View Full Version : Комплексирана от бенка на лицето
glorcheto951
11-26-2012, 10:49
Здравейте чуствам се ужасно от малка имам бенка на лицето,но до сега никой не беше ми се подигравал в училище запознаха да ми викат петно,бенката,петно от сникърс:(дори ме разплакаха..
glorcheto951
11-26-2012, 10:51
Знаете ли за операция която мога да я махна и дали ще остане белег?нямам дори желание да ходя на училище..:(
И аз имам бенка на носа от както съм на 3. В детската ми се подиграваха, но после свикнах. На колко си години?
Има лазерна и обикновена операция, зависи каква е бенката.
mlakniwe
11-26-2012, 12:39
http://www.picasso.bg/tseni
glorcheto951
11-26-2012, 14:45
И аз имам бенка на носа от както съм на 3. В детската ми се подиграваха, но после свикнах. На колко си години?
Има лазерна и обикновена операция, зависи каква е бенката.
На 17 съм
бях ходила на дерматолог тя ми каза че не е нужно да я махнем но било хубаво
не е малка като петно е :(
glorcheto951
11-26-2012, 14:50
ужасна е не обръщах много внимание преди обаче в училище знаете как са:(
И аз съм на 17 и моята е големичка. Чувала съм, че ако бенката не е изпъкнала е по - добре да се махне с лазер, остава бяло петно, но аз ппц съм си бяла и едва ли ще ми пречи. Ако е релефна трябва да се махне стандартно. Иначе за подигравките не мога да ти помогна, защото и аз ги понасях много трудно, даже съм я драла бенката /в последствие научих колко опасно е това/. Сега не ми се подиграват, но не мисля, че е естетически красива и си търся дерматолог във Варна, който да провери състоянието ѝ и ако реша да я махна.
И какво да ти кажа, в училище винаги ако решат да се заяждат ще намерят за какво... :с
glorcheto951
11-26-2012, 15:19
И аз съм на 17 и моята е големичка. Чувала съм, че ако бенката не е изпъкнала е по - добре да се махне с лазер, остава бяло петно, но аз ппц съм си бяла и едва ли ще ми пречи. Ако е релефна трябва да се махне стандартно. Иначе за подигравките не мога да ти помогна, защото и аз ги понасях много трудно, даже съм я драла бенката /в последствие научих колко опасно е това/. Сега не ми се подиграват, но не мисля, че е естетически красива и си търся дерматолог във Варна, който да провери състоянието ѝ и ако реша да я махна.
И какво да ти кажа, в училище винаги ако решат да се заяждат ще намерят за какво... :с
Да така е благодаря ти :)
glorcheto951
11-26-2012, 15:23
А дали e задължително с родител
complicated_
11-26-2012, 15:31
и аз имам на лицето,не е голяма но все пак ме дразнии :( исках да е махна,но ме посъветваха да е оставя понеже можело и да е вредно .. знам за смъртен случай на едно момче :( и малко страх ме хвана.. Все пак внимавай преди да е махнеш трябва да ти направят някакви изследвания до колкото знам..
glorcheto951
11-26-2012, 15:41
и аз имам на лицето,не е голяма но все пак ме дразнии :( исках да е махна,но ме посъветваха да е оставя понеже можело и да е вредно .. знам за смъртен случай на едно момче :( и малко страх ме хвана.. Все пак внимавай преди да е махнеш трябва да ти направят някакви изследвания до колкото знам..
:(
Bloodlust
11-27-2012, 17:43
Излез от филма. Ако не беше бенката щеше да е ръста/килограмите/прическата/зъбите/говора. Перфектни хора няма, а в училище ще ти се подиграват докато продължаваш да им се връзваш. Или бъди непукист или отвръщай със същото.
Съгласна съм с написаното от Bloodlust. Освен това Американската топ манекенка Синди Крауфорд е известна в цял свят отчасти благодарение на прочутата си бенка, но споделя, че често си е мислела да се отърве от нея. Като дете всички й се подигравали, а през 90- те жените си правят бенки с молив. Просто погледни на нея по-друг начин. Ето и още нещо интересно:http://horoskop.rozali.com/zagadki/p610.html
glorcheto951
11-30-2012, 15:39
да,но моета е доста по голяма благодаря все пак
аз имам по лицето много на брой малки бенки и се чувствам ужасно. много бих искала да ги няма. повечето хора около мен почти нямат а аз имам доста ;( и аз съм комплексирана заради тях
Моята бенка е точно между двете вежди и преди някои хора ми викаха индийка и т.н., но не ми пукаше, аз си се харесвам такава каквато съм, не такава,каквато другите искат да съм. :) Да не ти пука! .. има много по-важни неща.
Аз също имам една на бузата в стил Мерилин Монро и като малка хич не си я харесвах. Но пък сега всички ми правят комплименти колко била сладуреста и как ми отивала.
BamBamBo
12-01-2012, 10:38
И защо е нужно да я махаш?
За да си като всички ли?
Ако сама не се харесаш,няма как да си помогнеш.Остави ги другите,това те прави по някакъв начин уникална.Приеми я и я харесай,трябва да харесваме недостатъците и да ги превърнем в плюсове , които ще работят за нас,а не против нас.
bitchwolf
12-01-2012, 16:02
Изобщо не им се връзвай. И аз имам бенки на лицето и много ги мразех, исках да ги махам..нито една не е изпъкнала /за което се радвам/. Много се комплексирах от това, но учудващо беше, че никой не ги забелязваше, даже всички са свикнали да ме виждат така и така ме харесват. Никой не ми даваше да си помисля да ги махам :д. Не знам..много е лошо, че се подиграват за нещо, което не зависи от теб. Айде за дрехи, обувки, чанти, гримове..ок. Но за такова нещо.. просто не им обръщай внимание. Това ти е чара. :)
Моята бенка е точно между двете вежди и преди някои хора ми викаха индийка и т.н., но не ми пукаше, аз си се харесвам такава каквато съм, не такава,каквато другите искат да съм. :) Да не ти пука! .. има много по-важни неща.
Хаха и аз имам бенка м/у веждите :D Даже на снимката може да се вижда,но не ми пречи,а и никой не ми се е "подигравал". ;д
xwhitecarnationx
12-06-2012, 07:39
Аз също имам бенка на лицето и не се харесвам с нея, но не мисля да я махам по някакъв начин. Чувала съм, че не е много хубаво, а и бенките били нещо като чар и носели щастие/късмет. :D
ValLoveYa
12-07-2012, 07:42
Аз имам 11 бенки на лицето и никой никога не ми се е подигравал, а и си ги харесвам, въобще не искам да си ги махам. Не ги слушай и не им позволявай да се държат така с теб.
RainbowGirl
12-07-2012, 08:09
Хич да не ти пука. Аз имам бенки, както на лицето, така и по цялото тяло... такъв ми е гена. Нито аз им обръщам внимание, нито някой ми се подиграва. Така че горе главата и въобще не обръщай внимание на тези, които ти се подиграват. Ще видят, че не ти пука и ще престанат. :)
titinkaa
12-07-2012, 18:35
Една съученичка си ги махна,но не знам с какво и как.На специалист беше,само това знам.
~sweeettt~
12-25-2012, 20:50
аз иамм бенка 1 пръст над горната устна и моят брат имам и там мие чара имам още една на дясната буза но не с евижда и ощ една под лявото око но мн мъничка ако там ти е чара...остави ги кво ти говорят теглиш им една майна...и дори някой момчета ми казват че съм мн красива снея и че именно заради тва ме харесват