Влез

View Full Version : Как да се харесаме на момче

fig.popinz
11-26-2012, 13:04
Знам че темата ми е малко глупавичка , но исках да питам по какъв начин можем да се харесаме на момче, което не познаваме толкова добре и кое е първото нещо което момчето забелязва в момичето : )

marilyn
11-26-2012, 17:38
Първото нещо, което всеки един човек забелязва у другите е външността и излъчването (когато не познаваш някого няма как да съдиш за това какъв е по характер, възпитание, мироглед и тн.). Да задаваш въпроса "как да се харесаш на момче" е безумно глупаво. Ако ти кажа, че ще му се харесаш ако се появиш с ултра високи токове, къса пола и леопардово клинче... ще се облечеш ли така...?
Ако момчето е типичният селски бек... сигурно може и да му се харесаш по тоя начин. Ако е нормален... свестен и тн.. няма да хареса момиче, което е направило "еди си кво, за да му се хареса".

С това исках да кажа, че универсална формула няма... ако един и същ номер минава ако ще и при 99%, то при 1% няма да мине. Бъди себе си.. не се стреми да се харесваш, на който и да е.

prosto_chovek
11-26-2012, 17:41
зависи. Някои просто харесват цици и дупе. Други гледаме малко повече.

Illusion772
11-26-2012, 18:04
Помня имаше едно момиче с което се сближихме и ми влезе в приятелския кръг заради това че тя беше единствената която ми конкурираше знанията по някакъв предмет (колкото и зубърски за звучи това) , и от тогава сме доста добри приятели , но само приятели за връзка не съм сигурен .

rusoto_baby_f
11-26-2012, 23:32
Излъчването според мен е най-важно..
Защото съм виждала момичета които не са чак толкова хубави, но имат едно излъчване,...Няма как да го опиша, това просто трябва да го притежаваш..