисъл да се тормозиш повече и да го мислиш.
Няма смисъл да се заниамваш с човек, който ясно ти е показал, че не иска да е с теб. Давай смело напред!
xXxPETYAxXx
11-26-2012, 11:15
Така че каквито й "причини" да ми даде истината е, че просто вече не ме иска. Не е ли такава мъжката логика или бъркам?
Защо пък да е "мъжка логика". И за жените си е същото! Но не е изключено да има причини да те зареже, дори и някога да е искал да е с теб - особено, ако си се превърнала в обсебваща, мрънкаща, ревнива и т.н.
Та според мен това е логиката:
Така е!
Друг е въпроса, че може да имаш причини вече да не искаш да си с някого, но това не значи, че още от самото начало не ти е пукало за него. Както и да е - излишни обеснения.
Да не ти пука за причините, приеми, че вече не сте заедно и толкоз. А, ако момчето имаше капка мъжественост - нямаше да те зареже със СМС!
The_real_one
11-26-2012, 11:22
А, ако момчето имаше капка мъжественост - нямаше да те зареже със СМС!
То не е само до мъжественост, а и до уважение. Не заслужаваш такова отношение, никой не го заслужава.
xXxPETYAxXx
11-26-2012, 11:41
То не е само до мъжественост, а и до уважение. Не заслужаваш такова отношение, никой не го заслужава.
За мен мъжественост и женственост са понятия, описващи много качества, които включват и уважението към другия пол. Просто тоя момък още си клони към "момченце". А дано еволюира някога до "мъж", защото някой и на 30 години да станат си остават "момченца"
anonymous708973
11-26-2012, 11:48
Не.
За другото си права.
Това за искането и за обстоятелствата.... има обстоятелства, при които няма как да са заедно хората: примерно някво разстояние огромно (разл. градове, държави), липса на свободно време, разлика във възрастта и приоритетите...
Това, че те е скъсал със смс... ами зависи от "връзката". Ако сте някви от 2 седмици примерно с несериозни отношения.. не е голяма болка.
Щом не иска да е с теб, не знам какво повече се занимаваш. Ако сте били доста време заедно и те къса със смс.. е гадно... неуважително е. Не можеш да го обвиняваш, че не иска да сте вече заедно, щом така му е по-добре.. живи и здрави, гледаш напред и толкова.
prosto_chovek
11-26-2012, 15:15
оф.
леле, какъв пълен нещастник. отеби.
aaand that's correct.
като искаш да си с някого - си
като не искаш - смс-и, съобщения в социалните мрежи, скапано поведение и т.н.
много правилно си се насочила.
rusoto_baby_f
11-26-2012, 23:16
Мен ако питаш, въобще няма смисъл да се виждате..
Той си е решил, така, че няма смисъл да продължаваш да се ровиш..
Против съм ,,късането,, чрез смс..Това за мен е липса на смелост, да застане и да ти го каже в очите...
valdesbg
11-27-2012, 03:39
Някой да ме поздрави.
П.П. Не, не си права.
mMemories
11-27-2012, 08:00
мъжки логикии, не знам си кво сии.... по-леко
излез с него, чуй му оправданията, ако ти даде поне едно смислено и то грешката е в теб- айде довиждане и със следващия ще знаеш да не повтаряш тая грешка. ако тръгне да увърта и да се оплита в лъжи- риба в морето колкото искаш... ! ;)
aposiopeza
11-27-2012, 08:51
аз не виждам какъв точно е въпросът, май нямаш какво да направиш..а това със смс-а зависи- от една страна е науважително, но от друга оставяш човека да научи сам и да може да реагира както му е на сърце, вместо да се притеснява да не се разплаче и прочие
IseeDEADbodies
11-27-2012, 13:08
Някой да ме поздрави.
П.П. Не, не си права.
Чувствай се поздравен xD
По темата - Човека те е скъсал, к'во повече искаш ? Дали чрез смс/чат в скайп/разговор на живо... все едно е, фактът си е факт ! Постъпката му единствено може да ти послужи, да осъзнаеш с к'ъв дебил си ходила, нищо повече.